Üç çocukla bosanmak

Parka gidicez diyorum çocuklar milletin gözüne bakmasın para ver diyorum Allah razı olsun üç haftada bir gideriz mesela ön TL verir söylene söylene bizim çok masrafimiz var para. Yetismiyo demeye basliyo
adam karın tokluğu bile sağlamıyor size, çocuklarınız aç bilaç, şiddetin her türlüsü var evinizde, köle sahipleri bile doyurur karnını, aletini edavatını verir ki köle iş görsün, köle kadar bile değeriniz yok şu anda ve hala doğuruyorsunuz, pes

Un da mı yok hamur kar kardeş bak yapıcam diyene Allaha dua edip yola çıkana Hızır yetişiyor eşim beni parasız bırakmadığı halde bi sene hobi amaçlı 25 kilo tarhana yaptım sattım sırf doğalını vitaminlisini insanlara ulaştırayım diye işe gitmene gerek yok evden de çalışabilirsin zor değil kendine yavrularına harçlığın çıkar kendine özgüvenin gelir bir bakmışsın ki ooo sen Türkiyeye satış yapmaya başlamışsın haberlerde hiç görmüyor musun ilk önce Allahtan yolumu aç diye dua et sonra da Bismillah de başla bakalım o yollar açılmıyor mu eşin gelir sana para istemeye şaşarsın
İste ne yapabilecegimi nasıl evde ekbir iş bulabilecegimi bilmiyom malesef. Yoksa o adama bel bukmem

Çok araştırdım öyle şeyleri dönüş alamadım paketleme falan tarhana falan bilmiyom zaten zaten olsa sıkar dişimi biriktirip basar giderdim alıp cocuklari
Buraya girmeyi biliyorsun you tube a da gir bak anlatıyor bir yaparsın iki yaparsın öğrenirsin bul başka bişey bul hiç yeteneğin yok mu bişeye

Değilim değiştireyim bir ara😊
Yanı gerçekten anlamıyorum seni tanımıyoruz görmüyoruz ve gormicez ve sen gelip oraya yok yüksek lisans yok avukat yazıyorsun nasıl bir ruh hastalığı bu açıklar misin? Kime üstünlük sağladığını düşünüyorsun hiç gormuyecegin insanlara mı? Gerçekten takıntı bu

Back
X