Üç kisilik yalnizlık

Kendini heba etme bosan kurtul .Bunu hiç yazmamıstım ama cocuklarina merhameti yok ,ondan hayır gelmez .

Bu yoruma kadar kocan siradan bir odun sanmistim ama bir de kumar borcu takmis. Hayat onun gibilere guzel. Bir sperm bagisliyorsun her sorumlulugu kadina yikiyorsun.

Umursamasan aldatır .
İlgi göstersen sıkılır .
Bu erkeklerin bi ortası yok .
Var mı normal evliliği olan ???
Var tabii ki her erkek illa ya sikilacak ya aldatacak mi? Benim x'im yapmazcılardan değilim ama sorunuza cevap vermek istedim. Evet normal evliliği olan var :) Allah size de nasip etsin

Affınıza sığınıyorum ama böyle adamların soyu kurusun diyicem.
Evlenmesin bunlar, bir çocuğa da sebep olmasınlar. Ne bi kadını mutlu etmeye niyetleri var, ne bi çocuğa baba olmaya, bir de kadının parasına böyle hesap yapip tenezzül eden adam benim icin en aciz, en hakir adamdır. Allah ıslah etsin.

+1000

Maddi yetersizlik başladığında dır dır ve gürültü de başlar belki ondan olabilir ... Evlenmeden evvel böyle miydi peki Flört ederek mi evlendiniz ?

Ailen arkanda ve maddi durumun iyi neden hala bu adımı çekmeyi düşünüyorsun ayrılın hayatının ömrünün sonuna kadar bu şekilde yaşamayı göze olabiliyorsa seçim yine senin bana sorarsa ayrıl asla çekmeye deymez

çocuklar babayı sormuyor bile, demişsiniz birkaç sene sonra o çocuklar yalnızca sizi sevip sayınca belki aklı başına gelir.

Bosanmak için bütün şartlar oluşmuş. .. tatlım değişmez ama bi de kaybetme korkusunu yaşat bakalım belki fayda eder

Çok şanslisiniz ki maddi özgurlugunuz var. Gercekten boyle bir evliligi surdurmenin bir anlami yok.o eşki senle vakit gecirmiyor cocuklwriyla ilgilenmiyor hicbir duygunu tatmin etmiyorsa yaninda durmaasinin ne anlami var. Hemn bosan ditemem. Iyice konusmanizi tavsiye ederim. Insllh hallolur. Cok yurekten soyluyorum. Cunku bahsettiginiz durumu belli bi sure bnde yasadim ve resmn hayat enerjim gitmisti. Cok sukur ki toparladik biz.

At gitsin. Surdurulecek nesi kalmis zaten. Cocuklar icinde katlanmaya degmez cidden. Cocuklar buyudugunde sana tsk etmeyecekler. Iyi yapmissin anne demeyecekler. Onlar evlenip gidecekler. Hic olmazsa gencken kendine yeni bir hayat kurarsin.

bu adamla bosanmak sna ne kaybettirir diye dusun. suan onla beraberken sahip oldugun ve ondan ayrildiginda artik sahip olamicam diye uzulecegin bisi warmi bunu analiz et.

Umursamasan aldatır .
İlgi göstersen sıkılır .
Bu erkeklerin bi ortası yok .
Var mı normal evliliği olan ???
Aynen ya benimkide evlenince cok degisti.hepsi ayni gercekten.yaklasik 3haftadir ilgi gostermiyom(not onu geri kazanmak icin)ise yariyo kiz.deneyin.valla kacan kovalaniyor.dun bana hesap sordu benimki ilgilenmiyon etmiyon artik beni sevmiyonmu diye.surekli kara kara dusunmeye basladiydi.bende ne donuyor bunun aklinda diye endise ediyordum.meger beni kaybetme korkulari yasamaya baslamisya low

Ben bu cümlelerin aynısını yazsam mı diye düşünürken konunuz karşıma çıktı. Bana dokunmayında ne haliniz varsa görün demediği kalıyor bir tek. Hayatı iş uyku tv. Uyanır uyanmaz duşa girer hazırlanır çıkar kapıdan girer yemek yer uyur. Ben kendi ayaklarımın üstünde duruyorsam sen neden varsın ?? Desem dırdırcı oluyorum. Sabrım da sınırım da doldu ama bir çıkış yolu bulamıyorum

Benim çok yakın bi tanıdığım vardı kocasıyla öyke sorunlar yaşamış ki ama çocukları ve maddi durumu yüzünden adamla boşanamadı ha bi de üstne üstelik bu kadının anası babası arkasında duran kimsesi yoktu senin ne mecburiyetin var bak ne güzel ailen arkanda en önemlisi bu

hayatlar farklı yasananlar aynı...insanda sabır kalmıyor,sinir sistemi harap,ekonomik güvencenizin kıymetini bilip basınızdan atın gitsin o zaman aklı basına gelir boylelerinin,kızlarınız kac yasında? aynı sıkıntıları yasıyorum ustelik en olmayacak zamanda,hamileyim bir de,kızım var benim de cok yalnızlık cekiyor diye istedim ikinciyi ama cok yalnız cok mutsuz geciyor gunlerim ve malesef kızıma hakettiği ilgiyi gösteremiyorum cogu kez cünkü farkettimki mutlu anne esittir mutlu cocuk oluyor.Bu kisiliksiz kocalar duzelir mi? sanmıyorum ustelik duzelse bile ne farkederki gecen onca zaman cocuklarımızın en güzel yılları bizim gencligimiz...suan mesela saat olmus gecenın 2. bucugu adam yok ustelik okumus etmiş insan olmak baska bir sey,vicdan ,merhamet,sorumluluk baska bir sey ...bu özelliklerin hicbiri yok iste kahretsinki yok!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…