Premature Bebekler Üç kuzum dualarınızı bekliyor

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
onlar geıcek evıne annesı hıççççççç merak etme...............ınşşşşşşşşşş...........ve sonra buluşcaz ınşşşşşşşşşşşş ............

merhaba canım bende seni hep takip ediyordum ve nazlın melek olunca hem çok üzülmüş hemde şaşırmıştım inş rabbim en yakın zamanda bir melek daha göndersin katından ve çok mutlu olursun bebeiğinle allahım kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin

seblev canım ne güzel bir duygudur ona dokunmak zaman gelsede bende dokunsam ne dedi dr kuzun hakkında inş bayrama kadar gelir annesi

EBRıZM başından beri hep moral oldun sağol senide tanıyorum hikayeni okumuştum rabbim evladına sağlık ve güzel ömür versin inş
inşşşşşşşşşş muallimcim inşşşşşşşşşşşşşşşşş

dua eden herkesten allah razı olsun bugün eşim dr konuşmaya gidieck gelişmelere yazarım

kızlar bebişlerimden haber getiridim kızım ve bir oğlum şükürki solunum cihazına ihtiyaç duymuyorlarmış artık ama diğer kuzumdan çıkarılan cihaz gün içersinde bir kaç kez tekrar takılmış şuanda çıkartılmış ama sıkıntısı var heran tekrardan bağlıyabiliriz dedi hala mide sondasıyla besleniyorlarmış onun dışında başka sorun yokmuş şükür oğluma çok üzülüyorum ilk günden beri durumu hep geriden geliyordu kuzumun ahh bir iyi deseler solunum cihazından çıktı deseler neler vermezdim yarın görmeye gidicem kuzularımı inş oğlumda cihazdan çıkmış olur

pitoscum maşallah iyiler bebeklerin o da iyi olacak o da kardeşlerine yetişecek

İnşallah bebeklerin sağlığına kavuşur 3 yavrunuda kucağına alıp evinize dönersiniz inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
Allah yardımcınız olsun:Saruboceq:

Merak etme haftaları doğum kiloları iyi maşallah. Benim bebeğim 28 haftalık 1240 gr doğmuştu şimdi yanımda Allah'a şükür. Allah'ım senin de yavrucuklarını sağlıkla kucağına alıp eve getirmeyi nasip eder. Sen güçlü ol ve hiçbir zaman umutsuzluğa kapılma yeter ki..

çok teşekkür ederim kızlar çok inanaıyorum onların eve geliceğine ama çok korkuyorum ya bakamazsam ya hasta edersem onları uykularım kaçıyor resmen

cok cok cok gelmis gecmis olsun
insallah bebislerin bir an önce sagligina kavusurda anaciginin gögsünde uyurlar
rabbim yardimciniz olsun

inşş kızlar inşş bebeklerime dokunmayı çok istiyorum koklamak çok istiyorum lütfen allahım onları bana bağışla

pitoscumn güle güle büyüt kuzularını dualrımız onlarla:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım insallah biran önce sağlıklarına kavusur bebeklerin ve hayırlısıyla alırsın kucağına. allah yardımcınız olsun. allah analı babalı büyütsün.bebeklerinizi sana ve eşine bagışlasın inşallah.

birtanem sakin ümidini yitirme bayram sevincin ikiye katlansin ins bebislerin bayramla beraber evine gelsin ins

merhaba kızlar hastaneden geldim kızım insallah iki yada üçgün içerisinde çıkıyor erkeklerin durumu gayet iyi masallah deyin teyzeleri

çok sevindim ömür boyu mutlu sağlıklı ve beraber olmanız temennisiyle buarada bebeklerin adı nedir

bak sana demişdik en kısa zamanda alırsın diye...
oldu işte kuzularına kavuşuyorsun..inşallah diğer annelerde en kısa zamanda kavuşur kuzucuklarına..

:kedi: evet demiştiniz gerçekten ve gerçek oluyor hayallrim dualarım çok mutluyum sizlere çok ama çok teşekkür ederim kızlar hep destek oldunuz dua ettiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…