Üç Genç Kızın Kilo Verme Deneyimleri

dün akşam karnıbahar haşladık annemle üzerine limon zeytinyağı tam diyet yemeği oldu

abim içinde makarna ve barbunya yaptık 1 kaşık kadar barbunyadan yedim makarnadan da tırtıkladım

ama vicdanım rahat demek ki yanlış bişiy yapmamışım

sabahta bi yumurta ile peynirli omlet yaptım yedim

benim ki pek karataya benzemiyor artık sanırım ondan esinlenerek yapıyurm çoğu şeyi ama onun asla karbonhidrat yok yasağı beni bozar

2 güne diyeti bırakmamak için böyle düşündüm artık bende

bu arada dün toplam 7-8 bardak su içtim

1 saat yürüdüm

akşamda call'ın kollar için olan egzersizini yaptım,kollarımı ve omuzlarımı şekillendirmek için her fırsatta yapacağım onu da

sabahtan beri 2 bardak suyumu uçtim.bugün 10 bardak içmeyi planlıyorum

işte böyle

Son düzenleme:
Günaydın hanımlaaaar
Bi itiraf da benden olsun o zaman herkes cıvıttı ben de cıvıttım akşam
Akşam çok güzel diyet yemeğimi yedim tavuk göğüs haşlama ve salata... iştahım da pek yoktu seviniyodum
Daha sonrasında önemsiz ama benim moralimi bozan bikaç şey oldu veee karşıma pasta ile sıcak açmalar çıktı
Ben o moral bozukluğuyla bi saldırdım 1,5 açma 2 dilim pasta yemişimdir heralde
O an tabi yiyince keyiflendim ama şuan saçmaladığımı farkediyorum
Neyse kaldığım yerden devam ediyorum moral bozmak yok

Sabah: 1 dilim çavdar, kk peynir,4 zeytin,çay
Nasıl yediysem gece hala acıkmadım

Pınaaar hiç yoktan iyidir bünyeni alıştır daha sonra tam diyete çevirirsin menüleri

Son düzenleme:

buketçim çok fazla bir kilon olmadığı için ses etmeyeceğim sana ve aynı zamanda anlayabiliyorum seni

nihayetinde insanız hepimiz

bende vicdan azabı olmadığı için şimdilik sorun yok

sende bugün spora asılmalısın bence

Her gün gidemiyorum spora Pınarcım ya 1 gün gidiyorum 1 gün gitmiyorum sonrasında zırt pırt banyo yapmaya üşeniyorum da yarın gidicem :)

ben geldim kızlar
valla imreniyorum size ne güzel yemekler bunlar
ben ne zaman normale dönücem
neyse bugün son gün
yarından sonra rahatlıyorum
sabah tost yedim
bide sabah tartıldım 57.2 geldim
haftaya sabah yürüyüşlerine başlamayı düşünüyorum
55den sonra da koruma evresine girecem
1 yıl kadar orta dereceli diyetle
planım bu şimdilik

İyi günler kızlar

Hüm tartıldı tam tamına 64.0 çıktı

Sabah kahvaltısında;

ŞEKERSİZ ÇAY (NEFRET EDİYORUMMMMM )

beyaz peynir

2 zeytin

1 haşlanmış yumurta

ve 1 lokma helva yedi

itiraf. com :) dökülün bakalımm :)
ya ben iç bacaklarımı sıkılaştırmak istiyorumm napcemmm hanımlarrr :)

bence imrenmek yerine bişyeler yapman lazım artık zinar

nerdeyse hiçbir şey yemiyorsun

çok sağlıksız bu

yarından sonra güzel menüler bekliyorum senden

şöyle çorbalar falan görelim biraz bakliyat falan

bende şürüyorum artık hava çok güzel burda soğuk gerçi ama sıkıca giyinip çıkıp yürüyorum artık

boyun kaçtı canım senin:26:kaç olmak istiyorsun:26:55 mi yoksa:44: burdaki kızların hepsi onu istiyor da

kahvaltı güzel ama helvaanlatmama gerenk yok heralde zaten

itiraf. com :) dökülün bakalımm :)
ya ben iç bacaklarımı sıkılaştırmak istiyorumm napcemmm hanımlarrr :)

diyetteyiz.com e insanız.com napalım.com

boyun kaçtı canım senin:26:kaç olmak istiyorsun:26:55 mi yoksa:44: burdaki kızların hepsi onu istiyor da

kahvaltı güzel ama helvaanlatmama gerenk yok heralde zaten

diyetteyiz.com e insanız.com napalım.com

Boyum 1.68 canım kilo 64 hedef 58 ideal kilom oymuş diyetisyen sölemişti.... ya ne yapayım çayı başka türlü şekersiz içemedim dedim bari 1 lokma helva atam

Boyum 1.68 canım kilo 64 hedef 58 ideal kilom oymuş diyetisyen sölemişti.... ya ne yapayım çayı başka türlü şekersiz içemedim dedim bari 1 lokma helva atam

bi alıştınmı şekersiz içmeyee bida şekerli içemezsinn şekerli su gibi gelirr :)
zaten çayın tadı şekersizz anlaşılıyoo bebikimm :)
ben 3 4 yıldır şekersiz içiyorumm :)

Kız ben benimki askerden gelecek diye bi spor yaptım çok incelmiş gördü beni canım geldi benim sular yere indi ye babam ye

ohh maşallahh :)
ya benimkinin zayıflaması lasımm çocuk gibi kalıyorumm yanındaaa. hem 1.90 hem yapılıı bende minyon. dedim askerden zayıf gell damatlık giydirmem böle dedimm :)

aslında çok da fazlan yokmuş bence canım zaten ben fotonu görmüştüm öyle şişman değilsin yani

çayın şekerini yeni mi bıraktın ilk başlarda çok zır oluyor ama sonra dilanın dedeği gibi yıllardır ben ne içiyormuşum diyorsun

bende 1 yıldır kullanmıyorumsende alışacaksın merak etme

çıtır kızlar olicizzz

Zayıflar zayıflar merak etme yani benimki öyle oldu neden fazla şafağın? izin mi kullandınız 16 mayısta gelmesi gerek miyor mu

Zayıflar zayıflar merak etme yani benimki öyle oldu neden fazla şafağın? izin mi kullandınız 16 mayısta gelmesi gerek miyor mu

evet canımm acemide fena hasta oldu 1 hafta izin kullandıı, gitti 1 ay hava değişimi verdiler yeni döndü zaten gerii askeree :)

evet canımm acemide fena hasta oldu 1 hafta izin kullandıı, gitti 1 ay hava değişimi verdiler yeni döndü zaten gerii askeree :)

Aaaa çok geçmiş olsun canım... ne oldu nasıl bi hastalık??? Ona sorsan hasta olayım da askerliğe gitmeyeyim der gerçi... benimki de hasta ıoldu orda beli tutuldu öyle bi çalıştırdılar ki bel fıtığı oldu hastane de fizik tedavi oldu gitmemem lazım birliğe deyip duruyordu hastane ona otel gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…