Koşun kızlar eğlence vaaarrrİyi geceler herkese. Sanki üç harfliler musallat olmuş gibi. Biraz araştırdığımda benzer belirtiler var. Normalde olaylara bilimsel bakardım. Nazara hep inanırım . Fakat üç harfliler kafama takıldı. Benzer belirtiler var buraya yazmayacağım. Yaşayan varsa paylaşabilir mi ?
O belirtiler aynı zamanda psikolojik rahatsızlık belirtisi. Doktora gidin.İyi geceler herkese. Sanki üç harfliler musallat olmuş gibi. Biraz araştırdığımda benzer belirtiler var. Normalde olaylara bilimsel bakardım. Nazara hep inanırım . Fakat üç harfliler kafama takıldı. Benzer belirtiler var buraya yazmayacağım. Yaşayan varsa paylaşabilir mi ?
Düşünme,düşündükçe çıkamazsın işin içinden.İyi geceler herkese. Sanki üç harfliler musallat olmuş gibi. Biraz araştırdığımda benzer belirtiler var. Normalde olaylara bilimsel bakardım. Nazara hep inanırım . Fakat üç harfliler kafama takıldı. Benzer belirtiler var buraya yazmayacağım. Yaşayan varsa paylaşabilir mi ?
İsimlerini söylersek teşrif ediyolaamışKoşun kızlar eğlence vaaarrr
Neden cin değil de üç harfli biraz anlatsana bebişim
Yahu Allah aşkına azıcık mantıklı, akıllı olun.İyi geceler herkese. Sanki üç harfliler musallat olmuş gibi. Biraz araştırdığımda benzer belirtiler var. Normalde olaylara bilimsel bakardım. Nazara hep inanırım . Fakat üç harfliler kafama takıldı. Benzer belirtiler var buraya yazmayacağım. Yaşayan varsa paylaşabilir mi ?
3 harfli yok 4 harfli ister misiniz?İyi geceler herkese. Sanki üç harfliler musallat olmuş gibi. Biraz araştırdığımda benzer belirtiler var. Normalde olaylara bilimsel bakardım. Nazara hep inanırım . Fakat üç harfliler kafama takıldı. Benzer belirtiler var buraya yazmayacağım. Yaşayan varsa paylaşabilir mi ?
Üç harfli gelir mi bilemeyiz de dört harfli kesin gelir.Tövbe tövbeeee bacım sen kendi kendine vesvese veriyorsun
Ayrıca böyle konular yasak aha şimdi mune abla gelir garışmam
Hemide aha şimdiÜç harfli gelir mi bilemeyiz de dört harfli kesin gelir.
Olaylara bilimsel bakıp hep nazara inanırsınız demekİyi geceler herkese. Sanki üç harfliler musallat olmuş gibi. Biraz araştırdığımda benzer belirtiler var. Normalde olaylara bilimsel bakardım. Nazara hep inanırım . Fakat üç harfliler kafama takıldı. Benzer belirtiler var buraya yazmayacağım. Yaşayan varsa paylaşabilir mi ?
Bana da musallat oluyolar, gelip kulağıma diyorlar ki bas istifayı git köye yerleş bağ bahçe yap bek keyfine diyorlar ama allahtan dinlemiyorum ben.İyi geceler herkese. Sanki üç harfliler musallat olmuş gibi. Biraz araştırdığımda benzer belirtiler var. Normalde olaylara bilimsel bakardım. Nazara hep inanırım . Fakat üç harfliler kafama takıldı. Benzer belirtiler var buraya yazmayacağım. Yaşayan varsa paylaşabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?