Üç aylık evliyim ve çok mutsuzum :((

zonohedral

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2015
24
19
8
Eşimle ağustos başında evlendik, kasım ayının başlarında da kayınvalidemle kayınpederim üç aylığına bizimle vakit geçirmek için bize geldi. kayınvalidemler geldiğinden beri eşim o kadar ilgisiz ki, şu bir ayda toplam üç defa ilişkiye girdik. sürekli annesini şımartıyor, benim duygularımla ilgilenmiyor, kayınvalidemi sevmediğimden değil ama o kadar bunalıyorum ki onun bu hallerinden:cry: sırf biraz vakit geçirelim diye erken geliyorum yatak odasına ama aradan bir saat, birbuçuk saat geçmeden gelmiyor, ki bunu söylememe rağmen bu böyle..

Aslında kurban bayramında geleceklermiş ama biraz başbaşa vakit geçirelim istemişler.. oğullarının mürüvetini görüp mutlu olmak için herhalde , ortada başka bir sebep yok:cry:

Dün ben sofrayı toplarken, eşim kucağında laptop yerde yatıyordu, annesi su içmek için mutfağa geldi, "anem mutfakta ne yapıyor" dedi, ben de "bulaşıkları yıkıyor" dedim şakasına. sonra "anneee ne yapıyorsun ben yıkarım bırak" diye bağırdı, annesi geldi oturdu, ben sofrayı topladım, bulaşıkları yıkadım.. sonra mutfağa geldi, "aaa yıkadın mı" dedi.. neden bu şekilde davrandığını sordum, annene bulaşık yıkatacak halim yok merak etme dedim.. gelen cevap; annesini şımartmak istemişEn Büyük KK

Yuh, baş başa vakit geçirmesi gereken insanlar eşinizle sizsiniz. Olayı yanlış anlamışlar.
Eşiniz de acayip tuhafmış. Hele bir durun, yeni evlendik, biraz yalnız kalalım demiyor mu? Bu durumu eşinizle konuştunuz mu?
Çocuklarının mürüvvetini görüp, mutlu olmaları için evinize kamp kurmalarına gerek yoktu ayrıca, bunu uzaktan da yapabilirler.

eşim annesine o kadar düşkünmüş ki, bunu şimdi daha iyi anlıyorum. annesi bazen muhabbet arasında oğlum şu konuda şöyle dedi, ben de böyle yap dedim diye falan anlatıyor ve bakıyorum ki evlilik sürecimizde bile annesinin sözünden çıkmamış. hatta balayını ailesinin evinde geçirmeyi teklif etmişti de zor ikna etmiştim :cry: ki ben ailem eşimle evlenmeme razı olmadığı halde direterek evlenmiştim.. şimdi evden kaçmak için hafta sonları bile işe gelmek istiyorum.. ve bu koca hafta sonu nasıl geçecek bilmiyorum :KK47:

eşim annesine o kadar düşkünmüş ki, bunu şimdi daha iyi anlıyorum. annesi bazen muhabbet arasında oğlum şu konuda şöyle dedi, ben de böyle yap dedim diye falan anlatıyor ve bakıyorum ki evlilik sürecimizde bile annesinin sözünden çıkmamış. hatta balayını ailesinin evinde geçirmeyi teklif etmişti de zor ikna etmiştim :cry: ki ben ailem eşimle evlenmeme razı olmadığı halde direterek evlenmiştim.. şimdi evden kaçmak için hafta sonları bile işe gelmek istiyorum.. ve bu koca hafta sonu nasıl geçecek bilmiyorum :KK47:
Pardon da balayı için anne evini teklif eden adamın ailesine düşkün olduğunu farkedememiş olmanız imkansız bence...

cok sacma degilmi 3 ay gelmeleri?! 3 hafta olsa neyse koskoca üc ay
esin annesini simartabilir buna karismasiniz bence ne diyebilrisnz ki
ama 3 ay kalmalarina bise diyebilirdiniz heleki yeni evliyken
en güzel günlerinize yazik olmus

3 aylık yeni evli insanların evine yatıya hem de aylarca gelmek!
Hiçbir şekilde kimse bana iyi niyetten bahsedemez, taş olsa çatlar da yine de gitmez insan çünkü!

Yuh artık evleneli kaç ay olmuş daha ne alaka ya
Daha bırak doymayı birbirinize bile zor alışmışken ailesi ne alaka yani?
Cidden geri kafalı olduklarını düşünüyorum.

çoğu şey evlendikten sonra değişiyor.ben sevdiğim halde boşandım.çocuk olmaması ve aile durumları.seviyoruz .ara verdik ama şimdi biri var.bilmiyorum napıcağımı da.kolay işler değil hele şu zamanda

Kayınpederinle kaynanan çok anlayışsızmış
yeni evlilere 3aylığına kalmaya gelmek de ne oluyor :rolleyes:
Gelmişken görüntü ve ses kaydı da yapsınlar bari :KK48:
Eşin neden anne babasının hemen gelmesine ses çıkarmamış:KK20:
Siz kaçıyormusunuz ki alelacele hemen gelmişler
Hiç düşünmemişler mi ayıp yeni evliler başbaşa kalcaklar bizim ne işimiz var daha ilk zamanlar yanlarında
Pes valla pes bi yatak yap üçü beraber uyusun :rolleyes:

ben onu bunu bilmem ilk aylar en guzel gecen aylar sanılsa da lakin oyle degildir.. :KK4: hadi birbirine doymaktan cok alışmakla ugrasıyor insan.. ailesi de herseyin içine .....
yani ailesi cok dusuncesiz cokk...

1. karşı çıkıp sözünüzü geçirtebilmeliydiniz
  2. Ben olsam en başında derdim, burası benim de evim ve YENİ EVLENDİK. İstemiyorum diye.

onların 3 ay kalacaklarını öğrendiğinde eşine bunun hoş olmayacağını söyleseydin keşke ama artık iş işten geçmiş. eşini karşına alıp konuşmalısın bence. 1 ayda 3 kere ilişki normal değil. ayrıca bir daha bu duruma düşmemek için söz bile verdirt bence. bu senin suçun değil. bunu sen çekmek zorunda değilsin. kaynanan kayınpederin düşüncesizliğini sen çekmek zorunda değilsin.

çok büyük görgüsüzlük bence yaptıkları yeni evli çiftin evine ve 3 aylığına geliyorlar ama erkekler konu aileleri olunca asla anlamazlar bunun yanlış olduğunu eşinle konuşsan da sen kötü gelin olursun sabret mümkün olduğunca canını sıkmamaya çalış

tatlım 3 aylık klimsenin evine gidilmez, kurban bayramı hikayedir, havaların soğumasını beklemiştir onlar soğuğu sizde atlatmayı planlıyorlardır belki, aylık en az 250 tl doğalgaz faturasının geldiği bir ükede yaşıyoruz mâlum... ama bence konu komşuyu sok araya ayıplasınlar falan bu sefer de gelin bizi istemedi olmasın bence eşinle öncesinde sen konuşma direkt konu komşu mütamadiyen ayıplasın... 3 ay birinin evinde kalınmaz. bir de açıkçası evi çok sıcak yapma, kv den yardım ite anne gel şunu yapalım bunu yapalım diye... yani çooook rahat ettirtme kelimenin tam anlamıyrla az rhata ettirt... Ama kimsecikler anlamasın yani kurnazlık yapacan birazcık.. sakkın saygıda kusur etme sakıınn gıkını çıkartma .... Birşey derse ben çok iyi niyetli yaptım falan de ...böyle çok bilmiş teyzen yengen komşun falan varsa onlar halletsinler sorunu sal üstlerine ayıp diye hırpalasınlar .... nereli kv ler bu arada??

Son düzenleme:
Back
X