uan ocuklarnz olmasayd,einizden boanmay dnrmydnz?

vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvhvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

Son düzenleme:
Uyum yoksa evlilik biter, eğer çıkarlarınız söz konusu değilse. Çocuk sadece bir aldatmacadır bu bağlamda, aşk iki kişinin etrafında döner,

çoçuk olmasaydı ben şimdiye kadar çokdan boşanmıştım eşimdenn sırf oğlumm için dayanıyorumm kocama.. çook anlayışsız bir eşim var sürekli benii azarlar süreklii bağırır oturupda tertleşemeyiz bile bir evde yaşayan 2 yabancı gibiyiz, ben 24 yaşındayım eşimm 38 yaşındaa ve 7 senedir evliyim 6 yaşında oğlum var sürekli eşim benii aşşağlıyor... bugün de annesi yüzünden kavga ettik ve msj cektim ben artık dayanamıyorum ayrılalım die ya annesini abisini secicek yada bizii, yarın eve gelicek ve konuşucaz bu evliliği bitircez yanii 7 senelik bir evlikikde bugünle sonlancakk malasefffff

saçmasapan sapan sebep için evlilik bitirilmemeli bence bu aile kavramına sayygısızlık olur.boşanmak için çocuklarımın olması yada olmaması gerekmiyor.bazı hatalar vardır dönüşü affı olmayan onun içinde benimde geçerli olan,ihanet,şiddet,küfür,sevginin bittiğinin aleni ilan edilmesi gibi.onun dışında evlilikler sürdürülmeli bence.her başımız sıkıştığında çekip gitmek kaçmak olmaz aslolan kalıp problemi konuşarak çözmek en az yıpranmayla evliliğe devam etmektir.

çok üzüldüm canım keşke bir çözüm yolu bulunabilse.:teselli:

Sen 17 yaında esınde 31 yasındaydı sanırım evlendıgınızde.

Aranızda yaş farkı oldukca fazla canım,neden kabul ettın? görücü usulumuydu?

Hayırlısı olsun :1no2:

Allah korusun asla boşanmam kocamdan o olmadan yaşayamam ben ama geri dönülmeyecek şeyler olur o zaman da pek çocuk görmez gözüm ....

Hemde saniyesinde boşanırdım. Ama malesef 2 çocuğum var ve ben onlar büyüyene kadar bu duruma katlanmak zorundayım. Yaralarımı deştin kızzzzz :çok üzgünüm:

evlilik cocuk oyuncaga degilki öyle bisey dusunuyorsan hic evlenmemek lazim bence, allah kimseyi ayirmasin

evlilik cocuk oyuncaga degilki öyle bisey dusunuyorsan hic evlenmemek lazim bence, allah kimseyi ayirmasin

Tabiki kimse boşanmak niyetiyle evlenmiyor. Ama malesef evlilik hayatında her zaman her şey normal gitmiyor. Bazen sekteye uğruyor bazen de ciddi hasar görüyor evlilikler. Böyle durumlarda ise geriye boşanmak kalıyor malesef.[/B

tek sen yaşamıyorsun canım bende aynen çok sevmeme ragmen eşimi kavga ve huzursuzluklarda başımı alıp çokk uzaklara gidesim gelir benimde
ama nerde bir çift kara göz ominicik eller engel olur hep bana çocuklar bir çok
evliliği ayakta tutuyo bence yoksa bi anlık kızgınlıklarda çok yuvalar yıkılır

bende bugune kadar 2 cocugum için sabrettım ama bugun ıpler tamamen koptu malesef annemın evıne yerleştim. evlilik çok farklı bır dunya eşimi okadar cok sevıyorumkı onsuz yasamak kadar bana acı veren bır sey olamaz. ama kayınvalıde sorunları aradakı askı sevgıyı bıtırdı. ben bugun su kararı vermek zorunda kaldım kızlarım artık anne ve babası ayrı olarak buyuyecekler onlarda benım kadar acı cekecek bılıyorum ama esım artık benı ıstemedıgını ve ona nezaman karılık yapmayı ogrenırsem ozaman gelmemı ıstedı ve evden kovdu hayatımın en kotu gununu yasıyorum kadınlık yapma anlayısı esıme gore cok farklıymıs ben ona kadınlıgımı eksıksız yapıyorum ama ANNESINE sanırım kadınlık yapamadım...
aglıyorum ama eskı gunler gerı gelmıyor ve evlılıgım 7 yılda kurdugum yuvam 10 dakıkada ellerımden ucup gıttı. kızlarım ıcın yasamak yasamak zorundayım artık. ben bunu haketmemıstımmmm

sadece boşanmak değilde,bazı anlar o kadar daralmış hissdiyorum ki kendimi,
bulunduğum ortamdan,kişilerden,durumdan kaçıp kurtulmak geliyor içimden,
bazen hayat fazla yükleniyor insana,fazla ağır geliyor,
ayrı kültürden ailelerden gelmek,hayata dair farklı isteklere sahip olmak,ilişki dışında sınırlanmışlıklar boğabiliyor insanı....
yinede işin oluruna bakmak lazım,ölmek var dönmek yok demiyorum ama,sahip çıkmak lazım kurduğun yuvaya...
ben böyle düşünüyorum...

21 yasında evlendim.5 yıllık evlıyım. ben evlılıgımı asrın hatası diye düşünüyorum. sadece kızım ayakta tutuyor evlılıgımizi.ama sona yaklasıyoruz ayrı yatmaya basladık 2 gündür. malesef... belkı böylesı hayırlıdır diyorum..:çok üzgünüm:

sıze yakında yaşanan bır olayı kısa olarak yazmak ıstıyorum...
bır arkadaşımız flort donemlerınde cok mutluymuşlar fakat acı şeylerde yaşanmış o yıllar,ama yınede bırbırlerını delı gıbı sevıyorlarmış...
evlendıkten sonrada başka bır acı yaşanmış..
x cok ama cok pışman olmuş...
x bır dedıgını ıkı etmezmış eşinin..(oncesınde ve sonrasında)
bu yıl yenı bır eve yerleşmışler eve kıra olarak gırdıler fakat ev sahıbıyle anlaşıp evı alacaklarını soylemışler kabul edılmış teklıflerı...evde ne ıstıyorsa yapılmıştı x tarafından.. tek bır eksıgı kalmıştı catı katındakı camın perde ıcın gereclerı..
eşine arabasınıda almıştı...gezmesıde serbestı...
ıkıde kız cocukları vardı anneden cok baba bakarmış..
baba yıkar baba uyuturmuş. cocuk babası ışten gelınce merdıvenden atlar sarılıp yatarmış babası kızından ızın alarak uzerımı degıştırıp yatsak olmazmı kzıım dermış..
x elektırık aletlerının hastası plazma,kolonlar kamera (kamera cekımlerı cokmuş)..
sonuc mutlu bır beraberlıktı kı...
2 hafta gıbı yakın bır surede x motorsıklet kazasında hayatını kaybettı..
canından cok sevdıgı eşıyle son kez konuşamadan öldü.
x morgta gorebıldı..
gunlerce agladı sabahın 5-6 sı camın kenarında gelsene nıye gelmıyorsun dıye kendı kendıne aglayarak tırnagının etıyle oynayarak konuşur oldu...
kac kez bayıldı..
cocukları zıl calınca babam gelmıştır ben acarım deyıp kapıya yoneldı halbukı bılıyorlardı ama yaşları sanırım bırının 6 dıgerının 2 bucuk tu..
evlerınde kuran okutulurken eşi aglayarak Allah aşkına yıyın ıcın x cok severdı yedırıp ıcırmeyı yemeden gıtmeyın dermış(gercekten oyle sevmeyen kımse yokmuş)
kayınvalıde keşke bır kere kırsaydın benıde bende onunla avunsaydım dermış..
vefat edecegı gun kayınvalıdesıne cocuklarım sana emanet demış ( kayınvalıde bana cok buyuk yuk bıraktın oglum dıyerek aglıyormuş) x o gun kız tarafının teyzelerınıde arayıp helallık ıstemış...
x vefat edecegı o sabah eşine cocuklarına sarılarak sıze doyamıyorum demış..
şuan eşinin durumu bu hayatta yaşamıyor gıbı..
artık konuşmamaya ve yuruyememeye başladı..
anlatmak ıstedıklerını kagıda doker oldu..
ınanın yazarken aglıyorum bır kez daha...

bırşeylerı kaybetmeden once kıymet bılelım..
ve sızden rıcam ölen kardeşımız ıcın dua edelım...

Son düzenleme:

offfffffff cok acı :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

kesinlikle benımde yanıtım evet ....eşimle 15 yaşımda tanıstım ve cok severek evlendık....ama cok zıt karakterlere sahıbız...2 cocugum var onlar olmasa 1 dak durmazdım ve hayatımı kurardım...kımse aşk acısından ölmüyor.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…