Üç Genç Kızın Kilo Verme Deneyimleri

Kilo alan tek akılsız benim :84:
Kevsercim peki 3 mil de yapıcam :) 4 ve 5 mili bulamadım ben intrnette rastlarsanız linkini yollarmısınız bana?

Kilo alan tek akılsız benim :84:
Kevsercim peki 3 mil de yapıcam :) 4 ve 5 mili bulamadım ben intrnette rastlarsanız linkini yollarmısınız bana?

canım en etkili 3 ve 5mil die biliyorum.5milde canın çıkıyo zaten.ama sadece 3mil yapsan yeterli zaten etkili yani.inan benim kilo kaybımda hızlı olmasının etkisi bu.hep 3mil yaptım,arada birde 5mil yapıyodum..4mil atmana gerek yok.3 ve 5mil bulunsun sende yeterli

kızlar sizlerden bi ricam olacak
p.tesi bildirim yaparken diyet yapmaya başladığınız günkü kilolarızı yazmanızı istiyorum
şöyle yani;

ben 89 kilo ile diyete başladım
ama bu sayfayı açtığımızda 80 kiloydum şimdi 78.9
anlatabildim inşallah

tablonun ilk sütununa başlangıç olarak yazarız
toplam kilo kayıp takibi daha iyi olur böylece

kızlar kış geliyo malum benim bu sabah yürüyüşleri bitecek bu leslieyi nerden indirdiniz bi link felan var mı elinizde bi de etkili mi kızlar ben evde yaptığım spoarlardan pek verim alamıyom da

kızlar kış geliyo malum benim bu sabah yürüyüşleri bitecek bu leslieyi nerden indirdiniz bi link felan var mı elinizde bi de etkili mi kızlar ben evde yaptığım spoarlardan pek verim alamıyom da

Youtube da leslie sansone 1 mil, 2 mil, 3 mil olarak videoları var canım. Biraz izle fikir sahibi olursun :) 1 mil 15dk, 2 mil 30dk, 3 mil 45dk. Aslında basit hareketler ama tempo dolayısıyla terletiyo ertesi gün hafiften kas ağrıları oluyo bacakta popoda vs. :)Düzenli yaparsak daha etkili tabi

öğle yemeği
2 yemek kaşığı suyu süzülmüş nohut
3 yemek kaşığı pirinç pilavı
2 yemek kaşığı yoğurt
ekmek yok ekmek no

bugünkü öğle yemeğim
yoğurtlu makarna ve 3 adet ızgara köfte
yanında da su içiçem

hepsini bitiremedim valla yarısı kaldı

Eki Görüntüle 531472
çok mu doğru ne zayıf olayım valla ki dermiyim 1 gr fazlam var

üzerime alındım şimdi valla, bana da zayıfsın demiştiniz
ama amaç kendini iyi hissedecek kiloya gelmek değil mi?
ben göbeğimle ve yanlardaki çıkıntılarımla mutlu değilim
ağzıma kürekle vurmayın ama :26:

ayy canım asla o amaçla paylaşmadım kusura bakma üzerine alınacak hiç bi şey yok

zinarcm leslie gerçekten etkili bişey.daha önce deneyimim oldu çünkü.sadece 10 gün sabah 3mil yapıp akşam üzeride 5mil yapıyodum 6kilo verdim kısa sürede.67 kiloyla rejime başlamıştım.leslie bıraktım hiç yapmadım yinede şükür 67 kiloya dönmedim.sıkılaştırıyo etkisini hemen gösteriyo yani.bana göre diyetimin inanılmaz bi parçası

üşenmesem ben de yapsam keşke
sıkılaşmaya fena halde ihtiyacım var
geçen kış 1 ay pilatese gitmiştim onun bile etkisini görmüştüm hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…