- 19 Kasım 2013
- 18.810
- 33.918
- 798
demekki böyle düşünmemişler napim zorla evden mi kovdurayım kendimi.zaten bir küfretmedikleri kaldı.burdan sallamak kolay tabi sonra soluğu mahkemelerde alacakların çoğu sallamada birinci.vicdanım süper rahat ben bana layık görüleni korumaya çalışıyorum.elimdekinin kıymetini biliyorum.siz benim durumumda olsanız oturmayı bırak evden burnunuzu bile çıkarmazsınız.kötü evlerde kaldım diyenler 50 sene mi kaldı sanki orda.ben evleneli bir sene oldu yarısı askerlikte geçti ben hep annemdeydim kv o evdeydi. o evde oturmadım bile doğru dürüst. bu kış oturuyorum evin birikmiş 3 yıllık ev vergisini öde diyorsunuz yiyim sizin adaletinizi. siz kp öve durun sahip olmadığı evi bize dar etmeye çalışmasına halen diyorumda nerelerinle dinliyorlarsa.
Iyide ha kayınvalidenin ha kayınpederin ne farkeder? Tapusu onlardan birinde sonuçta.Siz kayınpeder dediginiz için kayınpeder üzerinden konuşuyoruz, kafamızdan uydurmuyoruz burada.
Sizsiniz ödememde ödemem diyen, ev bizim olacak diyende sizsiniz. Ee ne olacak bu durumda , hem karnım doysun, hem pastam dursun diyorsunuz. Ev sizin olacaksa ödeyin , gururlu olun azıcık , çok mu zor.
Nedir yani üç kuruş için kendinizi ne durumlara düsürüyorsunuz. Kira ödemiyorsunuz bir kereye mahsus, sonrasında yılda 1 kez (2 taksitle ödenebiliyor) ödenecek emlak vergisini sorun ediyorsunuz.
Ben o kayınvalide/kayınpederin yerinde olsam sizin gibi geline degil ev bırakmak, gunahımı vermem. Cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorsunuz resmen. Ha kendi kazanmış, ha miras ne farkeder? Onların en nihayetinde, zaten bu mantıkla diğer kardeşlerde sizin dediğiniz gibi demeli, ev miras kendi kazanmadıki vs diye. Diyorsunuz ya kendileri almadı vs diye, evi size verseler sizin emeginizin karşılığı olamayacak, aynısı sizin durum içinde gecerli yani, söyliyim dedim.
Demişsiniz ya siz olsanız, evden kafanızi çıkarmazsınız diye, inanın sizin kadar gurursuzu yoktur burda, farkındaysanız sayfalar dolusu yazmısız , bir Allahın kulu haklısın dememiş size.