- 17 Aralık 2012
- 9.726
- 342
- 148
- Konu Sahibi gaydirigubbak
-
- #2.661
Aaaa çok geçmiş olsun canım... ne oldu nasıl bi hastalık??? Ona sorsan hasta olayım da askerliğe gitmeyeyim der gerçi... benimki de hasta ıoldu orda beli tutuldu öyle bi çalıştırdılar ki bel fıtığı oldu hastane de fizik tedavi oldu gitmemem lazım birliğe deyip duruyordu hastane ona otel gibi geldi
hümümm benimkii hassas birass çabuk hasta olurr
öle üşütmüşkii astım başlangıcı bronşit dedi doktor. yemin törenine yanına gittim nefes alamıyo düzgünn
nefes testi kötü olduğu için hava değişimi verdiler canımm. şimdi iyi çok şükür geri alışmaya çalışıyo birliğinee :)
Nerde canım??? Allah kavuştursun inşallah
amin aminn inşallahhh :26::26:
tekirdağ çerkezköyde canımm .
rahattır inşallah tatlım
Hüm ün öğlen menüsü
tarhana çorbası
etli pırasa yemeği
1 dilim ekmek
yoğurt
öğlen 2 yk pilav 4 yk kurufasulye
salata.
sürgün bölgesi dedii ama az kaldı azcık dayansınn canımm dayancaz ikimzdee :)
Ben pilav yeyince 2 kaşık yiyemem yaaa 2 tabak yesem yerim yani çok severim pilavı
hepsini yemişler pilav kalmamıştı
Valla ben hepinizi gaza getirebilirimmmm
Motivasyonunuz düşünce söyleyiveriiinn
ben sizi zorlaaaaa motive ederim
Melek gerçekten çok hayırlı bi iş yapıyosun takdir ettim inşallah Allah gönlüne göre verir kadrolu olursun...
3 yaşında da oğlun varmış ne güzel Allah bağışlasın darısı da bizeeee
Allah gönlüne göre versin inşallah melekcim
86 dan 67 ye diyetle mi düşmüştün:44:demek ki yapabiliyosun isteyince:26:
mutecim sen buralarda misin artik
2 gündür tazecik diyette olan, ve yazin citir olmak icin cabalayan birinden herkese merhaba
Yatmadan ne kadar önce süt ve meyve saati yapayım?????????
ben doktor aysegül coruhluyu cok dinledim ve o aksamlari saat 6dan sonra kesinlikle meyve yemeyin,
kilo almamizin en büyük sebeblerinden biri aksam saatlerinde meyve yemektir diyor.
Ama ben şu ana kadar 2 kez diyetisyene gittim ikisi de bana süt ve meyve verimişti yatmadan önce :44::44::44:
süt bende iciyorum aksamlari, cok aciktigim zaman, tarcinla karistirildigina acligi baya bastiriyor.
dedigim gibi ben dr aysegül coruhlunun söylediklerini ilettim...
aksamli sekerli birsey tüketmeyin, saat 6dan sonra birsey yemeyin ve günü proteinle bitirin diyor hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?