Uc aylik Igne Ve Gebelik Testim

Açıkçası pek ümidim yok ama hayırlısı bakalm..
bakalım bazen çizgi cıkabılıyo bı kere bende de cıkmıstı ama bebek yoktu 5 on dakka sonra cıkan cıgıyı kaale almamak gerekıo

Benimde 1,5 yasinda ğlum var ve 3 gun once korunmasız ilişki oldu bakalım merak ediyorum neler olacak :)

Benimde 1,5 yasinda ğlum var ve 3 gun once korunmasız ilişki oldu bakalım merak ediyorum neler olacak :)
hayırlısı olsun canım ya benimde 4 yaşında bir kızım var birkaç aydır korunmuyorum ortalama 4 yada 5 ay olmustur ama henüz bişi yok böle silık çizgi olayına da pek güvenmiyorum doğrusu bakalm bekleyip görecez hakkımzda hayırlısı olur inşallah seninde rabbim gönlüne göre verir inşallah..

Amin canim hayırlısı olsun hepimiz için. Bu arada benimde adetim 11 gun var

beraberiz desene ben olmasamda sen hamilesindir inşallah..

Yaptım test kar beyazıydi gece kanama başladı ağrı esiginde hala ağrım var benim kaşığı kopuyor yatıyorum evde.
Anlam veremedim acaba dustumu?

Yaptım test kar beyazıydi gece kanama başladı ağrı esiginde hala ağrım var benim kaşığı kopuyor yatıyorum evde.
Anlam veremedim acaba dustumu?
kasık bel agrısı bırlıkte bıde pıhtı parca fılan gelırse dusuyo demekkı

Evet pıhtıda gelio büyük büyük ağrı kesici aldım banamisin demio abla fena ağrım var
bu kadar aradan sonra adet oluyosun canım bu çok normal ayrıca o iğnenin de etkisi spiral gibi olur ağrılı ve yoğun kanamalı geçer adetlerin..

bu kadar aradan sonra adet oluyosun canım bu çok normal ayrıca o iğnenin de etkisi spiral gibi olur ağrılı ve yoğun kanamalı geçer adetlerin..

Böyle olmamıştı hiç iğneden sonra 2.ci adetim bu ilk adetim ağrılı olmamıştı şimdi yatıyorum düşün halimi ağrım çok doğum sancısı gibi

Az önce garip bir parça gelmiş beyaz gibi kanlı ilk kez geldi yemek kaşığı kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…