Olsun canım varsa eğer beraber büyürler evet biraz zorlanırsn ama olsun onlar için değer sen yarın testi tekrarla bakalm hamilelik var mı
ay kollarima alip kokusunu icime cekceim ani hasretle bekliorm zaten :)masallah canim sag salim kavus yavruna evlat bambaska kokusu ben surekli sukur ediyorum :)
iyiki yapmisim diyorum keske evlenir evlenmez yapsaydim diorum :)
ay kollarima alip kokusunu icime cekceim ani hasretle bekliorm zaten :)
uykusuzluk korkutmuyo diil ozellikle ise geri basladiim zaman ama olsun saglikli olsun da dayanirim hic onemli diil :)kiyamam ya bende senin haftalarindayken diyordum hadi dogurayim diye :)
heyecanla bekliyor insan.
tek zoru uykusuz kaliyorsun yoksa bir gulusu herseyi unuttuyor sana :)
uykusuzluk korkutmuyo diil ozellikle ise geri basladiim zaman ama olsun saglikli olsun da dayanirim hic onemli diil :)
POWERHACK canım neler görüyorum ben böyle rabbimin vardır bir bildiği eğer hamileysen üzülme ne olur
ınanamıyorum kuzum gayet goruyorum cızgıyııııı
Eylülee kardeşşşşş geliyorrrrrrrrrrr:) sorma kuzum guleyim mi aglayayim mi bilemedim yarin sabah netlessin de ona gore kandada baktiricam birtanem
Kan testi yaptır garanti çıksın ve adet olduğunda RİA (spiral) taktır daha kafan rahat olur.sorma abla soktayim bende ne yapicam bilemedim
Eylülee kardeşşşşş geliyorrrrrrrrrrr
kızz bı ben dogursaydım öncesorma abla soktayim bende ne yapicam bilemedim
Kan testi yaptır garanti çıksın ve adet olduğunda RİA (spiral) taktır daha kafan rahat olur.
kızz bı ben dogursaydım önce
neyse cnm ne yapıcaksın gelmişşe bebıs rıskıyla gelmıs ama zor olucak ama çokkkk guzel olucak
hanı bu sabha test yaptın mı
ayy ewett ama beraber buyuceklerrr kocısın kafayı yer artık heralde bılıo museni beklemeyedim :) hahaha cok zor olucak cok :/
hııı desene beklemekten patlıycaz burda kaçta gelecekktest yoktu bu aksam esim getiricek abla
hııı desene beklemekten patlıycaz burda kaçta gelecekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?