- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Walking dead olanı izliyor bende izledim cok saçmaEvet :) oyunuda var Onuda oynar hatta wc ye de götürür oynar . Napıon ya derim telle . Hıc anlam veremıyorum
ooo dizi kardesligi :))İşte problem zaten hakaretle bağrış çağrışla anlaşmaya çalışmanız
Her evlilikte olabilecek sıkıntılar, bunu güzelce açıklasanız hem yıpranmamış olursunuz
Yani ne bileyim bir kendinizde hayal edin eşiniz size sürekli kızsa, bağırsa üzülürsünüz
Erkek olunca değişmiyor bu durum
Çocuğu gelip atması falan, evet kötü ama bunu uygun bir dille açıklarsanız kazma değilse anlayacaktır
İkinci dizi konusunda ben de severim dizi izlemeyi, sevgilim istemezse oturur kendim izlerim
Hele walking dead ve game of thrones dedi mi akan sular durur
aaaa neyi sacma basından itaberan izle bak hatta sana eski ama cok kaliteli bi dizi söyliyimWalking dead olanı izliyor bende izledim cok saçma
A evet onu izledim dört sezon cok guzeldıaaaa neyi sacma basından itaberan izle bak hatta sana eski ama cok kaliteli bi dizi söyliyim
lost harika bi diziydi bence
The 4400 izleyin oda eski bir dizi ben sevmiştim . The oc vardıaaaa neyi sacma basından itaberan izle bak hatta sana eski ama cok kaliteli bi dizi söyliyim
lost harika bi diziydi bence
Arada tek izlenir. Gayet normal. Yabancı düzine derken gene of thrones ise mideniz bazı şeyleri kaldirmayabilur.Aynen öyle . Of of . Haftada uc dizisi var yabancı onları izler . Neden tek izlersin dıyorum oyle dıyor gel beraber ızleyelım dıyor . Başka odada ydı salona geldı hadı gel dıyor . Yahu ben demeden düşünsen nolurrrr . Bunları cok kez konuştuk onu da belirtteyım . Eşimle eş olma durumunu beraber bıseyler paylaşma durumunu cok konuştuk . Ama nafile nafile . Biz bırrbımıze göre degıldık . Bhnu ona da cok soyledım kafalar uyuşmuyor yada evlılık oturmadı yada bilemıyorum ???!!! Not; şuraya ay gene mi sen dıye gelıp yazmayın , ay gene aynı konu dıye gelıp yazmayın . Tamam sadece dertleşmek istiyorum .
cok sertsin be sekerim bu kadar sert olma napsın kızHem adamla sevdiği şeyi paylaşmaktan zevk alma hem de onun izlemesinden hoslanma. Ne kadar mantıklı sence? Dizileri sevmiyorsun ama sensiz izledi diye kızıyorsun. Olacak şey mi?
Derdini hakaret etmeden anlatabildigin zaman evliliğin yoluna girecek.
o sapık bölümler artık o kadar yok ya ilk bölümlerdeydiArada tek izlenir. Gayet normal. Yabancı düzine derken gene of thrones ise mideniz bazı şeyleri kaldirmayabilur.
Yürüyen ölüler gerçekten çok saçma. Diğerleri fena değil.Hıc mı Ümit yok ??
Ramseye dayanamıyorum 6. Sezonda babasının yeni doğan bebeğini köpeklere yedirdi. Karısını da.o sapık bölümler artık o kadar yok ya ilk bölümlerdeydi
alırım bi dal :))Cok acıktım lazanyayla su böreği yapıcam ben kaçar :) seviyorum sizleri kızlar
Yaptım ama kuzarmadı :) kaşar yok tu üstüne .alırım bi dal :))
Elementary diye var bı tane . Polisiye guzel dizi . Bşde yürüyen ölüler vardı sanırım . Ay o kadar saçma bir dizi olamaz
ben de twd ve supernatural hastasıyım. Başka dizilerim de var. Eşimi davet etsem de dizi izlerken bu ne ya çok saçma çok çocukça vs gbi laflar ettiği için çağırmıyorum artık. o maçını haberini izler, ben dizilerimi. Bence bunda garip bir şey yok.oooo benden desene o filmler süper ya the walking dead mi fear dead walking dead mi eminin game of thoruns uda izliyodur bak izler süper dizi bunlar bide supernatural var oda iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?