Arkadaşlar ben şimdi şuna da takıldım istemsiz olarak; sağlık görevlisi buluyor bebeği, ambulansta emziriyor ama sonra kameralara gulumserken, bebeği çok fazla sallamıyor mu?
Yeni bulunmus netice de hastaneye götürülmemis henüz. O videoyu bir kere daha izledim az önce, çok sallıyor yavruyu, yavrum zaten iyi değil gibi. Daha üç aylık zavallim zaten. Bilemiyorum. Bu olayı da irdeliyorum şuan. Reklam yapilmasaydi o görüntülerle, o bebek o kadar sarsilmasaydi ne olurdu? Sizin gibi benim de yüreğim paramparça şuan.
Köpekler de parcalayabilirdi o boş arazide bebeği. Neden beyin ölümü gerçekleşti, neden kötüleşti, araştırılması lazım ama bu ülkenin hiçbir kurumuna artık guvenmedigim için, ne olduğunu da arastirilmayacak büyük ihtimalle.
Dün gece de ceylan Özdemir isimli yardımsever bir YouTube içerik üreticisinin, hidrosefali hastası Ayten bebeğe ziyaretinden çok etkilendim. Hasta bebeği bırakıp kaçmış annesi, babası ve babaannesi bakıyormuş ama görseniz, bebek hem görmüyor hem de duymuyor. Kendi kendine mirildaniyor, hareketler yapıyor, o karanlık dünyasında.
Ne oldu bu ülkenin kadinlarina