Üç çocuklular, çok çocuklular

Yok canım benim estağfurullah. Daha çok yeni hamileliğim 5 haftalık. Bebeğim de 7 aylık. Hamilelikten dolayı göğüslerim çok hassas, oğlumu daha şimdiden emziremiyorum o kadar acıyor ki uçları falan. Bebek de soğudu dolayısıyla

Ah canim bu yeni moda mıdır nedir benim.ufaklik da uykuyu sevmiyor resmen ya. Gündüz sadece 3 saat uyuyor o da uyursa yani. Uyumazsa gece 1 2 ..

Su an 7 ayliksa bebegin nisanda mi dogum yaptın? Dogum temmuza mi gelecek?
Evet Nisan'da doğum yaptım erken doğum oldu Haziran'da bekliyorduk
Bu bebekte abisi gibi erkenci olmazsa, temmuzun ilk haftası doğacak evet :))

Evet Nisan'da doğum yaptım erken doğum oldu Haziran'da bekliyorduk
Bu bebekte abisi gibi erkenci olmazsa, temmuzun ilk haftası doğacak evet :))
Ben de 2019 nisanda dogum yaptim bir de 2020 temmuzda. Haha süper ya ah canim.kendim. delilik bedava. Zor günler geride kaldi simdi iyiyim diyorum. Çok şükür bin şükür.

Sağlık olsun. Benim 3 oğlum var.2 de süt çocuğum biri kız biri erkek. Hep 5 çocuk isterdim, sağlığım üçüne el verdi. Diger ikisi de süt kardeşlerimiz
Allah bağışlasın çocuklarını
Süt çocukların da mı var ay çok müthiş bende de var bir kız ilk oğlum doğduğunda komşunun kızıyla beraber emziriyordum. O zamanlar eşim hep dalga geçerdi emektar ve fedakar süt ana falan diye

Ben de 2019 nisanda dogum yaptim bir de 2020 temmuzda. Haha süper ya ah canim.kendim. delilik bedava. Zor günler geride kaldi simdi iyiyim diyorum. Çok şükür bin şükür.
Ay ne kadar aynıyız geçmiş olsun o zaman sana
Büyüyünce çok rahatlıyorsundur tabi birlikte oynamaya başladılarında falan. Birkaç yıl sabretmek lazım

Eyvahhhh. Allah sabır versin canım gözüm korktu bi şimdi benim bebede durmuyor. Diş çıkarma döneminde, geceleri yatakta uyuyup beşiğin başında uyanıyorum sonra tuvalette tekrar uyanıyorum zombiye döndüm valla.

Topluca delirme mi duzenliyorsun canim iste okul olunca sıkıntı diye düşünüyorum o yüzden bekliyorum

Yok aslında planlı olmadı, şaşkınım hala
Allah razı olsun canım benim amin inşallah ilk başlarda zorlanacağım ama ileride de rahat ederim diye düşünüyorum yani umarım
Çok çok özür diliyorum nasıl oluyor o plansız gebelikler , bende böyle plansız bir bebek bekledim hayatım boyunca. Hep şöyle bekelenmedik anda gelse diye hayal ederim ama olmadı. Gelse banada ya hak

Çok çok özür diliyorum nasıl oluyor o plansız gebelikler , bende böyle plansız bir bebek bekledim hayatım boyunca. Hep şöyle bekelenmedik anda gelse diye hayal ederim ama olmadı. Gelse banada ya hak
Ya açıkçası ben 2 plansız gebelik yaşadım. Biri şu sağlık ocağından alınan dandik kondomlar yüzünden oldu ama kimyasal gebelikmiş. Diğeri de bu işte. Bu da tam yumurtlama gününde ilişkiye girdiğim için, prezervatif kullanmıştık ama işin garibi yırtılma durumu da olmadı
Kız bundan sonra gelirse 4 çocuk mu olacak? aman dur sakin ol
Ya iyi hoşta aşırı panik ve şok yaratıyor

Panik ve şok istiyorum

Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.
Benim küçük 2.5 yaşında. Şimdi olsa yaparım o güç damarlarımda akan kanda mevcut
Bu ay silik çizgi gördüm ama sonra regl oldum.
İnşallah hayırlı vakitte nasip olur.

karapisso söz dinlemiyor canım. Hiiiççç zahmet etme

Sağol canım sanadadönem dönem değişiyor bazen bebek güzel yatıyor. Gerçi bu gün Sabah saat 8:30 dan beri toplasan yarım saat bile uyumadı. Ortancayı sütten kestiğim için bütün süt bebeğe kaldı, Oda kıtlıktan çıkmış gibi emiyor. Bu gün ishal olmuş Ama ortanca sağolsun doğru dürüst yatamıyor benide yatırmıyor.

Hayırlı olsun sağlıkla al kucağına

Topluca delirme mi duzenliyorsun canim iste okul olunca sıkıntı diye düşünüyorum o yüzden bekliyorum
Aynen canım şimdi 3 çocukla deliriyoruz,eee 4. de geri kalmasın sonra hepimiz deli o akıllı olmaz
aslında iyi yapıyorsun bir yandan, bende pkos var onun için hazır oluyorken önünü bırakmıştım.

Canım senin ortanca ve küçük arasi 1.5 yas mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…