Uc aylik Igne Ve Gebelik Testim

ayy ewett ama beraber buyuceklerrr kocısın kafayı yer artık heralde bılıo mu

soyledim aksam baya sinirli idi nasil olur ya dedi dedim bilmiyorum ya test yanlis yada hamileyim.
soklardaydi. ikinciye bakacak durumumuz yok olsa isterdim dedi dedim dur bakalim allah buyuk.
gercekten esimin aldigi maas belli suan eylule rahatlikla bakioruz da ikinci gelirse nasil olur bilmem.
esimin iside bu ara inisli cikisli hakkimizda neyse hayirlisi onu diliyorum rabbimden.
allah olmayanlara isteyenlere nasip etsin

orasını dusunme gercekten ben dogdugumda babam devlet ısıne gırmıs hıc bellı olmaz bebısın rızkını ,Allah verecek esın aldıralım derse cok pişman olursun sonra dınleme onu eylulu nasıl bekledın hatırla

evet abla 1 sene bekledik gelmedi neler yaptim olsun die biliosun.
aldirma taraftari degilim kiymak istemiyorum bir sekilde ikna ederim onu ben

hahaha gercekten erkek oluyormus ki ruyamda gormustum eylul elimi tutuyor erkek kucagimda hemen test yapmistim dun sabah :)
ıcımden ole gectı hadı bakalımmm e bundan sonra artık cıft taraflı koruma yaparsınız

eyluldede yasadim kahverengi gibiydi kirmizi kan yoktu.
bu pespembe gelio bakalim aksam olsada bir an evvel esim gelse getirse su testlerii
ben dıger erkek bebeklerde hıc yerleşme kanaması yaşamadım bunda yasadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…