Üç çocukla boşanmak

Annenizin mekanı cennet olsun zor bir hayat yaşamışsınız.
Bende sizin gibi düşünüyorum aslında.
Şartlar oluşmadan boşanmak çocuk varsa çok iyi bir fikir değil.
Konu sahibi tabii ki sizin hayatınız nasıl mutlu olacaksanız öyle yapın.
Ama o adama sorumluluk yüklenmeli.
Ne bileyim hiç mi haftasonları çocukları alsın istemeyeceksiniz?

Kocası biliyor mu peki? Valla ben olsam o adamı ararım gelsin srnin kocanın ağzını burnunu kırsın
Yok vala söylemedim..ne bileyim diğer iki yavruyu düşündüm öldürur fln annesiz kalmasınlar belkide öğrenmiştir kadın öğrenirse en fazla çocuklarımı alır benden diyordu pek korkmuyordu yada bana öyle yansıttı ztn söylemezdim adam anlamıştır bence

Evliliğim zaten sıkıntıli demişti kocan olsa yada olmasa boşanacakti en son konuştuğum la kadınla geçen sene
Kadın boşanmadan kendine iki çocukla koca ayarlamak istemiş senin kocan da tuzla koşmuş Allah akıl fikir versin iki kişi keyfine kaç hayat heba oluyor

Son düzenleme:
Rabbim size öyle güç kuvvet versin ki bu günlerinizi unutturacak çocuklarınız la mutlu huzurlu sağlıklı günler göstersin Rabbim sizin ve çocuklarınızın yar ve yardımcısı olsun.emin olun Allah çocuklarınizin ve sizin ahınızı onların yanına bırakmayacak.

Of çok üzüldüm annenize mekanı cennet olsun ama böyle de çok zor ne yapacağımı bilmiyorum çaresizim
Allahım yardımcın olsun güzel kardeşim, çok zor işler bunlar. Sabırlı ve akıllı olacaksın, elini güçlendireceksin, birikim yapacaksın ve en kısa yoldan çalışmanın yollarını arayacaksın. Bu herifle ömür geçmez zaten eninde sonunda boşanacaksın ama onunda bir bedel ödemesi lazım, bir ev ve üç kuruş nafaka dört kişinin hayatını kurtarmıyor.

Çok teşekkür ederim bu zamanda birikimde yapılamıyor ki hayat o kadar zor pahalı ki üç çocukla bide elime verdiği üç kuruş ztn . çalışmak şimdilik zor küçük kızım var malesef boşanmak için çocukların tüm masraflarıni karşılamasini talep edecem ben çalışana kadar en azından bunu yapmak zorunda umarım sıkıntı çıkarmaz

İnşallah Allah razı olsun Rabb'im benim ve çocuklarımın ahını bırakmasın ilahi adalete inanıyorum elbet bir gün tecelli edecek ve umarım ben o günleri görürüm diğer dünyaya kalmaz hesaplasmamiz

Ne iş yapıyor bilmiyorum ama her merciye yazar çizer onu rezil ederdim önce. Yok öyle bir ev ile susturmak keyfine bakmak. Ne için endişeleniyorsanız hepsini isteyin yoksa boşanmam deyin metres hayatı sürsün vermiyorsa. Boşanma dilekçesinde her detay olmalı chatgpt güzel dilekçe hazırlıyor faydalanın mutlaka

Çıkarsın sizde çıkarırsınız. Haklarınızı bilmiyorsunuz ki.. aldatmaya dair elinizde kanıtlarınız olsun dava en az 5 sene sürer dava boyunca nafakada vermek zorunda

Öylemi bilmiyordum deneyeyim bı dilekçe işini.devlet memuru işte altınlarıda almıştı zamanında araba aldı sonra kaza yaptı sattı öyle gitti o altınlar da.ev alsada acaba altınları da talep etsem mi

Çıkarsın sizde çıkarırsınız. Haklarınızı bilmiyorsunuz ki.. aldatmaya dair elinizde kanıtlarınız olsun dava en az 5 sene sürer dava boyunca nafakada vermek zorunda
Sadece mesajlar var bide öğrendikten 6 ay sonraya kadarmis sonrası affetmis sayılıyormussun öyle dedi bir avukat ama arkadaşları şahit iş arkadaşları bana şahitlik yaparlarmı bilmem

İnşallah Allah razı olsun Rabb'im benim ve çocuklarımın ahını bırakmasın ilahi adalete inanıyorum elbet bir gün tecelli edecek ve umarım ben o günleri görürüm diğer dünyaya kalmaz hesaplasmamiz
Rabbim cümlemizden razı olsun insAllah siz Allah a güvenin ahlariniz iki cihanda da o pisliklerin yanına kalmayacak siz ve çocuklarınız dualarımda olucaksiniz ve lütfen evlatlarınız için asla pes etmeyin.

Sadece mesajlar var bide öğrendikten 6 ay sonraya kadarmis sonrası affetmis sayılıyormussun öyle dedi bir avukat ama arkadaşları şahit iş arkadaşları bana şahitlik yaparlarmı bilmem
Aynı eve döndüğünüzde affetmiş sayılırsınız. Ama bilmiyordum yeni öğrendim diyebilirsinizde sürekli buluşuyorlardır delil toplamak kolay. Ah ah bulmuşlar sizin gibi iyi niyetli insanı Allah yardımcınız olsun

Öncelikle kolaylıklar diliyorum hayatınızda.
Eşiniz sırf boşanın diye ev vs veriyor,araya zaman girse kadinla arası açılsa ev teklifinden de vazgeçer.
Nafakayı sadece çocuklara değil kendinize de isteyin ve MUTLAKA YILLIK ÜFE ARTIŞI yazın protokolde. Yüksek tutun nafakayı, şimdi yeter ki boşanın diye daha kolay kabul eder şartlarınızı.
Yaşanacak yer konusnda ise,ben olsam çocukları uzaklaştırıp da çöpsüz üzüm yapmam onu, diyeceğim ama adam zaten babalık yapmıyormuş ki, niye yakın yerden al diyor evi? Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ben de 8 sene önce boşandım kardeşim ilk zamanlar birsey anlamazsın daha sonra sinir boşalması öfke krizleri çok oluyor bunlar da gelip geçiyor altınların varsa onlar senin hakkın öncelikle düğün resimlerini mahkemeye sun aldatıldığına dair ispat varsa şahit vs zinadan dolayı mahkemeye verirsin kadınlık gururumla oynadı sebepleriyle tazminat da talep edebilirsin benim de iki kızım var ben öğretmenim karşı taraf boşandıktan kısa bir süre sonra tekrar evlendi 3 çocukta ondan yaptı 3 sene içinde şuan bosanma aşamasında tekrardan yani kimsenin ahı kimsede kalmaz nafaka icin de tefe tüfe oranında arttırım olması için dilekçeyle talepte bulunursun bu sene 3 bin veriyorsa her yıl artsın bu enflasyon oranında her şey zamanla düzeliyor ben 2.evliliğimi yaptım çok da mutluyum kimse için değmez kuş gibi hafifleyeceksin zamanla Allah kolaylık versin kardeşim

Size tavsiyelerim şunlar. Birincisi üstünüze ev aldırın sonra da boşanmıyorum deyin . Hele elinizde aldatma delili varsa yandı. Bunun da bir süresi var ama . Sakın anlaşmalı boşanmayın , gerekirse çekişmeli açılsın. En az 3 4 yıl sürer. Davanın açıldığı günden itibaren de tedbir nafakası bağlanır size . Hem de boşanınca vereceği nafakadan daha fazla bir miktar. Hayatlarını niye kolaylaştırıyorsunuz bunların? Tam tersi zorlaştırın. İşyerinde ahlak dışı ilişki de devlet memurları için yüz kızartıcı suç . İpler hep sizin elinizde sakın korkmayın. Kukla gibi siz oynatın bunları. İşinden olabilir sürülebilirler. Onlar korksun. Kocana söyleyeceğim de deyin korksun ayol. Cesur olun biraz. Aza asla razı olmayın. Zina , yüklüce tazminat da sağlar size. Donlarına kadar alın bacım. Diyeceklerim bunlar. Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…