Yani cidden o kızla görüşüyor olabilir mi? Meraktan daha da kötü hale geldiNe yapacak ki? Oturup acısının geçmesini bekleyecek...
20 yaşındaKaç yaşında kuzeniniz
Bir erkek için sürekli taviz verirken, erkek eski hayatına istediği gibi devam ettiği halde "kıskanıyor çünkü çok seviyor" zanneden kızımız hayatının dersini almış.Merhaba hanımlar bu konuyu kuzenim için yazıyorum aklımıza sadece sizden akıl almak geldi. Kuzenimin üç senedir hiçbir ayrılık olmadan sürdürdüğü çok düzenli bir ilişkisi vardı. Araları o kadar iyidi ki hatta daha öncesinde bir sene boyunca çok yakın arkadaşlardı. Sonrasında çıkmaya başladılar. Ama bu çocuk çok aşırı kıskançtı kuzenime açık şeyleri asla giydirmezdi ama kendisi kız arkadaşlarından asla vazgeçmedi üç sene boyunca. Kuzenim bunun için trip attınca kızı yerin dibine sokardı çocuk sanki bütün suçlu oymuş gibi ama tüm bunlara rağmen hiç ayrılık olmamıştı aralarında. Hatta tüm bunlara rağmen şaşırtıcı bir şekilde çok da iyi anlaşıyorlardı. Çocuk en son bir hafta önce bir arkadaşı ve sevgilisiyle buluştu. Kuzenim gitme demesine rağmen gitti. Ne olduysa ondan sonra oldu ve çocuk bir gün önce çok iyiyken ertesi gün soğuk yapmaya başladı. Bir gün önce sen benim hayatımsın diyen çocuk birden " ben yapamıyorum eski ilişkilerin aklıma geliyor kaldıramıyorum " diyip ayrıldı. Ve hemen ertesi gün bütün şifreleri değiştirip o gün arkadaşının sevgilisinin kuzeniyle ve arkadaşının sevgilisiyle takipleşmeye başladı. Bizde o gün arkadaşıyla ve arkadaşının sevgilisiyle buluştuğunda yanında o kızın kuzeni de vardı o kuzen yüzünden ayrıldı diye düşündük. Benim kuzenim cidden çok kötü durumda bir haftada beş kilo verdi kız. Bir de sizden tavsiye almak istedik bu durumda ne yapmamızı önerirsiniz?
Takıldığı kızları da görseniz bardan çıkmayan tipler yani anlam veremiyoruzBirden bire terk eden adam zaten hiç sevmemiş.
Ayrıca kuzenin giyimi kimseyi ilgilendirmez.
Adam madem açık giyinsin istemiyor oba göre bi sevgili bulsaydı.
Ben de sizin gibi düşünüyorumBir erkek için sürekli taviz verirken, erkek eski hayatına istediği gibi devam ettiği halde "kıskanıyor çünkü çok seviyor" zanneden kızımız hayatının dersini almış.
Biraz üzülecek ama aynı hatalara düşmez umarım.
Ne değişir ki öğrenince?Yani cidden o kızla görüşüyor olabilir mi? Meraktan daha da kötü hale geldi
O yaşlarda daha zor aşk acısı çekmek, ondan başka erkek yokmuş gibi düşünüyordur biz de olduk o yaşlarda:) ama okuyor mu bilmiyorum ama kendini derslere versin, içine bir kez şüphe girdiğinde zaten o işten hayır da gelmez, söyle kuzenine o değerli, biraz bencillik olacak ama ben demeyi bilsin, giden kaybeder.. daha ne güzel insanlar çıkacak karşısına öyle ya da böyle Allah sınava tabi tutuyor, metanetli olsun, huzuru bulmak için dua etsin ve derslere versin kendini.. sevgili her zaman bulunur kendisi için bir şeyler yapsın20 yaşında
Daha küçükmüş. Üzülmesin.20 yaşında
En azından öğrenirsem umut beslemem diyor bitiririm kafamda diyorNe değişir ki öğrenince?
Anlam verememek değil aşktan gözü körmüş.Takıldığı kızları da görseniz bardan çıkmayan tipler yani anlam veremiyoruz
Kesinlikle size katılıyorum o da çok doğru konuştuğunuzu söylüyorO yaşlarda daha zor aşk acısı çekmek, ondan başka erkek yokmuş gibi düşünüyordur biz de olduk o yaşlarda:) ama okuyor mu bilmiyorum ama kendini derslere versin, içine bir kez şüphe girdiğinde zaten o işten hayır da gelmez, söyle kuzenine o değerli, biraz bencillik olacak ama ben demeyi bilsin, giden kaybeder.. daha ne güzel insanlar çıkacak karşısına öyle ya da böyle Allah sınava tabi tutuyor, metanetli olsun, huzuru bulmak için dua etsin ve derslere versin kendini.. sevgili her zaman bulunur kendisi için bir şeyler yapsın
İyi de zaten terkedilmiş. Kafasında bitirmekten başka çare yok.En azından öğrenirsem umut beslemem diyor bitiririm kafamda diyor
Evet konduramıyorum ona hiçbir şey ben olayı yaşan kişiyim bu arada -(s)Anlam verememek değil aşktan gözü körmüş.
Zaten bitirsin kafasında!En azından öğrenirsem umut beslemem diyor bitiririm kafamda diyor
Gerçeği gör ki bir daha aldatılma ve kandırılma.Evet konduramıyorum ona hiçbir şey ben olayı yaşan kişiyim bu arada -(s)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?