Premature Bebekler Üç kuzum dualarınızı bekliyor

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

üçünün eve geldiğindeki şenliği düşünemiyorum allahım sana en kısa zamanda yaşatsın canım 3 kuzucuk yanyana yatsınlar bir an önce

iyi akşamlar herkese iyi bayramlar kızımla uğraş hastaneye git gel derken uğrayamadım kızım maşallah iyi teyzeleri 40 gr almış 15 gün sonra işitme ve göz muaynesi yapılcak inş bişey çıkmaz bugün oğluşlarımı gördüm maşallah hemşirenin kucağında geldiler solunum cihazından tamamen çıktılar inş bir daha gerek kalmaz bir tanesi biberonla beslenmeyede geçmiş diğer kuzum daha yapamamış deniyorlarmış ve çok yaramazmış biri hemşire yandın küvezde sağdan soldan topluyoruz bunu dedi .) onlarda kilo almıştı allaha şükür moralim düzeldi onları öyle görünce inş böyle giderse yakında taburcu olurlar gibi geliyor bakalım hayırlısı herkesi öpüyorum

canım ya yazılanları okuyunca çok duygulandım Allah kuzularının yardımcısı olsun canım.bak ne güzel herşey gün geçtikçe daha iyi olmuş sabret canım çok yakında 3 kuzun da yanında olacak hayırlısıyla inşallah.

masallahhh pitos
ALLAHIMA sükür bak hersey güzel oluyor daha da güzel olacak insallah.rabbim tez zamanda kavustursun 3 de evinizde olsun insallah.sonrada kosturun durun artikkk 3 afacanla:))

yerim ben o yaramaz minikleri aman sağlıkları iyi olsunda öyle yaramaz olsunlar. allahım onlarıda prensesinide ve hepimizin evlatlarınıda korusun inşallah

cnm nasılsın... bebişler nasıl oldu? merak ettim! tabi evdelerse sen artık nete de giremessin ama uğrarsan bilgi ver olurmu? sevgiyle kal!

sanırım pitş un üç kuzusu kollarında artık ne güzellerdir şimdi offf dünyanın en güzel senfoni orkestrası gibi

kızlar uzun zamandır yazamadım bu iki bücür beni çok yoruyorlar bide hastahane kontrollerimiz oldu sık sık çok yoruldum yarın yada öbürgün diğer bebişimde çıkıyor inş çok mutluyum kabus dolu günler bitti rabbim kimseyi o kapıda bekletmesin camın ardından insanın bebğine bakması çok acı inş tüm bebekler sağlığına kavuşur dua eden herkese destek olan herkese çok ama çok teşekkürler hepinizi çok seviyorum

:teytey:alkisalkisalkishihoyyyt:sm_cool::1hug:
tebriklerrrrr evinize hoşgeldiniz minnoş bebeklerrra.s.

ayyy allah bagızlasın ınsallah kurtulurlar hastanden benım teyzmın oglu 900gr dogdu sımdı cnavar oldu merak etme ucunu evde kosarken gordugun gunlerde olur

çookkk geçmiş olsun canım..
iki bebişinin iyi olmasına çok sevindim..Diger bebeğinde tez zamanda kucağında olur inşallah..
allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün..:))

kaydirigubbakcemile2 kızlarrrrrrrrrrrr merhaba şükür beklediğim haber geldi yarın bebeğim taburcu oluyor inş aslında bugün olucakmış ama kan değeri düşmüş kan ışınlatıp götürdük hastahaneye yarın inş vericekler bebeğimi rabbim sağlıklı uzun ömür versin evletlarımızıa çok ama çok mutluyum herkese tekrardan teşekkürler

çok sevindim canım bebeklerinin iyi olmasına :dance:
maşallah meleklerine canım, güçlüymüşler senin gibi, kolay değil bir annenin yaşadıklarına göğüs germesi. :hooray: kaydirigubbakcemile5
allah sağlıklı şanslı kısmetli talihli uzuuuuuuuun ömürler versin yavrularına! :Saruboceq:
dilerim tüm anneler hamileler hasta yavrusu olanlar sağsalim kavuşurlar kuzularına
:Saruboceq:

Ne güzel haberler,
Allahım bir daha ayırmasın inşallah,sizlere bağışlasın yavrunuzu...

Şükürler olsun artık miniklerinle başbaşasın. Allah çektiğin sıkıntıları unutturup; sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…