Premature Bebekler Üç kuzum dualarınızı bekliyor

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
cnm inş tez zamanda sağlıkla çıksınlar hastaneden,maşallahh maşallahh maşallah küçük kuzularına

opuyorumnanaktan teşekkürler canlarım çok çok çooooooook mutluyum rabbim kimseyi evladından ayırmasın

Pitoscum, nasıl oldu minik kuzuların? ben birkaç gündür yoğundum, yazamadım.. Umarım sağlıkları düzelmiştir..

merhaba kızlar hastaneden geldim kızım insallah iki yada üçgün içerisinde çıkıyor erkeklerin durumu gayet iyi masallah deyin teyzeleri

çok sevindim cnm hemde çok! son durum nedir? büyük kavuşma ne zaman inşallah... hiç korkma üç tane kocaman yürekli bebişlerin annesisin sen... hepsine bakarsın inşallah maşallah! a.s.

nasıl bizim üçlü şekerler haberler iyi olmalı yakındada evlerinde olurlar bayramda anne ve babasının ellerini öperler inşallah

yoğunluktan giremiyor arkadaş herhalde
şu mübarek günde haberlerini bekliyoruz canım miniklerin ve senin :Saruboceq:

herkesn kandili mübarek olsun dün bebeklerimi görmeye giderken hastaneden aramışlar eşinize bir gece eğitim vericez hastanede odada bebeğiyle kalıcak demişler eşim sevinçle beni aradı duyduğumda ne yapıcağımı şaşırdım hemen kıyafetlerini alıp hastahaneye gittik kızımı giyidirip yanıma getirdiler okadar duygulandımki anlatamam çok ufak kelebek gibide incecik :) hemen emmeyi başardı küçüğüm şimdi evimizdeyiz ama aklım ve yüreğimin bir yanı yine hastanede kaldı oğullarımdan biri sıkışmış solunum cihazına bağlamışlar yine diğerinin durumuda aynı çok yavaş iyileşiyor ama çok şükür tabii inş bu gecenin hürmetine tüm hastalar şifa bulur

maşallahh cnm çok sevindim darısı diğer prematüre annelerin başına inşalalhh oğullarında en kısa zamnda çıkar....
Hayırlı kandiller

canım ya sana destek olacak mutlaka bir büyük bulundur yanın da
inan kızın ve senin adına şu mübarek gecede çok sevindim darası oğlanların başına :1hug:

allah yardimciniz olsun canim allah bagislasin yavrularini sana insallah bak kuzucuklarindan biri gelmis bile evinize ogullarinda gelecek allahin izniyle dualarini eksik etme canim bizim dualarimizda seninle

cnm bnm kızın için çok sevindimmm... kendimi hayal ettim öyle birşey olsa heycandan donar kalırdım herhalde,, oğulların için artık dualarımız,, dün kadir gecesi hürmetine hep dua ettim bebeklerimiz için... merak etme annesi bnm oğlumuda almışlardı solunum tüpüne biliyorsun,, kısa sürede çıktı tüpten,,küvezde makinaya bağlı hala o da yavaş ilerliyor ama olsun onlar çok güçlüler atlatacaklar inşallah sağ salim... kızını ihmal etme,,şimdi daha çok ihtiyacı var sana... öpyrm ikinizde! opuyorumnanaktan

kızının evine gelmesine çok sevindim canım,Allah'ın izniyle diğer meleklerinde en yakın zamanda sağlıkla evlerine,anne babalarının yanına gelirler inşallah,Allah yardımcın olsun canım:Saruboceq:

kızınıza kavuştuğunuza çok sevindim, inşallah oğulcuklarınız da sağlıkla evlerine, olmaları gereken yere annelerinin kucağına gelirler.

herkese çok ama çok teşekkürler gökçe kucağımda hızlı yazıyorum küçük ama ayağı dikti bizi cadı ) rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın bebeklerimin durumu aynıymış bugünde inş yarın herşey daha güzel olur destek veren dıua eden herkesi kucaklıyorum

canım çok sevindim tüylerim diken diken oldu oğluşlarıda çıkar hayırlısıyla inşallah

Pitoşşşşşş bu habere beni öyle çok memnun ettiki küçük çiçeğine kavuşmuşsun çok şükür minik böceklerinde bir an önce kucağına gelir tam bayram yaparsın inşallah

sağol ebrizm canım benim kızımı koklamaya seyretmeye doyamıyorum oğullarım aklıma geliyor ona baktıkça allahım hemen gönder meleklerimi diyorum 3 gün oldu göremedim bebeklerimi inş yarın görücem yada öbür gün kızımın işitme testi var çok özledim onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…