- Konu Sahibi Ahtapot Anne
-
- #1.701
Günaydın canım. Amin hepimiz için.Gunaydin anneler
Mutlu huzurlu saglikli bir hafta olsun.
Allah gönlüne göre ve hayırlısını versin, adete kaç gün var?Kızlar sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Üzülsemmi daha vaktim var diye sevinsemmi bilemedim.
Ahtapot Anne A Asya89 Mikan
5 veya 6gün var. Erken gebelik testi negatif ama normal kaset testte gene hafif silik çıktı.Allah gönlüne göre ve hayırlısını versin, adete kaç gün var?
Hamileliğin tadını çıkar :)3. Cocuga hamile biri olarak şuraya kıvrılayım
Selam kızlar
Cok endişeliyim
3 cocukla hayat nasil olacak diye
Sizleri okumaya geldim
MasallahHamileliğin tadını çıkar :)
Büyüklerin yaşları kaç ?
Benimkiler 8, 5, 2.5 elhamdülillah çok şükür.
Endişelenmen çok doğal ama o minnoş gelince herşey daha güzel olacak. Alışması zaman alır yeni düzen vs ama sonrası inşallah
Pozitif olma ihtimali yüksek gibi5 veya 6gün var. Erken gebelik testi negatif ama normal kaset testte gene hafif silik çıktı.
Amin canım bekleyen herkese hayrılısıyla nasip etsin RabbimPozitif olma ihtimali yüksek gibihayırlısı
Bendeki deli cesareti isteyenlere nasip etsin Rabbim hayırlısı ile.Masallahoyy 3 cocukmus ben 8.5 sanmıştım
Birde 4. İstiyorsunuz galiba
Rabbim sağlıkla versin ins
Beni simdiden ya yanlışlıkla 4. Olursa korkusu aldi
Benimkiler buyuduler baya
9-11
Evde bir miniğimiz yok hevesle bekleniyor kendisi
O kadar cok baskı yaptilarki elbirliğiyle
Artık bende kabul ettim
Simdi iyiki diyorum ins sağlıcakla gelsin
Valla bakabilen yapsın tabiBendeki deli cesareti isteyenlere nasip etsin Rabbim hayırlısı ile.
Hayırlısı olsun canım. Kaç gün var adet olmana?Kızlar sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Üzülsemmi daha vaktim var diye sevinsemmi bilemedim.
Ahtapot Anne A Asya89 Mikan
Nasıl geçti?
Helal olsun sana valla.. iki minik bebek bir çocukla baya misafirin oluyor.
Yazmadan geçemeyeceğim
Benim elti hamile 6 aylık falan.
Yemeğe davet ettim geçenlerde. Allahım bir bardak kaldırmadı. Yedi içti asla mutfağa girmedi. Hamileyim diyor başak bişey demiyor. Ama nasıl bir tembellik. Hep öyledir zatenn hamilelik sonrasında bebek onun bahanesi.
Bak işte demiyor bu hanım üç küçük çocukla biri bebek sayılır bu kadar emek vermiş.
Eli iş tutmayann kızını vermiş yanıma yengene yardım et diyor. Kalkamıyorum diyor, gülermisin ağlarmısın. Şimdiden 100 kg olmuş bu kadar hateketsziliğe.
Bu pazar 31 EkimHayırlısı olsun canım. Kaç gün var adet olmana?
Bir bardak kaldırmaktan yoksun karşıdakinden hizmet bekleyen insan... kendine faydası var her işini yapar , bununki adam kullanmak.Valla canım ben hamileyken de evimin her işini yapardım lohusa oluncada yapıyordum. Burda kimsem yok, yardım edecek eşim bütün gün çalışıyor herşeye yetişmeye çalışıyorum. Bence senin elti zaten tembel hamilelikte bahanesi olmuş. Benim eltide öyle hele ilk çocuğuna hamileyken allahım evde yemek yapmazdı kahvaltı etmezdi tembellikten. sonra bebeği baya bir zayıf doğdu çünkü doğru dürüst beslenemedi bile. Biz küçükken annem elimize her işi verirdi öğrenin yarın öbür gün kimseye muhtaç olmayın diye. Şimdi düşünüyorum Çok doğru yapmış annem şimdi yatıp kalkıp anneme dua ederim. Herşey çok iyi olsun diye uğraşıyoruz. Sabah kalktım kahvaltı ettik evi topladım bulaşıkları yıkadım. Akşam yemeğim vardı. Çocukları hazırladım yürüyüş yaptık ordanda parka gittik akşam saat 7 gibi eve geldim çocuklara duş aldırdım. Yemek yedirdim bir makine çamaşır vardı onları yıkadım serdim. Bulaşıkları yıkadım bebeği uyutum daha diğer ikisi yatmamış şimdi ortancayı uyutacam.
MaşallahValla canım ben hamileyken de evimin her işini yapardım lohusa oluncada yapıyordum. Burda kimsem yok, yardım edecek eşim bütün gün çalışıyor herşeye yetişmeye çalışıyorum. Bence senin elti zaten tembel hamilelikte bahanesi olmuş. Benim eltide öyle hele ilk çocuğuna hamileyken allahım evde yemek yapmazdı kahvaltı etmezdi tembellikten. sonra bebeği baya bir zayıf doğdu çünkü doğru dürüst beslenemedi bile. Biz küçükken annem elimize her işi verirdi öğrenin yarın öbür gün kimseye muhtaç olmayın diye. Şimdi düşünüyorum Çok doğru yapmış annem şimdi yatıp kalkıp anneme dua ederim. Herşey çok iyi olsun diye uğraşıyoruz. Sabah kalktım kahvaltı ettik evi topladım bulaşıkları yıkadım. Akşam yemeğim vardı. Çocukları hazırladım yürüyüş yaptık ordanda parka gittik akşam saat 7 gibi eve geldim çocuklara duş aldırdım. Yemek yedirdim bir makine çamaşır vardı onları yıkadım serdim. Bulaşıkları yıkadım bebeği uyutum daha diğer ikisi yatmamış şimdi ortancayı uyutacam.
Amin amin canım sağol ALLAH razı olsun. Aynen hele hele insanları kullanlardan nefret ediyorum. Burda benim bir görümce bir de eltim var. Doğum zamanımda bile kimseden yardım istemedim herkesin evi var kendine göre bir planı var ne diye rahatsız edeyim derim. İkramlıklarımı yapar buzluğa atardım kaç arkadaş dedi gelelim yardım edelim yok sağolun derdim. İşimi bitirir ertesi gün kahve içmeye çağırırdım ki öyle daha rahat olurdumBir bardak kaldırmaktan yoksun karşıdakinden hizmet bekleyen insan... kendine faydası var her işini yapar , bununki adam kullanmak.
Bizde sizin gibi büyüdük, annemiz bize karşıdakinin insan olduğunu bizden farklı olmadığınıda öğretti. İnsanları kullanmak nedir bilmem. Allah korusun.
Rabbim sanada bütün annelerede yardımcı olsun iller kolayca hallolsun , bebeklere şifalar versin anneler rahatlasın.
Burada da böyle. 300 e gelirim demişti biri. Şirket ise ev 400 den başlıyor demişti. Yapacakları işe göre de fiyat artabilirmiş.Bugün daha önceden de temizliğe gelen bir bayanla görüştüm. Tam güne 300 lira aliyorum demesin mi? Hiç duymadim 300 alani, en fazla 250 dedim. Kaldi ki ben wc ve banyoyu kendim temizliyorum. Evimde tek bir süs esyasiyok ki toz alırken kaldırıp koysun. Ağır is yok. Cam, kapi, yerler silinecek. Supurulup toz alınacak. 2 yarim gün gel hallet sonra da haftalik 5 saat yine 2 gün gel dedim de kabul etmedi. Çok saskinim. Yarin bir başkası ile görüşeceğim. Sizce de fiyat çok yüksek değil mi?
Hemen sorayım.Selamün aleykümmmm. Bende aranıza katılabilir miyimmmMerka etmeyin 3 çocukluyum ha birde eşimi sayarsak bi 5 bile eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?