çoçuk olmasaydı ben şimdiye kadar çokdan boşanmıştım eşimdenn sırf oğlumm için dayanıyorumm kocama.. çook anlayışsız bir eşim var sürekli benii azarlar süreklii bağırır oturupda tertleşemeyiz bile bir evde yaşayan 2 yabancı gibiyiz, ben 24 yaşındayım eşimm 38 yaşındaa ve 7 senedir evliyim 6 yaşında oğlum var sürekli eşim benii aşşağlıyor... bugün de annesi yüzünden kavga ettik ve msj cektim ben artık dayanamıyorum ayrılalım die ya annesini abisini secicek yada bizii, yarın eve gelicek ve konuşucaz bu evliliği bitircez yanii 7 senelik bir evlikikde bugünle sonlancakk malasefffff
çoçuk olmasaydı ben şimdiye kadar çokdan boşanmıştım eşimdenn sırf oğlumm için dayanıyorumm kocama.. çook anlayışsız bir eşim var sürekli benii azarlar süreklii bağırır oturupda tertleşemeyiz bile bir evde yaşayan 2 yabancı gibiyiz, ben 24 yaşındayım eşimm 38 yaşındaa ve 7 senedir evliyim 6 yaşında oğlum var sürekli eşim benii aşşağlıyor... bugün de annesi yüzünden kavga ettik ve msj cektim ben artık dayanamıyorum ayrılalım die ya annesini abisini secicek yada bizii, yarın eve gelicek ve konuşucaz bu evliliği bitircez yanii 7 senelik bir evlikikde bugünle sonlancakk malasefffff
BU SORUYU KENDİME SORARASAM YANITI EVET.neden diyeceksiniz ama çocuk olmasa tek başına olursun kimsenin sorumluluğu üstünde olmaz ve yapacağın istediğin herşeyi yapabilirsin.ama çocuk olunca engel oluyo için acıyo.ben şuan eşimi çok seviyorum ama bazen aramız okadar bozuk oluyorki ben sevdiğim halde alıp başımı gitmek istiyorum bu diyarlardan.sizede oluyomu aynı şeyler yoksa bir tek ben mi yaşıyorum bu durumu:uhm:
evlilik cocuk oyuncaga degilki öyle bisey dusunuyorsan hic evlenmemek lazim bence, allah kimseyi ayirmasin
evlilik cocuk oyuncaga degilki öyle bisey dusunuyorsan hic evlenmemek lazim bence, allah kimseyi ayirmasin
BU SORUYU KENDİME SORARASAM YANITI EVET.neden diyeceksiniz ama çocuk olmasa tek başına olursun kimsenin sorumluluğu üstünde olmaz ve yapacağın istediğin herşeyi yapabilirsin.ama çocuk olunca engel oluyo için acıyo.ben şuan eşimi çok seviyorum ama bazen aramız okadar bozuk oluyorki ben sevdiğim halde alıp başımı gitmek istiyorum bu diyarlardan.sizede oluyomu aynı şeyler yoksa bir tek ben mi yaşıyorum bu durumu:uhm:
sıze yakında yaşanan bır olayı kısa olarak yazmak ıstıyorum...
bır arkadaşımız flort donemlerınde cok mutluymuşlar fakat acı şeylerde yaşanmış o yıllar,ama yınede bırbırlerını delı gıbı sevıyorlarmış...
evlendıkten sonrada başka bır acı yaşanmış..
x cok ama cok pışman olmuş...
x bır dedıgını ıkı etmezmış eşinin..(oncesınde ve sonrasında)
bu yıl yenı bır eve yerleşmışler eve kıra olarak gırdıler fakat ev sahıbıyle anlaşıp evı alacaklarını soylemışler kabul edılmış teklıflerı...evde ne ıstıyorsa yapılmıştı x tarafından.. tek bır eksıgı kalmıştı catı katındakı camın perde ıcın gereclerı..
eşine arabasınıda almıştı...gezmesıde serbestı...
ıkıde kız cocukları vardı anneden cok baba bakarmış..
baba yıkar baba uyuturmuş. cocuk babası ışten gelınce merdıvenden atlar sarılıp yatarmış babası kızından ızın alarak uzerımı degıştırıp yatsak olmazmı kzıım dermış..
x elektırık aletlerının hastası plazma,kolonlar kamera (kamera cekımlerı cokmuş)..
sonuc mutlu bır beraberlıktı kı...
2 hafta gıbı yakın bır surede x motorsıklet kazasında hayatını kaybettı..
canından cok sevdıgı eşıyle son kez konuşamadan öldü.
x morgta gorebıldı..
gunlerce agladı sabahın 5-6 sı camın kenarında gelsene nıye gelmıyorsun dıye kendı kendıne aglayarak tırnagının etıyle oynayarak konuşur oldu...
kac kez bayıldı..
cocukları zıl calınca babam gelmıştır ben acarım deyıp kapıya yoneldı halbukı bılıyorlardı ama yaşları sanırım bırının 6 dıgerının 2 bucuk tu..
evlerınde kuran okutulurken eşi aglayarak Allah aşkına yıyın ıcın x cok severdı yedırıp ıcırmeyı yemeden gıtmeyın dermış(gercekten oyle sevmeyen kımse yokmuş)
kayınvalıde keşke bır kere kırsaydın benıde bende onunla avunsaydım dermış..
vefat edecegı gun kayınvalıdesıne cocuklarım sana emanet demış ( kayınvalıde bana cok buyuk yuk bıraktın oglum dıyerek aglıyormuş) x o gun kız tarafının teyzelerınıde arayıp helallık ıstemış...
x vefat edecegı o sabah eşine cocuklarına sarılarak sıze doyamıyorum demış..
şuan eşinin durumu bu hayatta yaşamıyor gıbı..
artık konuşmamaya ve yuruyememeye başladı..
anlatmak ıstedıklerını kagıda doker oldu..
ınanın yazarken aglıyorum bır kez daha...
bırşeylerı kaybetmeden once kıymet bılelım..
ve sızden rıcam ölen kardeşımız ıcın dua edelım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?