Üç gün

Giderdim hemde hiç düşünmeden giderdim . Hem değişiklikte olur ne güzel

Aslında o 750 burdaki ev giderim şu an kalan parayla da bir ödemem var onu kapatıp kafam rahat olabilir ama duygusalım biraz ailesiz bayram bilemedim ki nasıl olur

Annem de çok masraflı kızım dedi başka zaman gelmeye çalış dedi kendini zora sokma maddi açıdan dedi
Ailen anlayış göstermiş bu bayram böyle idare edin bence. Telde görüşürsünüz. Görüntülü ararsınız uygun bi zamanda yaparsınız ziyaretinizi.

Ailen anlayış göstermiş bu bayram böyle idare edin bence. Telde görüşürsünüz. Görüntülü ararsınız uygun bi zamanda yaparsınız ziyaretinizi.
Gelmeni tabi isteriz kızım ama bir sürü masrafın var zaten zora girebilirsin bir ton para verip nasıl istiyırsan öyle yap zaten uzaktasın anlıyoruz biz dediler

Gelmeni tabi isteriz kızım ama bir sürü masrafın var zaten zora girebilirsin bir ton para verip nasıl istiyırsan öyle yap zaten uzaktasın anlıyoruz biz dediler
Yani kendinizi zora sokmanın anlamı yok.. zaten bayramda fiyatlar başını alıp gidiyo. Daha uygun daha uzun bi izin ayarlarsanız daha iyi olmaz mı? Dönünce o ödemeleri nasıl denkleştircem diye yaşıycağınız sıkıntı stres var.. hadi aileniz bi miktarını biz gönderelim dese zorlayın kendinizi diycem de 750 çok değil mi sıkıntı olcak gibi

Otobüs kaç saat diye tekrar sorsam

Ankara'dan otobüs ile gideceğim diyorsunuz yani bir yerden Ankara'ya uçacaksınız

Bence otobüs ile gidilir mesafe olarak da sıkıntılı bir yer mi bilemedim tabii

Çok zor olacak şu an da zaten maaş günü bekliyorum gelince hemen acil ödemelerimi yapmam lazım mantık bunu gerektiriyor zaten. Ama böyle de kimsesiz gibi hisseder miyim bilmiyorım

Ankara'dan otobüs ile gideceğim diyorsunuz yani bir yerden Ankara'ya uçacaksınız

17 saat ankaraya kadar sonra tekrar otobüs 5 saat

Otobüsten inip ankarada hemen saati yakın başka otobüs bulabilir miyim o da var

Ben giderdim eskiden olsa, biraz cimriyimdir ama, konu seyahatse geri kalmam.
Şimdi çalışmadığım için öyle demiyorum tabi :)
Ama siz çalışıyormuşsunuz, şimdi gitmezseniz bir sonraki bayrama anca gidebilecekmişsiniz. Bu şartlarda muhakak gidin derim. Başka şeyden tasarruf edersiniz. Tatilinizden, ailenizle geçireceğiniz zamandan kısmayın.

Ben olsam giderim. Çok sıkışıksam ailemden isterim. Bayramda bir kez evde kaldım çok fena oldum çok sikici şehir bile boş geliyor. Üzülürsün sonra bence git

Ailem için 2,saatte olsa giderdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…