- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
dimi ya?ben de aşırı tepki vermiş buldum herkesi.
akraba evliliği yaygın olsa bile ne olacakki?akraba ile evlenmenin yanlış olduğunu siz öğretmeyecekmisiniz?ne gerek var bunca tantanaya değil mi?
dediğim gibi sorun anneliği internetten öğrenmeye çalışınca oluyor,bilinçli annelik bu değilki.bilinçli annelik çocuğu cam fanusa koymak, yanında hiçbirşey konuşulmamasını sağlamak değil,ona duyduklarının arasından doğruyu seçmeyi anlatmaktır.
öyle olmazsa böyle histeriler olur işte.
İyi de bir anne olarak bu tür söylemlerden rahatsız olabilir, uyarmış yine devam etmişler, hiç de masumane değil yaptıkları, çünkü öyle olsun istiyorlar. Modern anne olmaya çalışmak, anneliği internetten öğrenmeye çalışmakla ne alakası var. Anne olarak kaygılanması çok doğal. Böyle şeylerin şakası bile hoş değil. Hem burada tepki veren anneler anneliği internetten öğrenmeye çalışan anneler mi ne demek istiyorsun?
Ayrıca geçenlerde bir konu açılmıştı, kadın eşi ile kuzeni arasındaki yakınlıktan rahatsız oluyordu, hatırlıyorum sen orada tepki vermiştin, kuzen kardeş demek diye, aralarındaki yakınlıktan pay çıkarmasından rahatsız olmuştun, şimdi burada kuzenleri birbirlerine yakıştıran şaka yollu bunu ifade eden hala ve babaanne için savunma geliştirmen de bana ilginç geldi.
Son düzenleme: