- 22 Kasım 2014
- 2.135
- 3.206
- 158
Vallahi ben istanbulda calistim. Sabah 7, aksam 19.30 arasi calisiyordum,yogun ve yorucu işim vardi. O donemde ikizlerim yeni dogmustu. Kayinvalide ve kayinpederle kisin kaliyorduk beraber, yazin da annemle bakici gelirdi.. oyle bakardik. Bakiciya verecek zaten cok paramiz yoktu,borclarimiz da coktu. Eski esim tam bir iskolikti,para mevki sahibi olmak icin gece 3 lere kdr mevzuat calisirdi.Bu ornek öyle iyi geldi ki... Çocuklarla mücadele daha zor olur diye korkuyorum. Eşim çocukların bezini vs her ihtiyacında koşar halleder. Dış işlerde harikadır ama iş ev içi meselelere gelince sıkıntı yaşıyorum. Evin hamalı gibiyim. Sürekli kurulmuş gibi tıkır tıkır iş yapıyorum ancak. Çok yoruldum çekmek istemiyorum daha fazla. Ne zaman evlendiniz?
Dogru durust aile hayatimiz olmadi. Cocuklarin birini ben uyuturdum ,digerini kv gil(aman o ders calisir, ilgilenemez cocuklarla). Birinin bezini ben alirdim birini kv gil(aman o bilemez,yapamaz derlerdi). Disari cikacak olurduk arabaya binecegiz cocugun biri bende biri kv nin kucaginda.. birini sabah ben yedirirdim digerini kv..(eski es de uyurdu)
Velhasil cocugumun babasi kayinvalidem olmustu. O da, o kdr sahiplendi ki ben lohusayken sen ver bakamiosun aglatiosun/uyutamiosun/ver bak bende nasil susuyor simdi deyip gece vakti bebek aglio deyip odama dalardi..
Ikizler dogunca allak bullak oldum,hic etmedigim kavgalari,isyanlari ettim. Ipler koptu.
Ikizlerden once de hersey bi okdr guzeldi. Ikizlerin gelisiyle tum duzenim,huzurum bozuldu.. ki evliligimde bozuldu sonra. Döndüm baktim ki kocam hic yokmuş yanimda, hic bakmamis ilgilenmemis,destek olmamis.
Avm ye giderdik, terasa cikardi 30 dk gelmezdi. 8 aylik ikizlerle cinnet gecirirdim bekleye bekleye..
Cayı kahvesi sigarasi telefon konusmalari dersi hiicc bitmezdi. Ikizler 6 aylikken annem ve enistemgille tatile gittik.. benim ki kalabaliksiniz zaten ikizleri uyutursunuz deyip 2 saat denizden cikmazdi. Velhasil babaligini da gormedim hic bu adamın. Ve de hic birseyi begenmez,kulp kulak takardi herseye,adam kullanirdi,hizmet beklerdi.
O yuzden bosanirken, cocuklarim babasiz kalacak diye dusunmedim.
İl degistirdim ben ailemin yanina döndum ikizleri alip, 5 saat uzagiz ona. Gelcem der gelmez, haftaya geliyorum alcam cocuklari der ertesi gune gelir, normal gun olur 1 saate cocuklari aliyorum der tum planlarimi alt ust eder..cocuklar kuş gibi bekler gece 10 a kdr,msj atar o saatte yetisemicem uyut cocuklari der

Bir suru cahilce hareketler.. simdi ikizler de cozdu olayi, babam gelcem der gelmez alcam der almaz.. biktik onun bitmeyen isinden.. bizi babaannemize atip istanbula gidiyor, bizi gormuyor bile diyorlar. Ama baksan, aslan oglum ben sizin icin calisiyorum canim size feda der.
Ama baksan, cocuklarin camasirlarini bile yikamadan kirli posetiyle bana gonderir. Kisisel bakimlarini bile yapmaz..haftada 1 goruntulu arar. Bazen 15 gunu bile bulur aramasi.. herseyi laftadir, cocuklar eylemlere bakiyor aklinin bir kosesine kaydediyorlar..
Demem o ki, erkekler cocuklarina duskun olmuyor. Yada bizimki zaten oyleydi ve oyle de devam ediyor. Yeni cocuguna nasil bilemiyorum tabi

Ikizler mutluysa sorun yok,ikizler icin sabrediyorum,gormezden geliyorum.
Duzelecegini beklemek, guzel gunlerimize ihanettir.
Dilerim cikis yolunuz hakkinizdaki en hayirlisi olur