Hanımlar bayram tatili için uçak bileti baktım uçaktan sonra da otobüs kullanacam ailemin yaşadığı yerde havaalanı yok hesap edince de 3 gün kalabiliyorum. Gitmek istiyorum aslında ama biletler de çok pahalanmış. 3 gün için değer mi sizce ödemelerim de var aslında yapmam gereken. Siz olsanız ne yapardınız.
Uçak ve sonrasında ankaradan otobüsle gitcem hepsi dahil şuan buBu otobus fiyatimi? Nasil yani??
Annem de öyle dedi banaBence çok para
Kurban tatili daha uzun o zaman git derim.
Hem ödemelerin de varmış zorlanmazsın
Aslında o 750 burdaki ev giderim şu an kalan parayla da bir ödemem var onu kapatıp kafam rahat olabilir ama duygusalım biraz ailesiz bayram bilemedim ki nasıl olurbence çok para
ben bayramdan 2 gün önce ve bayramın 2. günü şeklinde uçak bileti aldım (1 saat sürüyor) 250 tl tuttu.
bayramın 2. günü dönüş çok ucuz oldu hatta 90 tl gibi bişey
ama 750 olsa gitmezdim
Ailen anlayış göstermiş bu bayram böyle idare edin bence. Telde görüşürsünüz. Görüntülü ararsınız uygun bi zamanda yaparsınız ziyaretinizi.Annem de çok masraflı kızım dedi başka zaman gelmeye çalış dedi kendini zora sokma maddi açıdan dedi
Bir sonraki diğer bayram olurgüzelmiş. Şimdi ben olsam eğer maddi olarak beni batağa suruklemeyecekse ve bir sonraki gitmem yakın değilse giderdim.
Gelmeni tabi isteriz kızım ama bir sürü masrafın var zaten zora girebilirsin bir ton para verip nasıl istiyırsan öyle yap zaten uzaktasın anlıyoruz biz dedilerAilen anlayış göstermiş bu bayram böyle idare edin bence. Telde görüşürsünüz. Görüntülü ararsınız uygun bi zamanda yaparsınız ziyaretinizi.
Yani kendinizi zora sokmanın anlamı yok.. zaten bayramda fiyatlar başını alıp gidiyo. Daha uygun daha uzun bi izin ayarlarsanız daha iyi olmaz mı? Dönünce o ödemeleri nasıl denkleştircem diye yaşıycağınız sıkıntı stres var.. hadi aileniz bi miktarını biz gönderelim dese zorlayın kendinizi diycem de 750 çok değil mi sıkıntı olcak gibiGelmeni tabi isteriz kızım ama bir sürü masrafın var zaten zora girebilirsin bir ton para verip nasıl istiyırsan öyle yap zaten uzaktasın anlıyoruz biz dediler
Çok zor olacak şu an da zaten maaş günü bekliyorum gelince hemen acil ödemelerimi yapmam lazım mantık bunu gerektiriyor zaten. Ama böyle de kimsesiz gibi hisseder miyim bilmiyorımYani kendinizi zora sokmanın anlamı yok.. zaten bayramda fiyatlar başını alıp gidiyo. Daha uygun daha uzun bi izin ayarlarsanız daha iyi olmaz mı? Dönünce o ödemeleri nasıl denkleştircem diye yaşıycağınız sıkıntı stres var.. hadi aileniz bi miktarını biz gönderelim dese zorlayın kendinizi diycem de 750 çok değil mi sıkıntı olcak gibi
Aslında o 750 burdaki ev giderim şu an kalan parayla da bir ödemem var onu kapatıp kafam rahat olabilir ama duygusalım biraz ailesiz bayram bilemedim ki nasıl olur
17 saat ankaraya kadar sonra tekrar otobüs 5 saatOtobüs kaç saat diye tekrar sorsam
Ankara'dan otobüs ile gideceğim diyorsunuz yani bir yerden Ankara'ya uçacaksınız
Bence otobüs ile gidilir mesafe olarak da sıkıntılı bir yer mi bilemedim tabii
Otobüsten inip ankarada hemen saati yakın başka otobüs bulabilir miyim o da varOtobüs kaç saat diye tekrar sorsam
Ankara'dan otobüs ile gideceğim diyorsunuz yani bir yerden Ankara'ya uçacaksınız
Bence otobüs ile gidilir mesafe olarak da sıkıntılı bir yer mi bilemedim tabii
Haftaiçine denk gelseydi hafta kapanmış gibi olurdubenim için güzel oluyor tatil gibi
17 saat ankaraya kadar sonra tekrar otobüs 5 saat
ankaradan nereye ?17 saat ankaraya kadar sonra tekrar otobüs 5 saat
Ailem için 2,saatte olsa giderdimHanımlar bayram tatili için uçak bileti baktım uçaktan sonra da otobüs kullanacam ailemin yaşadığı yerde havaalanı yok hesap edince de 3 gün kalabiliyorum. Gitmek istiyorum aslında ama biletler de çok pahalanmış. 3 gün için değer mi sizce ödemelerim de var aslında yapmam gereken. Siz olsanız ne yapardınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?