Üç sene sonra ansızın bir gecede terk edildim ne yapacağım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

xxeck

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
964
680
103
Merhaba hanımlar bu konuyu kuzenim için yazıyorum aklımıza sadece sizden akıl almak geldi. Kuzenimin üç senedir hiçbir ayrılık olmadan sürdürdüğü çok düzenli bir ilişkisi vardı. Araları o kadar iyidi ki hatta daha öncesinde bir sene boyunca çok yakın arkadaşlardı. Sonrasında çıkmaya başladılar. Ama bu çocuk çok aşırı kıskançtı kuzenime açık şeyleri asla giydirmezdi ama kendisi kız arkadaşlarından asla vazgeçmedi üç sene boyunca. Kuzenim bunun için trip attınca kızı yerin dibine sokardı çocuk sanki bütün suçlu oymuş gibi ama tüm bunlara rağmen hiç ayrılık olmamıştı aralarında. Hatta tüm bunlara rağmen şaşırtıcı bir şekilde çok da iyi anlaşıyorlardı. Çocuk en son bir hafta önce bir arkadaşı ve sevgilisiyle buluştu. Kuzenim gitme demesine rağmen gitti. Ne olduysa ondan sonra oldu ve çocuk bir gün önce çok iyiyken ertesi gün soğuk yapmaya başladı. Bir gün önce sen benim hayatımsın diyen çocuk birden " ben yapamıyorum eski ilişkilerin aklıma geliyor kaldıramıyorum " diyip ayrıldı. Ve hemen ertesi gün bütün şifreleri değiştirip o gün arkadaşının sevgilisinin kuzeniyle ve arkadaşının sevgilisiyle takipleşmeye başladı. Bizde o gün arkadaşıyla ve arkadaşının sevgilisiyle buluştuğunda yanında o kızın kuzeni de vardı o kuzen yüzünden ayrıldı diye düşündük. Benim kuzenim cidden çok kötü durumda bir haftada beş kilo verdi kız. Bir de sizden tavsiye almak istedik bu durumda ne yapmamızı önerirsiniz?

Kaç yaşında kuzeniniz

Bir erkek için sürekli taviz verirken, erkek eski hayatına istediği gibi devam ettiği halde "kıskanıyor çünkü çok seviyor" zanneden kızımız hayatının dersini almış.
Biraz üzülecek ama aynı hatalara düşmez umarım.

Birden bire terk eden adam zaten hiç sevmemiş.
Ayrıca kuzenin giyimi kimseyi ilgilendirmez.
Adam madem açık giyinsin istemiyor oba göre bi sevgili bulsaydı.
Takıldığı kızları da görseniz bardan çıkmayan tipler yani anlam veremiyoruz

Ben de sizin gibi düşünüyorum

O yaşlarda daha zor aşk acısı çekmek, ondan başka erkek yokmuş gibi düşünüyordur biz de olduk o yaşlarda:) ama okuyor mu bilmiyorum ama kendini derslere versin, içine bir kez şüphe girdiğinde zaten o işten hayır da gelmez, söyle kuzenine o değerli, biraz bencillik olacak ama ben demeyi bilsin, giden kaybeder.. daha ne güzel insanlar çıkacak karşısına öyle ya da böyle Allah sınava tabi tutuyor, metanetli olsun, huzuru bulmak için dua etsin ve derslere versin kendini.. sevgili her zaman bulunur kendisi için bir şeyler yapsın

Kesinlikle size katılıyorum o da çok doğru konuştuğunuzu söylüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…