üç doktor arasında kaldım yardımcı olun

gaydiri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2012
33
0
26
Ankara
Ozan Balık
Op.Dr.Bekir Sivri
Op.Dr Bülent Koç
çok araştırmama rağmen fazla bilgi bulamadım forumda ameliyat olanlar hangisini tavsiye eder yardımcı olurmusunuz bu ay ameliyat olacağım

emre ilhan iyi ama çok pahalı 12-13bin tl revizyon başlangıç fiyatıymış birde üstelik 3-4 ay sonraya tarih veriyor

emre ilhan iyi ama çok pahalı 12-13bin tl revizyon başlangıç fiyatıymış birde üstelik 3-4 ay sonraya tarih veriyor
oow o kadar yüksekmiii :KK57:
peki bunların fiyat aralığı nedir ?
bide hastalarıyla konuş. . onlar ne diyor?

Tabiki bülent koç cok guvenilir biri zaten önce doktoruna günevirsen gerisi kolay,ben doktorumu istediğim ssatte arıyprum aklımda kalmış sorular varsa hemen yanıtlıyo benim bütün korkularımı yenmeme sebep oldu kendisine cok tesekkur ederimmm.

11 miii tamamen ticaret dr bülentle bi görüşme yapamdın mı sen fiyat hakkında

Ozan Balık
Op.Dr.Bekir Sivri
Op.Dr Bülent Koç
çok araştırmama rağmen fazla bilgi bulamadım forumda ameliyat olanlar hangisini tavsiye eder yardımcı olurmusunuz bu ay ameliyat olacağım
prof.dr.serdar öztürk'ü araştırmanı öneririm ben ok memnunum

Uc doktor arasinda kaldim yazinca konunun neyle ilgili olduguna bakmadan ohaa uc doktor da onu mu seviyomuuuss diye atladim hemen sonradan gordum burun estetigini:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:bunlarin hepsi final kafasi :D :D

Ben bülent koça oldum harikaaaaaalar yarattı ve okadar ilgiliki ameliyat sonrası bile takibini hiç bırakmadı cok guvenilirbiri ve cok özenli hemde uygun ne öyle 11 falan abartmışlar ,sen hiç düşünme hemen bülent doktordan randevu al ve ol ameliyatını kurtul bu arada kalmakdan inan hiç pişman olmayacaksın

Ben bülent koça oldum harikaaaaaalar yarattı ve okadar ilgiliki ameliyat sonrası bile takibini hiç bırakmadı cok guvenilirbiri ve cok özenli hemde uygun ne öyle 11 falan abartmışlar ,sen hiç düşünme hemen bülent doktordan randevu al ve ol ameliyatını kurtul bu arada kalmakdan inan hiç pişman olmayacaksın
merhaba,
hangi hastanede yapıyor Bülent Koç operasyonları? fiyat aralığı nedir ilk operasyonlar için bilgi paylaşabilir misin?

Dr.Fatih Dağdelen 7.000
Dr.Muhammed Dilber 7.500
Yrd.Doç.Dr.Muhammed Pamukçu 3.200 (Minuscule adlı arkadas olmuş süper bende görüştüm karar aşamasındayım)
Arasında düşünüyorum birinde karar kılacam formu okurkende gördüğüm zaman kafam karışıyo.
Müthiş kararsızım.....:((((((
Salih Emre Üregen 6.500
Tamer Köse var 2.500
Veli Aslan
Bülent Gence ESTEWORLD
Bülent Tekerekoğl
Amirali Nevai

Ben de Bülent Koç'a ameliyat olmak istiyorum, daha yeni randevu aldım. Burun kemiğimde sıkıntı yok, sadece kanatlarını daraltmak istiyorum, çok büyük geliyor. :( Tavsiye üzerine Bülent Bey'den randevu aldım ama fiyat olarak hiç fikrim yok, nedir aşağı yukarı??

Back
X