• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

u-nu-ta-mı-yo-rum

Unutulamayacak hiç kimse yoktur diye düşünüyorum herkes gayette unutulur:) Her şey kafada biter, "bitti" dersen bitirirsin, "unutamıyorum" dersen hastalıklı bir hal alana kadar kendine acıda çektirebilirsin. Her şey senin elinde yani:) Ailenle vakit geçir, çalışmıyorsan iş bul çalış ve zaten bir işin varsa kariyerine işine odaklan, okuyorsan derslerine başarına odaklan ve mümkünse bir süre sevgili meselelerine bulaşma mutluluğu bir süre başarıda ara :) Çevremdeki her ayrılana tavsiyem bu benim denendi %100 çalışıyor yani :) Birde varsa zırt pırt facebook, twitter, whatsapp sayfasına girip ne yapmış ne yazmış diye inceleme. Yok et onu, güçlü ol,dimdik ayakta başarılı bir kadın ol zaten çok daha iyisi gelip seni bulacak. Akışına bırakıp "her şey olacağına varır" cümlesini sık sık hatırlamak lazım..

unutulmayacak kimse yoktur haklisin ama ben her konuda unutmada zorluk ceken bir insanim. dunyanin en iyi adamida gelse askimdan olsem yine donup biz eskisiyle niye ayrildik yaaa derim:) takintiliyim birazda buda isimi zorlastiriyor. calisiyorum cok sukur dedigin gibi ise odaklanayim. kariyerde yaparim kariyerde! moral verdigin icin tesekkur ederim umarim daha iyisi bulur ben ve benim gibileri;) tesekkurler...

cok seçici biriyim. eski sevgilimi unutumayorum. kimseye bakamıyorum.nolursa olsun mutlu olamiyorum. ictigim her kadehte, dinledigi her
sarkida o var. ben unutamiyorum, siz nasil unuttunuz? ihtiyacim var..

Sen sanırım ağdayı boşlamışın; adam senden kaçıyor. Ağdaya tekrar başla ilişkiniz düzelir

Back
X