Üç aylık nisa bebek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadın mesaj atmış hamileyim diye adama,sonrası ne oldu bilinmiyor.
Şahıs zaten belli şeyi yapıyor kesin adamda evlidir,adamı bulup ona göre işlem yapılsın.
Bebek bence gıdasızda kalmış olabilir,yetiştirme yurdunda bu kadar dikkatsiz olacak kadar ne yaşandı acaba.
Bazen Allah muhafaza anne sütü alan bebeklerin bile ciğerine boğazına süt kaçıp nefessiz kalıp bu durumlar oluyor ne yazıkki bu açıklamanında kesinliği yok zaten herkes anneyi linçlemek istediği için anneye yönelmiş bu kısmı soran yok böyle bi kaza yaşanmış olsa bile çok açıklanmaz. Yinede kesin değil iki haber gördüm bunla ilgili . Ama madem bebeğin sağlık sıkıntısı vardı o hoplatmalı zıplatmalı çekimlere ne gerek vardı .Allah kimseyi yalnız sahipsiz bırakmasın

Beyin ölümü gerçekleşmiş hastanede.

Beslenmeyle alakalı haber yoktu beyin ölümü deniyor.

Belki oncesinde ordan oraya ordan oraya cocuk sarsildi ve hastanede incelendi ama gozukmedi.. cocuklarda organlara cok zarari var sarsilmanin. Biz yavrularimizi pusetine koyarken yavasca koyuyoruz uzerini 40 kat ortuyoruz. Allahim isteyene versin, istemeyene vermesin..

Bazen Allah muhafaza anne sütü alan bebeklerin bile ciğerine boğazına süt kaçıp nefessiz kalıp bu durumlar oluyor ne yazıkki bu açıklamanında kesinliği yok zaten herkes anneyi linçlemek istediği için anneye yönelmiş bu kısmı soran yok böyle bi kaza yaşanmış olsa bile çok açıklanmaz. Yinede kesin değil iki haber gördüm bunla ilgili . Ama madem bebeğin sağlık sıkıntısı vardı o hoplatmalı zıplatmalı çekimlere ne gerek vardı .Allah kimseyi yalnız sahipsiz bırakmasın
Hızlı emme sonucu olan olaylar oda kötü bir anda olabiliyor bunlarda.
Aynen böyle bir durum varsa yaşandıysada açıklayamazlar tepki çeker toplumda.
O videoda nasıl güzeldi gayette sağlıklı gözüküyordu,bulduktan sonraki video oda.
Belki oncesinde ordan oraya ordan oraya cocuk sarsildi ve hastanede incelendi ama gozukmedi.. cocuklarda organlara cok zarari var sarsilmanin. Biz yavrularimizi pusetine koyarken yavasca koyuyoruz uzerini 40 kat ortuyoruz. Allahim isteyene versin, istemeyene vermesin..
Net belli değil ki ne olduğuda bilinmiyor maalesef.

Cocuk kendı kusmugunda anne sutunde mama da bıle bogulabılıyor anne dikkat etmelı.Bızım burda hastanede yenı dogum yapan anne odada yatarken bebegı yanı basında kusmugunda bogulmuş vefat etmıs tabı cocugun ustune yazma ortmusler haberlerı yok cokta saglıklı 4 kılo topaç gibi oglan bebek gıttı.hastanede ortu yasak diye bas bas bağırıyor hemşireler dinlemeyen dinlemiyor yıne.

Ankaraya oğlanın yanına taşınacağız derken acaba şehir olarak belirtmek istemiş olabilir mi ? eğer değilse akıl alcak gibi değil yani kafasına göre yerleşme planı yapmaları...
Bence siz konuya dahil olmadan çözümü direk eşiniz bulsun konuşsun..
Hatta gelipte size konuyu acıcak olurlarsa taktik olarak direk size bu mevki yakınından ev bakalım der geçersiniz..en azından size yerleşme düşüncesini söylemekte tereddüt ederler belki...İstemediğinizi anlamaları lazım yoksa bu emri vaki sürer daha...

arabadayken kazenden uyarı geldiğini gördüm tek bana geldi zannedip alalacele fotoğraflarımdan ilk gördüğüm resmi ekledim.o da vallahi bu döner resmiydi.eşim göndermişti :KK45: :KK53: edit:vejeteryanım

Çok üzüldüm içim parçalandı nasıl olduki olay acaba beyin ölümü gerçekleşmiş.

Ben de çok üzüldüm görünce , ama görüntülerde iyi görünüyordu neden ölmüş birden bilen var mı?

3 aylık bebeğe ne vermiş olabilirler ki ek gıdaya geçmek için çok erkendi halbuki yavrum daha çok küçüktü oysa ki kim yaptıysa en ağır cezayı alır umarım.

Beyin ölümü gerçekleşmiş hastanede.

Beslenmeyle alakalı haber yoktu beyin ölümü deniyor.

Arkadaşlar haberlerde bakıcıya da taksirle yaralamadan dolayı dava açılacak deniyor , hatalı beslenme sonrası boğazına kusmuk kaçtığı için ölmüş, haber detayı bu şekilde.
Sosyal hizmetlere verildiğinde sağlığı yerindeydi bebeğin

Arkadaşlar haberlerde bakıcıya da taksirle yaralamadan dolayı dava açılacak deniyor , hatalı beslenme sonrası boğazına kusmuk kaçtığı için ölmüş, haber detayı bu şekilde.
Sosyal hizmetlere verildiğinde sağlığı yerindeydi bebeğin
Dava açılsın cezası neyse çeksin.

Bi kaç kişi yazmış beslenmede sıkıntı olduğunu sonrası sadece anneye yükleniliyor anne idam edilse azdır benim içinde eğer beslenme kısmı doğruysa haber ört pas edildi bile bebiş gayet sağlıklıydı beslenmede değilse sıkıntı hasta bi bebeğe neden o videolar çekildi sıkıntı nerde
Bu ülkede kimsenin değeri yok. Ne bebeğin ne kadının ne yaslinin. Bu ülkede kimse işini duzgun yapmiyor. Lanet olsun bu düzene. O bebek mezara mi girecek şimdi? Annesine gülücük atmasi, opulmesi koklanmasi.lazimdi. sahipsiz yavrum keşke bu ülkede dünyaya gelmeseydin

Lanet kadının terk etme videosunda da izledim izlemez olaydim...ibretlik cezalar verilecek ki bir caydiriciligi olsun...

Bu ülkede kimsenin değeri yok. Ne bebeğin ne kadının ne yaslinin. Bu ülkede kimse işini duzgun yapmiyor. Lanet olsun bu düzene. O bebek mezara mi girecek şimdi? Annesine gülücük atmasi, opulmesi koklanmasi.lazimdi. sahipsiz yavrum keşke bu ülkede dünyaya gelmeseydin
Dünya kalabalıklaştıkça tüm dünyada insana değer kalmadı ki 3 aylık bebeğe sahip çıkılamadı en azından artık güvende bu dünyanın acımasızlığından kurtuldu anne yoksa kimse korumuyor kimse sevmiyor zaten

Biz nisayı tanıyoruz en azından az çok hakkı aranırda ya tanıyamadıklarımız

Arkadaşlar ben şimdi şuna da takıldım istemsiz olarak; sağlık görevlisi buluyor bebeği, ambulansta emziriyor ama sonra kameralara gulumserken, bebeği çok fazla sallamıyor mu?

Yeni bulunmus netice de hastaneye götürülmemis henüz. O videoyu bir kere daha izledim az önce, çok sallıyor yavruyu, yavrum zaten iyi değil gibi. Daha üç aylık zavallim zaten. Bilemiyorum. Bu olayı da irdeliyorum şuan. Reklam yapilmasaydi o görüntülerle, o bebek o kadar sarsilmasaydi ne olurdu? Sizin gibi benim de yüreğim paramparça şuan.

Köpekler de parcalayabilirdi o boş arazide bebeği. Neden beyin ölümü gerçekleşti, neden kötüleşti, araştırılması lazım ama bu ülkenin hiçbir kurumuna artık guvenmedigim için, ne olduğunu da arastirilmayacak büyük ihtimalle.

Dün gece de ceylan Özdemir isimli yardımsever bir YouTube içerik üreticisinin, hidrosefali hastası Ayten bebeğe ziyaretinden çok etkilendim. Hasta bebeği bırakıp kaçmış annesi, babası ve babaannesi bakıyormuş ama görseniz, bebek hem görmüyor hem de duymuyor. Kendi kendine mirildaniyor, hareketler yapıyor, o karanlık dünyasında.

Ne oldu bu ülkenin kadinlarina
Kadın sağlık personeli, sokaktan bulduğu an sallamaya başlamıyor heralde. Emin olun sizden daha iyi biliyordur nasıl davranacağını. Bebişte bakım evinde bogazına yabancı cisim (kusmuk) kacmasından ölmüş maalesef.

Ben sokaktan aldığımız yaralı kediyi iyileştirip geri sokağa bıraktığımda (yetişkindi, sahiplenen çıkmadı, yine oldukça güvenli bir yere, üniversitenin kampüsüne bıraktım) psikolojim bozuldu. Günlerce ağladım çok kötü oldum. Ben sokakta bulduğum hayvanı bile bıraktığımda bu kadar kötü olurken bir insan nasıl aylarca karnında taşıdığı canı sokağa bırakabilir. Aklım almıyor.

Ben sokaktan aldığımız yaralı kediyi iyileştirip geri sokağa bıraktığımda (yetişkindi, sahiplenen çıkmadı, yine oldukça güvenli bir yere, üniversitenin kampüsüne bıraktım) psikolojim bozuldu. Günlerce ağladım çok kötü oldum. Ben sokakta bulduğum hayvanı bile bıraktığımda bu kadar kötü olurken bir insan nasıl aylarca karnında taşıdığı canı sokağa bırakabilir. Aklım almıyor.
kadının başka bir adamdan başka bir çocuğu daha varmış ona da bakmıyor, babasındaymış
üstelik daha yaşı 20

belki de akli sorunu var ciddi ciddi deli herhalde, bilmiyorum

bir anlamadığım şey de şu:
bu kadın belli ki fuhuş yapıyor
e fuhuş bir kazanç getirir yani neticede
benim bildiğim duyduğum okuduğum kadarıyla bu işi yapan kadınlar gayet kazanıyor yani

bu hem fuhuş yapıyor hem bir evi bile yok! kadın sığınma evinden süre 6 aymış da süresi dolmuş diye çıkmış
bebekle bir yere gidemem diye bebeği bırakmış...

insan nemfomanyak bile olsa en azından kafasını filan sokacak kadar bir yer ayarlar kendine....

hiç anlamadım ben bu olayı.

bebek bakıcı hatasından boğulmuş diyorlar
bence bebek hasta değil yani. (metabolik vs. büyük bir hastalığı olan, bakımı güç/masraflı bir bebek olsa bakamam diye bırakmış olsa diyecem öyle bir durum da gözükmüyor) ki insan bırakacaksa da tarlaya mı bırakır? kadın sığınma evini biliyor da çocuk esirgemeyi bilmiyor mu bu kadın? en kötü bir cami bir karakol bir hastane bir okul bahçesine bırakamıyor mu?

bebeğin babası kimse Allah onun da belasını versin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X