- 14 Ağustos 2018
- 21.042
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.611
- 598
böyle bir adama zaten umut beslemesinEn azından öğrenirsem umut beslemem diyor bitiririm kafamda diyor
Ne güzel kuzeninizin verilmiş sadakası varmış kurtulmuş ne demek kısıtlamak falan bırakın çocuk başkasının hayatını mahvetsinMerhaba hanımlar bu konuyu kuzenim için yazıyorum aklımıza sadece sizden akıl almak geldi. Kuzenimin üç senedir hiçbir ayrılık olmadan sürdürdüğü çok düzenli bir ilişkisi vardı. Araları o kadar iyidi ki hatta daha öncesinde bir sene boyunca çok yakın arkadaşlardı. Sonrasında çıkmaya başladılar. Ama bu çocuk çok aşırı kıskançtı kuzenime açık şeyleri asla giydirmezdi ama kendisi kız arkadaşlarından asla vazgeçmedi üç sene boyunca. Kuzenim bunun için trip attınca kızı yerin dibine sokardı çocuk sanki bütün suçlu oymuş gibi ama tüm bunlara rağmen hiç ayrılık olmamıştı aralarında. Hatta tüm bunlara rağmen şaşırtıcı bir şekilde çok da iyi anlaşıyorlardı. Çocuk en son bir hafta önce bir arkadaşı ve sevgilisiyle buluştu. Kuzenim gitme demesine rağmen gitti. Ne olduysa ondan sonra oldu ve çocuk bir gün önce çok iyiyken ertesi gün soğuk yapmaya başladı. Bir gün önce sen benim hayatımsın diyen çocuk birden " ben yapamıyorum eski ilişkilerin aklıma geliyor kaldıramıyorum " diyip ayrıldı. Ve hemen ertesi gün bütün şifreleri değiştirip o gün arkadaşının sevgilisinin kuzeniyle ve arkadaşının sevgilisiyle takipleşmeye başladı. Bizde o gün arkadaşıyla ve arkadaşının sevgilisiyle buluştuğunda yanında o kızın kuzeni de vardı o kuzen yüzünden ayrıldı diye düşündük. Benim kuzenim cidden çok kötü durumda bir haftada beş kilo verdi kız. Bir de sizden tavsiye almak istedik bu durumda ne yapmamızı önerirsiniz?
Ben bundan sonra bna yaptığı kısıtlamayı yapabileceği biriyle görüşeceğini sanmıyorum o takip ettiği kızlar bu formatın dışındaNe güzel kuzeninizin verilmiş sadakası varmış kurtulmuş ne demek kısıtlamak falan bırakın çocuk başkasının hayatını mahvetsin
Peki sen neden o formatsın bunu bir sorgula kendi aklın fikrin yok mu giyinmeyi nereye gidip geleceğini kendin akıl edemiyor musun da birinin müdehalesine ihtiyacın sr hayatına seni değiştirecek değil seninle sen olduğun için mutlu olacağın birilerini al başkasının kuklası olmaBen bundan sonra bna yaptığı kısıtlamayı yapabileceği biriyle görüşeceğini sanmıyorum o takip ettiği kızlar bu formatın dışında
Gerçekten döner mi dönmesi için can atıyorum diyeceğim o kadar çok şey var ki söveceğim yani içim yanıyorHerşey açık. O kızla görüşüyor. Kuzeniniz de kurtulduğuna sevinsin. Bir cacık olmaz gördüğüne aşık, görmediğine bulaşık...
Yakında döner. Kuzeniniz, tekme için ayakkabılarını cilalasın. Yapacak bir şey yok.
Kukla olmadım yine giyeceğimi giyiyordum ama sorun hep bu sebepten kavga etmemizdi.Peki sen neden o formatsın bunu bir sorgula kendi aklın fikrin yok mu giyinmeyi nereye gidip geleceğini kendin akıl edemiyor musun da birinin müdehalesine ihtiyacın sr hayatına seni değiştirecek değil seninle sen olduğun için mutlu olacağın birilerini al başkasının kuklası olma
Abla sen nasıl bir kralsın, evet aynı zamanda ismimi de profilinden hemen kaldırdı. Kızı garantilediğini düşünmüyordum ama şimdi içime nir şüphe düştü... Ve kızla aynı üniversitedelerBakın hayatta mutlu olmanın birinci kuralı kendine değer vermektir. Çünkü siz kendinize değer vermezseniz, hayatınızdaki insanın size değer vermesini beklemeyin. Kıyafet konusuna gelecek olursak; bir erkek hayatındaki kadına kıyafet konusunu dayatırken, kendisi sevgilisine giydirmediği kıyafetleri giyen insanlarla arkadaşlık ediyorsa kusura bakmayın ama en hafif tabirle riyakardır. Ayrılmanız konusunda ise, o kızla sevgili olmayı garantileyip sana öyle kapıyı gösterdiğini düşünmekle beraber bir an için öyle birşey olmadığını düşünelim, 3 yıldan beri sevgilisi olan, daha öncede arkadaşı olarak hayatını paylaştığı kadını birden bire adam gibi bir gerekçe göstermeden ortada bırakan, sonrada sanki kız hayatındaki bir virüsmüş gibi, hayatından çıkarmak için her yerden engelleyen adama hala umut beslemeniz gerçekçi mi? Kendinize biraz öz saygınız varsa o size dönse bile o adamı affetmeniz kendinize yapacağınız en büyük kötülük olur. Zira bir erkek bir kadını haklı bir gerekçe sunmadan terk edecek haddi gösterdikten sonra, kadın onu geri kabul ederse adama vereceği tek mesaj; bana ne yaparsan yap seni bırakmam olacağı için ikinci terk ediliş daha ağır olur haberiniz olsun.
Bardan cikmayan tipler derken, bara giden kızları ne gozle görüyorsunuz merak ettim simdiTakıldığı kızları da görseniz bardan çıkmayan tipler yani anlam veremiyoruz
Gidenle gitmeyen kız arasında farkların olduğunu siz de herkes gibi biliyorsunuzBardan cikmayan tipler derken, bara giden kızları ne gozle görüyorsunuz merak ettim simdi
Bara giden kızları kötülemedim, eski sevgilimin kafa yapısına hitaben söyledim. Duyar kasmayın.Bardan cikmayan tipler derken, bara giden kızları ne gozle görüyorsunuz merak ettim simdi
Ne gibi birkaç örnek ver de aydınlanalım?Gidenle gitmeyen kız arasında farkların olduğunu siz de herkes gibi biliyorsunuz
Bakınız Google :)Ne gibi birkaç örnek ver de aydınlanalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?