Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oow o kadar yüksekmiiiemre ilhan iyi ama çok pahalı 12-13bin tl revizyon başlangıç fiyatıymış birde üstelik 3-4 ay sonraya tarih veriyor
çok araştırdım telefonlada arayıp sordum 11000tl başlıyor dedileroow o kadar yüksekmiii
peki bunların fiyat aralığı nedir ?
bide hastalarıyla konuş. . onlar ne diyor?
prof.dr.serdar öztürk'ü araştırmanı öneririm ben ok memnunumOzan Balık
Op.Dr.Bekir Sivri
Op.Dr Bülent Koç
çok araştırmama rağmen fazla bilgi bulamadım forumda ameliyat olanlar hangisini tavsiye eder yardımcı olurmusunuz bu ay ameliyat olacağım
merhaba,Ben bülent koça oldum harikaaaaaalar yarattı ve okadar ilgiliki ameliyat sonrası bile takibini hiç bırakmadı cok guvenilirbiri ve cok özenli hemde uygun ne öyle 11 falan abartmışlar ,sen hiç düşünme hemen bülent doktordan randevu al ve ol ameliyatını kurtul bu arada kalmakdan inan hiç pişman olmayacaksın
Ben bülent koça oldum harikaaaaaalar yarattı ve okadar ilgiliki ameliyat sonrası bile takibini hiç bırakmadı cok guvenilirbiri ve cok özenli hemde uygun ne öyle 11 falan abartmışlar ,sen hiç düşünme hemen bülent doktordan randevu al ve ol ameliyatını kurtul bu arada kalmakdan inan hiç pişman olmayacaksın