Babam izin vermedi derslerim çok iyiydi babam hayatımı yaktı evden kacmistim okumak için buldularOkul bitmeden evlenmeseydiniz keşke. Hikaye hep ayni. Benim çevremde de var. Ne yapıp edin okul okuyun ,iş bulun. Kurtulun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babam izin vermedi derslerim çok iyiydi babam hayatımı yaktı evden kacmistim okumak için buldularOkul bitmeden evlenmeseydiniz keşke. Hikaye hep ayni. Benim çevremde de var. Ne yapıp edin okul okuyun ,iş bulun. Kurtulun.
Bence siz değil bu konuyu okuyanlar neye gulecegine şaşırdı insanları kandirmanıza mi yoksa benim sözüm geçer diyip doktora.gidince şiddet görmenize mi size tavsiyem bebek doğunca tekrar antidepresanlariniza başlamanızhiç güleceğim yoktu gerçekten
Neyse ki siz örnek oldunuz şimdi? Neye alıştığım konusunda hala sesiniz yok ama?Bence yapabilmek lazım![]()
Çocuklar aç kalacağına, alman daha iyi olur eşinin suçuBunu biliyorum ama ben öyle birşey yapamam daha önce yaptım çok kötü hissettim
Babam izin vermedi derslerim çok iyiydi babam hayatımı yaktı evden kacmistim okumak için buldular
adam karın tokluğu bile sağlamıyor size, çocuklarınız aç bilaç, şiddetin her türlüsü var evinizde, köle sahipleri bile doyurur karnını, aletini edavatını verir ki köle iş görsün, köle kadar bile değeriniz yok şu anda ve hala doğuruyorsunuz, pesParka gidicez diyorum çocuklar milletin gözüne bakmasın para ver diyorum Allah razı olsun üç haftada bir gideriz mesela ön TL verir söylene söylene bizim çok masrafimiz var para. Yetismiyo demeye basliyo
İste ne yapabilecegimi nasıl evde ekbir iş bulabilecegimi bilmiyom malesef. Yoksa o adama bel bukmemUn da mı yok hamur kar kardeş bak yapıcam diyene Allaha dua edip yola çıkana Hızır yetişiyor eşim beni parasız bırakmadığı halde bi sene hobi amaçlı 25 kilo tarhana yaptım sattım sırf doğalını vitaminlisini insanlara ulaştırayım diye işe gitmene gerek yok evden de çalışabilirsin zor değil kendine yavrularına harçlığın çıkar kendine özgüvenin gelir bir bakmışsın ki ooo sen Türkiyeye satış yapmaya başlamışsın haberlerde hiç görmüyor musun ilk önce Allahtan yolumu aç diye dua et sonra da Bismillah de başla bakalım o yollar açılmıyor mu eşin gelir sana para istemeye şaşarsın
Buraya girmeyi biliyorsun you tube a da gir bak anlatıyor bir yaparsın iki yaparsın öğrenirsin bul başka bişey bul hiç yeteneğin yok mu bişeyeÇok araştırdım öyle şeyleri dönüş alamadım paketleme falan tarhana falan bilmiyom zaten zaten olsa sıkar dişimi biriktirip basar giderdim alıp cocuklari
Malesef![]()
Ortaokul mezunu avukat ta ilk defa duydumProfilinizde mesleğiniz avukat diye yazıyor ama
Onu bilmiyorsunuz bunu bilmiyorsunuz ne diyim öğrenin Allah akıl vermiş okuma yazmanız varİste ne yapabilecegimi nasıl evde ekbir iş bulabilecegimi bilmiyom malesef. Yoksa o adama bel bukmem
İşte kim alçak gerçekten bilgim yok yoksa niye yapmimBuraya girmeyi biliyorsun you tube a da gir bak anlatıyor bir yaparsın iki yaparsın öğrenirsin bul başka bişey bul hiç yeteneğin yok mu bişeye
Değilim değiştireyim bir araOrtaokul mezunu avukat ta ilk defa duydum
Evde ek iş başvurusu yaptım paketleme dönüş yok olmayınca elimden ne gelirOnu bilmiyorsunuz bunu bilmiyorsunuz ne diyim öğrenin Allah akıl vermiş okuma yazmanız var
Tülbent oyala yelek ör bebek yeleği ör lif ör yapıcam diyene çokEvde ek iş başvurusu yaptım paketleme dönüş yok olmayınca elimden ne gelir
Yanı gerçekten anlamıyorum seni tanımıyoruz görmüyoruz ve gormicez ve sen gelip oraya yok yüksek lisans yok avukat yazıyorsun nasıl bir ruh hastalığı bu açıklar misin? Kime üstünlük sağladığını düşünüyorsun hiç gormuyecegin insanlara mı? Gerçekten takıntı buDeğilim değiştireyim bir ara![]()