U...n bu adamlar neden tek film dizi izler , neden bekarlıktan çıkamazlar

ooo dizi kardesligi :))

Evlenmek esinle yapisik ikiz gibi yasamak degildir. Diziyi sizsiz izliyorsa, zaten siz diziyi takip etmiyorsunuz demektir, yoksa bilirdiniz, hatta kendiniz de teklif edebilirdiniz. Niye bu evliliklerde zorlama is yaparsiniz anlamam. Siz kitap okuyun, ya da gidin kendi ilgilendiginiz baska bir sey yapin, esiniz de ne yaparsa yapsin. Yok, illa yapisik olacaksiniz. Bu sekilde evliliginiz boyunca mutsuz olmaya mahkumsunuz bence.

Hem adamla sevdiği şeyi paylaşmaktan zevk alma hem de onun izlemesinden hoslanma. Ne kadar mantıklı sence? Dizileri sevmiyorsun ama sensiz izledi diye kızıyorsun. Olacak şey mi?

Derdini hakaret etmeden anlatabildigin zaman evliliğin yoluna girecek.

Arada tek izlenir. Gayet normal. Yabancı düzine derken gene of thrones ise mideniz bazı şeyleri kaldirmayabilur.

cok sertsin be sekerim bu kadar sert olma napsın kız

Sürekli konu açıyorsunuz bir de sonuna not düşüyorsunuz kusura bakmayın ama şuraya ota b..a konu açacağinıza,kendinize eee ayy benim herifte böyle yoldaşı arayacağinıza iki erkek psikolojisiyle ilgili kitap okuyup , iki site takip etseniz o evlilik nasıl oturur bir görün.
Sizde zaman bol ve meşgaleniz yok bence bu yüzden adamı didik didik edecek yer arıyorsunuz.Bırakın adam affedersiniz öküz kıvamındaysa sizde azicık inek oluverin , yok adam romantik degil ama ille de siz romantiksiniz diye romantik mi olacak.Biraz da siz onun sevdigi şekilde davranin sevdigi filmi izleyin,sevdigi oyunu arastirın onunla ilgili soru sorun,o odunsa siz torna tezgahı olun ya nolacak bu sizin sevdiginiz adam degilmiydi ki evlendiniz.
Biz kadınlar sadece sizin için gecerli degil çogumuz 4/4 lüguz ya hep kusursuz adam arıyoruz karşimıza çıkanadamlara da hep odun,öküz vs. gibi yakıştırmalar yapıyoruz hiç düsünuyor muyuz acaba biz onun hayallerindeki kadin gibi çıktık mı evlendikten sonra?

Cok acıktım lazanyayla su böreği yapıcam ben kaçar :) seviyorum sizleri kızlar

Elementary diye var bı tane . Polisiye guzel dizi . Bşde yürüyen ölüler vardı sanırım . Ay o kadar saçma bir dizi olamaz

oooo benden desene o filmler süper ya the walking dead mi fear dead walking dead mi eminin game of thoruns uda izliyodur bak izler süper dizi bunlar bide supernatural var oda iyidir
ben de twd ve supernatural hastasıyım. Başka dizilerim de var. Eşimi davet etsem de dizi izlerken bu ne ya çok saçma çok çocukça vs gbi laflar ettiği için çağırmıyorum artık. o maçını haberini izler, ben dizilerimi. Bence bunda garip bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…