- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.253
- 548
Dediğiniz şey kardeş dayanışması değil küçük çocuğu büyüğün üstüne yıkma oluyor yalnız. O bunu görev bilmiş olabilir ama bu onun sorumluluğu değil sizin sorumluluğunuz esasen. Ayrıca saldım çayıra usulü büyütülen çocukları görüyoruz o parayı alkole yatıran tanıdığınızın çocuklarına sormak lazım kim bilir ne şartlarda bitti okullar neler yaşadılar. Kaldı ki herkes o kadar şanslı olmuyor o yüzden düşünmek zorundasınız ne demek takılmamak.Ben de 41 yaşındayım lise 8. Sınıfta ve 2. Sınıfta iki tane kızım var 3. Yü istiyoruz eşimle hatta kış gelsin doktora gideceğim. Öğretmenim 10-3 arası çalışıyorum hafta da 1 günüm boş ama ben 5 gün yardımcı alacağım çocuk bakım + temizlik için..ama önce Doğum iznim bitince 1 sene yada 6 ay ücretsiz izin düşünüyorum. Nasip kısmet çocuk dünyaya gelince bir şekilde büyüyor evet ama geleceğini de hazırlamak lazım. Kardeş dayanışması çok güzel bir şey mesela ben büyük kızımı ders çalıştırırım büyük kızım da küçüğünü☺Beraber gezmelere gideriz babayı Eker felan
Maddi olarak evlatlarımızın geleceğini garanti alsak bile burası Türkiye her an her şey olabilir geleceğe çok takılmayın örneğin;
Benim bir tanıdık berduş parayı alkole pavyona yatıran bir amca vardı çakılı çivisi bile yoktu ama iki oğlu da okudu biri bankada genel müdür yardımcısı diğeri de Etiler’de bir hastene doktor paraya para demiyorlar
Yine çok ünlü bir doktor tanıdığımın oğlu da babasına yatına varına kadar sattırıp Kıbrıs’ta kumarhanelerde bitirdi vs
Nasip kısmet diye diye başıboş çocuk dolu ortalık. Lütfen sağduyulu olun biraz daha