Üç kisilik yalnizlık

eşlerimiz kahveden arkadaş ya da ikiz kardeş olabilirler mi? Bu kadar benzerlik pes dedirtti.
Kahve uyku yapacak birşey bulamayınca kırk yılda bir çocuklarla vakit geçirmesi tıpkısının aynısını bir benzeri.
Bizim cinsellik de aynı sizin gibi ya evde yok ya uyku ya da direk giriş olmadan olaya dalması sebebi ile 3-4 haftayı buluyordu.şimdi neredeyse yıl olacak.kendimi çektim ve iğreniyorum artık kalbim kırıkken bana hiç bir şekilde saygı duymayan en önemliside merhamet ve vicdan yoksunu biri ile uyumak bile istemiyorum aynı yatak da. Yokluğuna çocuklar ve ben o kadar alışıgız ki kaç gün görmeseler hiç sormazlar her şey bende annem her işi becerdiğin yaptığın için çok güçlü karakter oldugun için o da boşvermiş dese de.. adamın içinden bir güzel söz bile gelmez.
Neyse işe doğumdan sonra uzunca ara vermiştim çalışmaya başladım birikim yapıp kurtulma peşindeyim.hır gür kavga inan hep aynı şeyleri konusmaktan sıkıldım kendisi ile konusmaktan kastım ona göre dırdır.dinlemez bile beni 5 dk ka..
Ailen arkanda işin garanti artı bunlar sizin için.
Ailem desteklemiyor farzet böyle de boşanmış gibisin adam evde değil diyorlar isim olarak kocan var işte bile diyor annem..boşanmamı resmiyet de istemiyorlar. işim henüz 1 yıl oldu ama ben kafa olarak bitirdim darısı evimi ayırdığım günlere.

Boşan diyemeyiz o vebale giremeyiz ama sanki hiç değişmeyecek gibi sende aynen öyle davran onu umursama kaçan kovalanır misali

Böle hayatmi gecer boşa gitsin ya..en azindan cocuklari hafta sonlari görür de kaliteli vakit gecirir belki

Evwt canim ya gerçekten ikizinden bahs ediyorsun gibi geldi banada. Ne ilginç. Böyle erkekler evlilik adami değiller, keşke hiç evlenmeseler. Biz sorumluluklarimizi yerine getirirken, adam bekar takilmayi seçiyor. Sanki biz Can değiliz.
Kendimi enayi gibi hisediyorum.
Birde şikayetimi dile getirince o üste çikip küsüyor. Ve 1 hafta sonra bir değisme yok hoop yine 3 gün pespese kahvede.
Beni kaale almiyor.Bu bana yapilan saygisizliktir. Bende senin gibi herşeyden çektim kendimi. Cinsellikten de artik geri cekilecem. Bana saygisi olmiyan adam için cinsellikte neymis.

Evet bizde yokluğuna cok alisigiz. Hersey kendim yapiyorum 7/24. Simdide cok yoruluyorum, uykusuz kaliyorum, uykusuz işe gidiyorum. Ama adamin umrunda bile değil. Benim Paramla hayal kurup duruyor
Senin kac çoçuğun var?
Ailenin düşündüğünü doğru bulmuyorum. Ne yani bizler simdi mutsuz mutsuz el icin evcilikmi oyniyalim ömrümüz boyunca.
Tamam simdide boşanmis gibiyiz, ama cok fark var. Simdi bu adam hep gözümüzün önünde olacak, sinir harbi yaşiyacağiz, kendimizi enayi gibi göreceğiz.birde adamin yükü?
Bu yüzden niye öyle yaşayalimki? Ne için? Kimin için?
Bence en güzelini yapmissin.calis kazan.birikimin olsun ve bas tekmeyi. Hayat çok kisa. Bende evimi ayirdiğim günleri iple cekiyorum.

Bu arada Anneler günün kutlu olsun

Böle hayatmi gecer boşa gitsin ya..en azindan cocuklari hafta sonlari görür de kaliteli vakit gecirir belki

Aynen. Simdi bana bir soluk aldirmiyor. Ozaman mecbur bakacak. Gerçi ondan beklerim, çoçuklari görmek istermi, kaçarmi pek emin değilim.

Aynen bende ilgilenmiyorum artik.kacan kovalanir

Sizin de anneler günümüzü kutlarım hatta babalar günümüz de kutlu olsun ee hem anne hem babayız
BiZim yaşam standartlarımız ülke ortalamasının üstünde diyebilirim bu sebeple ailem çektin bu güne kadar bu adamı şimdi bırakırsan maddi gücü kullanıp çocukları almaya çalışır veya senin imkanlarından 100 kat fazlasını çocuklara sağlayıp akıllarını çeler.üzülen sen olursun diyorlar bir de annem sormluluk almak ve aynı evde çok da anlaşabilecek insanlar değiliz.
ilgisizlikden soldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…