- 21 Şubat 2017
- 358
- 198
- 103
- 32
Bu yoruma kadar kocan siradan bir odun sanmistim ama bir de kumar borcu takmis. Hayat onun gibilere guzel. Bir sperm bagisliyorsun her sorumlulugu kadina yikiyorsun.
normalde maddi durumu yetersiz olsaydı, ya da çocuklarına yetemeyeceğini hissettiğim bir üye olsaydı ben de bunu söylerdim.Kac tane cocugunuz var bılmıyorum ama bırıne boyle ılgısızken yanı sızle kustugunde cocuklarıda elının tersıyle ıtebılen bır adama neden mesela 2. veya 3. cocugu yaptınız kı?
Çoçuklar icin katlanmaliyim diyordum. Ama Baba çoçuklari sadece lafda ve işine gelince seviyor, ilgileniyor.
40 derece atesler icinde yanarken kücük kizim, adam beni iki cocukla evde yalniz birakip kahveye gitmis birisi.
Affınıza sığınıyorum ama böyle adamların soyu kurusun diyicem.
Evlenmesin bunlar, bir çocuğa da sebep olmasınlar. Ne bi kadını mutlu etmeye niyetleri var, ne bi çocuğa baba olmaya, bir de kadının parasına böyle hesap yapip tenezzül eden adam benim icin en aciz, en hakir adamdır. Allah ıslah etsin.
Benim görüşüm maddi durumunuz varsa ve aileniz arkanızdaysa en önemlisi üzülmeyecekseniz boşanın. Bu şekilde ev arkadaşı gibiymişsiniz zaten. Olmasa da olur yani. Hani bi şeylere yardım etse işe yarıyormuş dicem ama yok size iş çıkarmaktan başka bi işe yaramıyormuş. Bari siz yorulmayın onun pisliklerini temizlemektense boşanın çocuklarınızla mutlu bir hayat sürün. Ama dediğim gibi ( üzülmeyeceğinize inanıyorsanız ) yapın.
oha diyorumBende kendisine aynisini diyorum.Neden evlendin dedim? Evcilikmi oynuyacan sandin? Evet benim Parami hesapliyor son zamanlarda ciddi ciddi. Birde diyor ben senin fulltime ise baslamani bekliyorum.yani ozaman yatirimlar falan kafasindan geciyor. Ve bu banada cok itici geliyor.
boşan gitisn neyi beklıyorsunuz? gercekten...Üzülecegimi sanmiyorum. Cünkü simdide yalnizim.Birsey paylasamiyorum.Duygusal tatmin olamiyorum. Yokluğu varliğindan beter olamaz diye düsünüyorum
Milyonlarca kadın senin durumunda, boşanmıyorlar ve mutsuz bir şekilde yaşlanıyorlar.
eee boşan ? senınde farkın yok. cinselık bile yok yazmışsin? ne diye evlısın ? boşan cocuklarına inan daha mutlu olursunBende buna çok üzülüyorum. Ozaman neden evlenilirki?
Hani maddi yönden erkeğe baģli olani anlarimda, maddi bir sorunum yok allaha şükür, insan kendini sorguluyor, neden evliyim diye
Ay canim ya senin durumunada cok üzüldüm inan. Neden kadir kiymet bilmezler bunlar yaa?
Aynen varsa yoksa kendi keyfi, geri kalan zamanlarda, cani sikilinca yani aklina geliyoruz. Vallah annem seviyor diyemem, benim cocuguma deger kiymet vermiyen kisiyi ne diye sevim diyor. Birde annemede zaman zaman tavir almis birisi, saygisizliklari olmustur. Peki su an annendesin, sen ne yapmayi düsünüyorsun? Bu iki gündür aramadimi seni veya Cocugu?
Evet haklisin bu Hayat gecici, ve ben karar verdim ömrümü böyle hergün düsüne düsüne gecirmek istemiyorum. Eve gelince huzur istiyorum. Hani hic birseye yardim etmiyor, cöpü dökmekten baska. Sabah tiras olmus, killar lavoba kenarina dagilmis vaziyette, ellemedim artik.
Böyle insan ister istemez zoruna gidiyor. ama onsuz bir Hayatda tek basima mücadele edecegimi bildigim icin, nesi zoruma giderki? uykuya kaldim, ise gecikecem - adam gidip yatti ?? Ama paraya gelince istiyor !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?