Üç çocukla boşanmak

mesela ne yaparsınız mutluluk yaşatmamak için?

ev istesin hatta bence araba da istesin mesela, değilse boşanmıyorum desin. bence de böyle şeylere OK. ne kadar sürerse de sürsün. umuyorum adamdan koparabilecek şeyler vardır.

ama adam zaten evliyken birlikteymiş kadınla, en fazla "davamı açtım eşim "şirret" (!) hiç karı-koca hayatımız da yok , boşanmıyor, işi uzatıyor ben napıyım aşkım, ben hep yanındayım zaten bak", der geçer. eşiyle normal aile hayatı olan adamlar bile metreslerine bunları demior mu?

kendisi evliyken (çocuğu var mıydı ki?) adam evliyken, ortada en az 3 çocuk varken birlikte olmayı göze almış bir kadın, boşanma davası da açılmışken, artık herkes herşeyi öğrenmişken kendisi herifi boşamışken atıyorum 2 sene bekleyemeyecek mi mesela?

çocuklarla zaten ilgilenmiyormuş kadını da engeller her yerden de siler. bitti gitti. -başka üyelerde de okuduk kadın ulaşamıyor eski eşine adam her yerden engellemiş, akrabaları bile engellemiş vs.
kadın da uğraşır artık çocuk mu hasta öbürü okula mı gidecek.

yani erkek bu kadar gözünü kararttıysa genelde işin ucu böyle b.mb.k bir yere çıkıyor...

burada tek istisna adamın cidden zengin olması. ya da bu kadının bildiği bir açığı, pis işi vs. olması. ne biliyim diğer tarafın kocasının gelip bunları vurması filan (o da olmamış işte)
maaşlı düz çalışan vs. biriyse ne yapılacak da böyle arsız insanlara huzur verilmeyecek bilmiyorum. merak ettiğim için soruyorum.

adam zengin olsa ailede arsa satılmasına kalmaz herhalde ev almak? şu anda da kiradalarmış.

Evi aynı yerden alsanız en azından çocuklar hasta ws olsa, babalarına ihtiyaç olduğunda ararlar babalarını siz aramasanız bile.
Ayrıca ev kendinizin olsa bile sadece nafaka ile nasıl geçineceksiniz? Çok zor bence hemde üç çocukla mümkün değil hatta.
Birikiminiz var mı? Bir an önce çocuğu kreşe verip çalışmaya başlasanız iyi olur.
Ayrıca babalarından uzaklaşma fikri bana hiç doğru gelmiyor, tüm sorumluluk sizde olacak, o ise keyfine bakacak.

Evi size alacak ve bırakacaksa sizin annenizin üstüne falan alın sonra devir yaparsınız, şimdi böyle der ama sonra evin yarısı benim diyebilir yada boşanırken anlaşın evin tüm hakkı sizde olduğuna dair. Birikim vs ne var ne yok alın, nafakada acımayın. Kira olmasada sadece nafaka ile geçim çok zor o yüzden mutlaka çalışmanız lazım, hem iş hem çocuklarla bi düzen nasıl olur onuda planlayın.
Boşanmak için acele etmeyin,her şeyi tek tek hesap edin. Boşanmak ona ödül olacak siz 3 çocukla geçim derdine düşeceksiniz kolay mı 3 çocuğun sorumluluğu.
Bu tipler zaten çocuklarlada ilgilenmez ne yapın ne edin donuna kadar alın, huzur bırakmayın onlara.
Allah ıslah etsin, sizinde yardımcınız olsun

Evi kesin alsın, nafaka da alın. İlk etapta nafakayla geçinmeniz mümkün değil, işe girmek zorundasınız. Çocukların eğitim masraflarını karşılamalı ki rahat edin. Küçüğü kreşe verseniz dünya para gidecek. Tam gün gitmesi gerek. Madem evlenecek maddi yükün altında ezilsin, acımayın

Kesinlikle katılıyorum, ayrıca ;Çocuk bu özellikle küçük okulun ilk zamanları sık hasta olacak. Hasta olduklarında alo diyeceğini biri mutlaka olsun. Babası rahat etmesin.

Evet benimde zoruma gidiyor ama kalamam buralarda ne almaliiyim peki ev alırsa bide nafakamizi verse yeter diyordum ama
kocanızın geliri yasal gelir mi? memur mu mesela? siz ne iş yapacaksınız? maaş ne civarda olur?

hiç çalıştınız mı şimdiye kadar? mesela iş bulma bakımından sizin gideceğiniz yer mi yoksa şu anda bulunduğunuz yer mi avantajlı? hiç iş baktınız mı yakın zamanda?

ya da mesela gitseniz 3 çocuğu okula/kreşe bırak al, işe git, bu nasıl olacak? sizin aileniz veya babanne atıyorum çocukları okuldan karşılar mı mesela oraya gitseniz?

nafakanızı verir de nafaka 10 bin olursa siz nasıl geçineceksiniz. yok 30 bin olursa durum farklı.

Kesinlikle katılıyorum, ayrıca ;Çocuk bu özellikle küçük okulun ilk zamanları sık hasta olacak. Hasta olduklarında alo diyeceğini biri mutlaka olsun. Babası rahat etmesin.
bu adam şu anda hasta olduklarında alo denince koşup geliyor, çocuklara bakıyor mu ki?
adam engelledi kadını, ne olacak?

Kesinlikle esas hesaplamaaı gerekenler bunlar. 3 çocukla kolay mı getir götür bir sürü iş kreş zamanı hastalık olur bi şey olur bırakacak insan lazım. Hiç çalışmamış biri ne işi bulacak bulsa saatleri nasıl olacak hepsi ayrı bi dert

Evet benimde zoruma gidiyor ama kalamam buralarda ne almaliiyim peki ev alırsa bide nafakamizi verse yeter diyordum ama
İşte o yeter bu yeter demeyin, ne önerirse önersin yetmez deyin ki zaten yetmez. Nafakayla geçinmeniz imkânsız. Siz kıt kanaat 3 çocukla cebellesirken kendisi keyfine bakacak. Donuna kadar ne alabilirseniz alın. Ailesi torunlarıyla ilgili mi? Onlar destek oluyor mu az çok? Acele etmeyin en ince ayrıntısına kadar hesaplayın, planlayın.

Sinon adiniza gercekté cok uzuldum kendimi sizin yerinize koydum,evet cok zor olacak belli ilk zamanlar,sonrasinda duzeninizi otutturdugunuzda daha rahat olursunuz.
Ben sinon yerinizde olsam ilk zamanlar Belgique tasindiginiz yerde cevreniz olmaz ama y'avait y'avait El beceriniz varsa onlardan yapip sôravina sata bilirdim.

bu adam şu anda hasta olduklarında alo denince koşup geliyor, çocuklara bakıyor mu ki?
adam engelledi kadını, ne olacak?
Benzer sorunlar yaşayan arkadaşım hemen boşanmadı. Aynı evde yabancı kaldı ama inat etti yıllarca süründürdü. Kendisi yıprandı ama….

12 yaş küçük değil kendisi de arayabilir. Bilemedim ya gitse rahat rahat takılacak herif içime de sinmedi böyle

Kadın bosanriken belirtecek, ağı

Yok memur ama ailesinden kalma arsa miras olarak kalıyor baya yüklü ailesi önce çok karşı çıktı boşanmamizi istemiyor lardi ama baktılar düzelmiyor mecbur kaldılar ev alabilecek kadar satmasını kabul ettiler torunları için .bende biliyorum zor günler beni bekliyor o yüzden bu korkularım ama ztn şimdi de zor o yine keyfine bakıyor yemek yiyip çıkıyor sabah geliyor haftasonlari desem çocuklarını alıp bir parka bı gezmeye götürüyor yok Nadiren evde kaldığı zamanda elinde telefon içkisi koltuktan kalkmıyor

Şimdi de rahat rahat takılıyor ki isteklerimi yerine getirsin defolsun diyorum

Bende çalıştım daha önce evet deneyimim var . gideceğim şehirde akraba eş dost var çocuğumu güvenle bırakacağım insanlar da var ama ben bırakmam çok zor durumda kalmasam.iste hakim üç çocuk ve benim için 10 bin nafakami verir hiç adil değil..birinin okul masrafına yetmiyor

Yok vala kendi ailesi de pek ilgili sayılmaz benimkiler üç çocukla gitmem için destek olmadı ama onlar daha çok ilgililer maddi olarak.ailemde ev alsın dayayıp döşesin nafakani versin öyle çik o evden dio.yani bilmiyorum şimdi hakim ev alındı daha ne versin bu adam sana ne derse ne olacak yada avukat başka bişey vermez derse

1- sizin elinizde zinaya dair açık delil var mı? direkt zina davası açabilecek misiniz?
2- bakın az önce açılmış bir konu var, kira evde bebeğiyle kalan bir annenin konusu boşanma davası varmış adam (adamlık şüpheli tabi) evin kira kontratını iptal etmiş. keşke ne mümkünse alabilseniz ama adam yarın kadının yanına taşınır kirayı da iptal ederse ortada siz kalırsınız. (ha bu arada o kadın deli değilse 3 çocuklu memur adamla evlenmez bence, hazır boşanmışken başka maceralara yol alır, ama tabi belki de delidir kim bilir)
3- eşiniz bunları yapacak tıynette midir o kadarını bilemeyiz ya da ailesi hösst der de yapamaz belki, bilmiyoruz. sadece bunlar da oluyor diye söylüyorum. bunları yapacak kadar manyak değil, evimde otururum kirayı öder diyorsanız yapabildiğiniz kadar pazarlık yapın tabii.
4- 10 bin nafaka 3 çocuk için çok az tabii ki ama maaşı 60 bin liraysa 30 bin de çıkmaz maaşın yarısı oluyor çünkü. maaşına göre oluyor genelde de (tabi talep edilmesi kaydıyla) maaşın %25i gibi düşünebilirsiniz. genel uygulama böyle diye biliyorum. ama size 3 eksik 3 fazla verilir, avukatınız ne yazar hakim ne takdir eder orasını kesin bilmek mümkün değil. avukat değilim.

geçmiş olsun
hiç kolay değil bazı şeyler
ev alsın yeter demeyin yapabileceğiniz herşeyi yapın

Burda bircok kadina gore sansilisiniz en azindan ev alacak nafakayida verirsen oh ne ala. Birakin kendi pisliklerinde bogulsunlar. İsinize baslayin cocuklarinizi buyutun ışık gibi parlayin. Kopek gibi pisman olacak ama is isten gecsin

Burda bircok kadina gore sansilisiniz en azindan ev alacak nafakayida verirsen oh ne ala. Birakin kendi pisliklerinde bogulsunlar. İsinize baslayin cocuklarinizi buyutun ışık gibi parlayin. Kopek gibi pisman olacak ama is isten gecsin
İnşallah tek derdim çocuklarım zaten babasız gibi büyüyorlar .bana çok bırak git ne hali varsa görsün dediler ama kıyamadım bir gün bile olsun onlara o travmayı yaşatmak istemedim çocukların hiç bir suçu günahı yok onlar istemedi onlar seçmedi annne babalarını.ama malesef ben onlara baba olmayı hak etmeyen bir adama üç tane pırlanta gibi çocuklar verdim Allah'ın dan bulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…