- 30 Haziran 2013
- 21.990
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.126
- 498
çatlatma iğnesı vurduysanız pozıtıf cıkar adete 4 gun kala yapmaya baslayınCanım sence bu sonucun doğruluk payı varmıdır hiçbişi anlamadm daha adete 12 gün var aksam yapmstm testiEki Görüntüle 1649638
Yok hayır hiçbirşey yaptirmadmçatlatma iğnesı vurduysanız pozıtıf cıkar adete 4 gun kala yapmaya baslayın
o zzaman bu cızgının cıkması bebeısten olabılır sen test yapmaya devam et erken yumurtlamıssan gebelık cıkabılır testteYok hayır hiçbirşey yaptirmadm
Açıkçası pek ümidim yok ama hayırlısı bakalm..o zzaman bu cızgının cıkması bebeısten olabılır sen test yapmaya devam et erken yumurtlamıssan gebelık cıkabılır testte
bakalım bazen çizgi cıkabılıyo bı kere bende de cıkmıstı ama bebek yoktu 5 on dakka sonra cıkan cıgıyı kaale almamak gerekıoAçıkçası pek ümidim yok ama hayırlısı bakalm..
Açıkçası pek ümidim yok ama hayırlısı bakalm..[/QUOT
Merhaba kızlar okudum bi heyecanla sizi yazayım dedim
Ekledigin testte çizgi var canim genelde pozitif testler pek yanilmaz yumurtlayan erken oluyorsa döllenme olmuş olabilir canim zaten baya silik çizgi belliki eğer varsa yeni olmuş 4-5 gün önce bi ilişki olduysa doğrudur :)
hayırlısı olsun canım ya benimde 4 yaşında bir kızım var birkaç aydır korunmuyorum ortalama 4 yada 5 ay olmustur ama henüz bişi yok böle silık çizgi olayına da pek güvenmiyorum doğrusu bakalm bekleyip görecez hakkımzda hayırlısı olur inşallah seninde rabbim gönlüne göre verir inşallah..Benimde 1,5 yasinda ğlum var ve 3 gun once korunmasız ilişki oldu bakalım merak ediyorum neler olacak :)
Amin canim hayırlısı olsun hepimiz için. Bu arada benimde adetim 11 gun varhayırlısı olsun canım ya benimde 4 yaşında bir kızım var birkaç aydır korunmuyorum ortalama 4 yada 5 ay olmustur ama henüz bişi yok böle silık çizgi olayına da pek güvenmiyorum doğrusu bakalm bekleyip görecez hakkımzda hayırlısı olur inşallah seninde rabbim gönlüne göre verir inşallah..
kasık bel agrısı bırlıkte bıde pıhtı parca fılan gelırse dusuyo demekkıYaptım test kar beyazıydi gece kanama başladı ağrı esiginde hala ağrım var benim kaşığı kopuyor yatıyorum evde.
Anlam veremedim acaba dustumu?
kasık bel agrısı bırlıkte bıde pıhtı parca fılan gelırse dusuyo demekkı
ney düşüyor onu anlamadm?Evet pıhtıda gelio büyük büyük ağrı kesici aldım banamisin demio abla fena ağrım var
bu kadar aradan sonra adet oluyosun canım bu çok normal ayrıca o iğnenin de etkisi spiral gibi olur ağrılı ve yoğun kanamalı geçer adetlerin..Evet pıhtıda gelio büyük büyük ağrı kesici aldım banamisin demio abla fena ağrım var
bu kadar aradan sonra adet oluyosun canım bu çok normal ayrıca o iğnenin de etkisi spiral gibi olur ağrılı ve yoğun kanamalı geçer adetlerin..
geçmiş olsun kuzum yat dinlen madem yoğun kanama halsiz bırakır insanı:-(Böyle olmamıştı hiç iğneden sonra 2.ci adetim bu ilk adetim ağrılı olmamıştı şimdi yatıyorum düşün halimiağrım çok doğum sancısı gibi
kız yoksa hamilemiydin senAz önce garip bir parça gelmiş beyaz gibi kanlı ilk kez geldi yemek kaşığı kadar
kız yoksa hamilemiydin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?