Üç kisilik yalnizlık

Benim görüşüm maddi durumunuz varsa ve aileniz arkanızdaysa en önemlisi üzülmeyecekseniz boşanın. Bu şekilde ev arkadaşı gibiymişsiniz zaten. Olmasa da olur yani. Hani bi şeylere yardım etse işe yarıyormuş dicem ama yok size iş çıkarmaktan başka bi işe yaramıyormuş. Bari siz yorulmayın onun pisliklerini temizlemektense boşanın çocuklarınızla mutlu bir hayat sürün. Ama dediğim gibi ( üzülmeyeceğinize inanıyorsanız ) yapın.

Bu yoruma kadar kocan siradan bir odun sanmistim ama bir de kumar borcu takmis. Hayat onun gibilere guzel. Bir sperm bagisliyorsun her sorumlulugu kadina yikiyorsun.

Aynen dedigin gibi. Kumar borcu en az 20 bin tl bizim riskimizdan caldi.eksiye düsüncede ben düzeltiyordum

arkadaşım, çok samimi bir soru soracağım.
aileniz arkanızda, maddi durumunuz (çok şükür ki) yerinde, çocuklar babalarının olmamasına alışmışlar, siz eşinize karşı sevgi merhamet beslemiyorsunuz, tatmin edilmiyorsunuz hiçbir konuda, herif külliyen zarar, maddi manevi işkence, bu şartlar altında kurtulmak için neyi bekliyorsunuz?
yeni hayatın getireceği sorumluluktan korkmak mı bu?
öyleyse; bunu zaten şuanda siz yüklenmişsiniz tek başınıza..
evin işi, iş yerinin işi, çocukların sorumluluğu, yemeğiydi temizliğiydi...
herşey zaten sizin ellerinizde..
bir de elin adamının çamaşırını ütüsünü yemeğini bulaşığını yapmayın.
'bence' varlığı ile yokluğu bir olan hatta yokluğu daha iyi olan bu erkek kişisini komple çıkarın hayatınızdan..
acabalarınız olmaz en azından.
huzurunuz olur.

Ne deyim bilemedim canım.çocuklara küsmesi biraz garip geldi bana.sana küsüyo da çocuklar ne alaka.konuşmayla düzelmiyorsa ne yapılır acaba.şimdi ayrılmaya kalksan kul köle olur yalvarır.zaten anca elden gidince anlarlar karılarının kıymetini.

İyi bir baba desen, sanırım o da değil. Sana küsünce çocuklara küsmesi bile bunu ispat etmeye yeter.

Adam baba olacak bırı degıl bence.
Kac tane cocugunuz var bılmıyorum ama bırıne boyle ılgısızken yanı sızle kustugunde cocuklarıda elının tersıyle ıtebılen bır adama neden mesela 2. veya 3. cocugu yaptınız kı?

Kac tane cocugunuz var bılmıyorum ama bırıne boyle ılgısızken yanı sızle kustugunde cocuklarıda elının tersıyle ıtebılen bır adama neden mesela 2. veya 3. cocugu yaptınız kı?
normalde maddi durumu yetersiz olsaydı, ya da çocuklarına yetemeyeceğini hissettiğim bir üye olsaydı ben de bunu söylerdim.
ama bu durumda konu sahibesi kendi için yapmış oluyor çocuklarını..
baba vaaarmış yoookmuş hiç önemli değil..
2. çocuğu adama değil de 1. çocuğuna kardeş olsun diye yapmıştır belki..

Size boşanın ya da boşanmayın diyemem ama eşimin yakın bi akrabası olan bi hanımın evliliğini anlatacağım.

Severek ve isteyerek bundan 20 sene önce evleniyorlar. Adamın kendi işi var kadında daha yeni liseyi bitirmiş. Ailelerde birbirini tanıyınca 1 yıl içinde evleniyorlar. Evliliklerinde daha bir yıl bile olmadan adam kahveye gitmeye başlıyor. İlk önce haftada bir kadın bişey demiyor hatta birazda işine geliyor çünkü o da o birgünde arkadaşlarıyla zaman geçiriyor ailesine gidiyor. Kadın iş buluyor çalışmaya başlıyor. Sonra bakıyorlarki çocuk olmuyor tedaviye başlıyorlar doktorlara gidiyorlar adam bu aralarda hep haftada birgün iki gün üç gün hep kahvede. Bi kızları oluyor adam daha karısı hastaneden çıkmadan ilk işi kahvedekilere tatlı almak. Kadın çocuğuna bakıyor hastaneye götürüyor tatile gidiyor aile ziyaretleri hep yalnız neden adam kahvede. Kahve bahane aslında adam sorumluluk almıyor istemiyor. Ev alıyorlar kadın hallediyor taşınıyorlar yine sadece kadın. Hatta bi kere ev taşıdıklarında yeni taşınacakları evi adam hiiiç görmediği için evi adresten bulamamış nerdeyse iki saat aramış beyefendi kendisi anlattı. Daha neler neler...
Değişmemiş çünkü adam sorumsuz, 20 senelik evli kızları bu sene üniversiteye başlayacak hala aynı

Milyonlarca kadın senin durumunda, boşanmıyorlar ve mutsuz bir şekilde yaşlanıyorlar.

Çoçuklar icin katlanmaliyim diyordum. Ama Baba çoçuklari sadece lafda ve işine gelince seviyor, ilgileniyor.
40 derece atesler icinde yanarken kücük kizim, adam beni iki cocukla evde yalniz birakip kahveye gitmis birisi.

bi bitmediniz...

Bende kendisine aynisini diyorum.Neden evlendin dedim? Evcilikmi oynuyacan sandin? Evet benim Parami hesapliyor son zamanlarda ciddi ciddi. Birde diyor ben senin fulltime ise baslamani bekliyorum.yani ozaman yatirimlar falan kafasindan geciyor. Ve bu banada cok itici geliyor.

Üzülecegimi sanmiyorum. Cünkü simdide yalnizim.Birsey paylasamiyorum.Duygusal tatmin olamiyorum. Yokluğu varliğindan beter olamaz diye düsünüyorum

Milyonlarca kadın senin durumunda, boşanmıyorlar ve mutsuz bir şekilde yaşlanıyorlar.

Bende buna çok üzülüyorum. Ozaman neden evlenilirki?
Hani maddi yönden erkeğe baģli olani anlarimda, maddi bir sorunum yok allaha şükür, insan kendini sorguluyor, neden evliyim diye

Bende buna çok üzülüyorum. Ozaman neden evlenilirki?
Hani maddi yönden erkeğe baģli olani anlarimda, maddi bir sorunum yok allaha şükür, insan kendini sorguluyor, neden evliyim diye
eee boşan ? senınde farkın yok. cinselık bile yok yazmışsin? ne diye evlısın ? boşan cocuklarına inan daha mutlu olursun

İŞ EŞİNDE BİTİYOR CNM SEN NE YAPSAN BOŞA GİDER BÖLE EVLİLİK Mİ OLUR YA HER YÜK SENDE Bİ KADIN CNSEL HAYATI OLSUN İSTER SEVİLDİĞİNİ HİSSETMEK İSTER HİÇ BİRİ YOKSA BU EVLİLİK DEĞİL Kİ ÜSTELİK COCUKLARLA İLGİLENMİYOR VAKİT AYIRMIYOR BOŞANMAK İSTİYORUM DESEN TEPKİSİ NE OLUR SENCE?

Aileme karsi cok iyi maddi manevi kendi istegiyle ben birsey demeden dusunup yardim eder . Hediyeler alir yollar yigenlerime vs. Cok ilgili surekli arayip sorar. O yuzden populer damat :)) Esime gore para skintimiz yok daha ne skintimiz olabilirki ac acikta degilim istedigimi yiyiyorm aliyorm daha ne isteyebilirmisimki ? Oncede parasi yoktu kendisinin daha mulayimdi ev isleri yemekler utusu kendisi yapar herseyde yardimci olurdu ne zman daha cok kazanmaya basladi degisti cop bile atmiyor artik :) Bir soz var Allah az verip aratmasin cok verip azdirmasin derler cok dogru. Gekdigim gun mesajlar atti beni sucladi yapayalniz biraktin gittin vs vs diye bnde sen eglenip yemeklere giderken muhabbetler ederken benm etrafimda kimse yoktu senden baska kocam gelsinde az vakit gecirim iki cift laf edelim diye beklerken yorgun uykusuz gec gelmeni gormek yine bir basima kalmak asil yapayalnizlikti dedim . Erkekler boyle iste senin yasadiklarini gormeyip kendileri yasadigi an psikolojileri bozuluyor ama bizim bozulamaz biz anneyiz kadiniz fedakar olmak zorundayiz. Allah yardimcimiz olsun. Ya degisecek ya bitecek.

Ben esinizi fazlalik olarak gordum evde. Niye kahrini cekesiniz ki? Cocuklar daha saglikli buyur o yokken.Bu karakterinin sebebi ailesi ancak ters model olarak almamis ailesinin aynisi olmus anladigim kadariyla.Psikolojik tedaviyle duzelebilir ama muhtemelen kendinde sorun oldugunun farkinda da degildir.Bu yuzden size baska bir yol kalmamis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…