- 23 Ocak 2016
- 34.437
- 50.383
- 598
Eşinin olmadığı bir vakit git muhtarlığa bildir yardım paketi yolluyorlar içinde un olur hamur yaparsın çocuklara yapıcam dersen imkan çokHaklısın gerçekten varda vermiyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşinin olmadığı bir vakit git muhtarlığa bildir yardım paketi yolluyorlar içinde un olur hamur yaparsın çocuklara yapıcam dersen imkan çokHaklısın gerçekten varda vermiyo
Malesef para bırakmadığı için çok yaşadık bu durumu maddi durum iyi eve para bırakmaz sadece
Ironiyi anlamak lazım.Acaba sen yorum yapmasan dahamı iyien azından bu gecelik
![]()
17 yaşında anne olmuş, ne ara okumuş hukuk? üstune 3 çocuk? valla buraları okudukça kendimden utanıyorum, tek çocukla doktorayı yarım bıraktım, yetişemedim, tembel miyim neyim?Profilinizde mesleğiniz avukat diye yazıyor ama
Yanlış anladınız alıyor ama eve hiç para birakmiyo ekmek diyelim bitti çocuklar açıktı ekmek olmuyo yanımda para olmadığı içinMisafir ağırlıyor eve çocuğuna ekmek almıcak öyle mi ayy artık yüreğim darlandı yeter işim olduğu halde ben gelecekte çocuğuma iyi şartlar sağlayabilecek miyim diye düşünürken ekmek yok evde diyor kardeşim konu sahibi eşin eve ekmek almıyorsa ara kaymakamlığı yardım kuruluşlarını ne dmeek evde ekmek yok bizim burda koli koli yardım yolluyorlar muhtarlığa git yap bişeyler ne diyim kardeş ne diyim
Öncelikle herkes şiddet görmüyor görende bir kez görüyor sonra da tekmeyi basıyor benim en yakın arkadaşım da benim gibi doktor kız bir kez gördü sonra tekmeyi bastı kısacası milleti örnek verince kendiniz haklı çıkmıyorsunuzAciz denmez ona gidersem dayak yerim üniversitesi mezunuda öğretmeni doktoru da ne yazikki şiddet goruyo şiddet göreceğimi bile bile gidemiyorum doğrusu
Madem para bırakmıyor sen de evden iş imkanı sağla kendine tarhana yap sat bak buraya İnternete giriyorsun vatsap durumuna koy kapına kadar gelirler almaya o ona duyurur el emeğin illaki vardır bir şeye karşı hünerin kazan paranı elinde avucunda paran olsunMalesef para bırakmadığı için çok yaşadık bu durumu maddi durum iyi eve para bırakmaz sadece
Duygularımın tercümesi oldunBiri bana sunu anlatsin: Adamin size zerre acima duygusu yok. Siddet uyguluyor her türlü. Bu adamlarla korunmadan nasil yatiyorsunuz? Korunmayi gectim böyle adamlarla seks nasil oluyor. Anlamiyorum ya. Sonra o cocuklarin günahina giriyorsunuz. Eve para birakmayan adam onlara da gaddardir. Kusura bakmayin adam hayvan, sizde de sorunlar var ama.
Parka gidicez diyorum çocuklar milletin gözüne bakmasın para ver diyorum Allah razı olsun üç haftada bir gideriz mesela ön TL verir söylene söylene bizim çok masrafimiz var para. Yetismiyo demeye basliyoİsteyince de bırakmıyor mu? Çocuklar aç diyin.
BU mesajı görünce konu sahibi cevap vermezse şaşırmam17 yaşında anne olmuş, ne ara okumuş hukuk? üstune 3 çocuk? valla buraları okudukça kendimden utanıyorum, tek çocukla doktorayı yarım bıraktım, yetişemedim, tembel miyim neyim?
Çok araştırdım öyle şeyleri dönüş alamadım paketleme falan tarhana falan bilmiyom zaten zaten olsa sıkar dişimi biriktirip basar giderdim alıp cocuklariMadem para bırakmıyor sen de evden iş imkanı sağla kendine tarhana yap sat bak buraya İnternete giriyorsun vatsap durumuna koy kapına kadar gelirler almaya o ona duyurur el emeğin illaki vardır bir şeye karşı hünerin kazan paranı elinde avucunda paran olsun
O halde cebinden para çalacaksın, bunu bir kadın sormuştu hocaya, hoca da cebinden habersiz alabilirsin demişti, hocanın günahı olur, en azından çocuklar aç kalmazYanlış anladınız alıyor ama eve hiç para birakmiyo ekmek diyelim bitti çocuklar açıktı ekmek olmuyo yanımda para olmadığı için
Bence yapabilmek lazımIroniyi anlamak lazım.
BU mesajı görünce konu sahibi cevap vermezse şaşırmam
Parka gidicez diyorum çocuklar milletin gözüne bakmasın para ver diyorum Allah razı olsun üç haftada bir gideriz mesela ön TL verir söylene söylene bizim çok masrafimiz var para. Yetismiyo demeye basliyo
Parka gidicez diyorum çocuklar milletin gözüne bakmasın para ver diyorum Allah razı olsun üç haftada bir gideriz mesela ön TL verir söylene söylene bizim çok masrafimiz var para. Yetismiyo demeye basliyo
Bunu biliyorum ama ben öyle birşey yapamam daha önce yaptım çok kötü hissettimO halde cebinden para çalacaksın, bunu bir kadın sormuştu hocaya, hoca da cebinden habersiz alabilirsin demişti, hocanın günahı olur, en azından çocuklar aç kalmaz
Un da mı yok hamur kar kardeş bak yapıcam diyene Allaha dua edip yola çıkana Hızır yetişiyor eşim beni parasız bırakmadığı halde bi sene hobi amaçlı 25 kilo tarhana yaptım sattım sırf doğalını vitaminlisini insanlara ulaştırayım diye işe gitmene gerek yok evden de çalışabilirsin zor değil kendine yavrularına harçlığın çıkar kendine özgüvenin gelir bir bakmışsın ki ooo sen Türkiyeye satış yapmaya başlamışsın haberlerde hiç görmüyor musun ilk önce Allahtan yolumu aç diye dua et sonra da Bismillah de başla bakalım o yollar açılmıyor mu eşin gelir sana para istemeye şaşarsınYanlış anladınız alıyor ama eve hiç para birakmiyo ekmek diyelim bitti çocuklar açıktı ekmek olmuyo yanımda para olmadığı için