Onu düşündüm binada oturuyorum kimse yanasmiyo modası geçti diyorlar yaptimda hep kaldı kız kardeşimin ceyizine koydumTülbent oyala yelek ör bebek yeleği ör lif ör yapıcam diyene çok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu düşündüm binada oturuyorum kimse yanasmiyo modası geçti diyorlar yaptimda hep kaldı kız kardeşimin ceyizine koydumTülbent oyala yelek ör bebek yeleği ör lif ör yapıcam diyene çok
Üstünlük değil Allah'a şükür hiç öyle biri değilim aciz bir yarattıktan ibaretim tanıyan olmasin diyeYanı gerçekten anlamıyorum seni tanımıyoruz görmüyoruz ve gormicez ve sen gelip oraya yok yüksek lisans yok avukat yazıyorsun nasıl bir ruh hastalığı bu açıklar misin? Kime üstünlük sağladığını düşünüyorsun hiç gormuyecegin insanlara mı? Gerçekten takıntı bu
Yarın ev işi yaparken dusun bulursunNeyse ki siz örnek oldunuz şimdi? Neye alıştığım konusunda hala sesiniz yok ama?
Sosyal medyaya koy letgoya koy illa müşteri çıkarOnu düşündüm binada oturuyorum kimse yanasmiyo modası geçti diyorlar yaptimda hep kaldı kız kardeşimin ceyizine koydum
Öylemi diyorsunSosyal medyaya koy letgoya koy illa müşteri çıkar
Yanı gerçekten anlamıyorum seni tanımıyoruz görmüyoruz ve gormicez ve sen gelip oraya yok yüksek lisans yok avukat yazıyorsun nasıl bir ruh hastalığı bu açıklar misin? Kime üstünlük sağladığını düşünüyorsun hiç gormuyecegin insanlara mı? Gerçekten takıntı bu
Ben sadece internet üzerinden satışla iyi kazanıyorum çok şükür zor değil yani eskisi gibi değil konum atıyorum kapıma kadar geliyorlar almaya sen yapıcam de yeter kiÖylemi diyorsun
Aynen malesef yoksa giderdimİş kur meslek kursu açmış genç anneler için her gün de para veriyor, ama sen 2 çocuğu bırakıp gidemezsin birde senin koca seni döver
Sen de atanana kadar tarhana yap kuzumKonuyla alakasız bir şey geldi aklıma. Nasip nerden çıkar belli olmazben biyologum işsizim. Kpss atamam olana kadar çalışırken bekleyeyim istiyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?? Hastanelere elden cv mi bırakayım mesela? 1 yıl falan kariyer.netten devamlı başvurdum bir şey çikmadim. Olmayınca kpssye yöneldim.
Orgumu yapıyorsunBen sadece internet üzerinden satışla iyi kazanıyorum çok şükür zor değil yani eskisi gibi değil konum atıyorum kapıma kadar geliyorlar almaya sen yapıcam de yeter ki
Tabi sen bilirsin laboratuarlarda çalışıyorlar ve gayette rahatlar biz öğle yemeği için zor zaman buluyoruz allah yolunu açık etsinKonuyla alakasız bir şey geldi aklıma. Nasip nerden çıkar belli olmazben biyologum işsizim. Kpss atamam olana kadar çalışırken bekleyeyim istiyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?? Hastanelere elden cv mi bırakayım mesela? 1 yıl falan kariyer.netten devamlı başvurdum bir şey çikmadim. Olmayınca kpssye yöneldim.
Mezun olduğun üniversitenin eski mezunların buluşma günlerine katıl durumunu anlat, torpil siz işe girmek zorKonuyla alakasız bir şey geldi aklıma. Nasip nerden çıkar belli olmazben biyologum işsizim. Kpss atamam olana kadar çalışırken bekleyeyim istiyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?? Hastanelere elden cv mi bırakayım mesela? 1 yıl falan kariyer.netten devamlı başvurdum bir şey çikmadim. Olmayınca kpssye yöneldim.
Tabi sen bilirsin laboratuarlarda çalışıyorlar ve gayette rahatlar biz öğle yemeği için zor zaman buluyoruz allah yolunu açık etsin
Hem yüksek lisans hemde avukatlık yazip sonra da burda bilgilerini vermek bugünleri de gördükÜstünlük değil Allah'a şükür hiç öyle biri değilim aciz bir yarattıktan ibaretim tanıyan olmasin diye
Evde ekmek yok diye çocuklar akşama kadar aç mı kaldı? Vallahi sen kafa buluyorsun herkesle. Tamam kocanın zaten elle tutulur yanı yok. Sen niye çocukları aç koyuyorsun? Ekmek yoksa un da mı yok. O yoksa makarna, olmadı pilav. Yahu ekmeksiz yemek olmuyor mu nasıl aç kalıyor çocuklar akşama kadar?
Bu konuda mağdur olan sen değilsin. Çocuklarınız o kadar. İlk baştan beri çok tutarsızsınız.
[/QUOTE. Ya zaten makarna yapiyorum ama ekmek istiyorlar öyle şeylerle doymuyorlar büyük oğlum kuru yemiyo
Mezun olduğun üniversitenin eski mezunların buluşma günlerine katıl durumunu anlat, torpil siz işe girmek zor
Hayır aklına ne gelirse satıyorum koltuk takımından sıfır kıyafet kitap herşey maşallah diyim iyi de kazanıyorum hobi amaçlı başladım işim oldu mesleğim var olduğu halde yapmıyorum bu işi yapıyorumOrgumu yapıyorsun