Üç sene sonra ansızın bir gecede terk edildim ne yapacağım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir aya o depresyondan bu deprosyana girer kuzeniniz sonrasinda kaldigi yerden devam eder.Onu kisitlayan psikolojik baski kuran birinden kurtulmus,yerinde olsam kutlama bile yapardim.Uc senelik iliskiydi diye dusunup kendini harap etmesin,yeri geliyor insanlar yirmi senelik evliligini bir gunde bitiriyor.Hic kimse vazgecilmez degildir bu hayatta.Canini sikmasina degmez.

Cocuk ayrılmak ıstemıs ayrılmıs. 35yıllk evlilikler "sıkıldım" denilerek biterken uc yıllık sevgılılıgın bitmesi enteresan degıl
Hayatına devam etsin kuzenin ne yapacak baska

Bakıyorum da şöyle bi koz 20 yaşında, sizin gibi tecrübelenmemiş gerek yaşantınızda gerek çevrenizden örnek veriyorsunuz o yaşamamış, psikolojisini anlamak lazım daha ılımlı yaklaşılsa sanki en azından bu yorumlara üzülmez.

Ne güzel kuzeninizin verilmiş sadakası varmış kurtulmuş ne demek kısıtlamak falan bırakın çocuk başkasının hayatını mahvetsin

Ne güzel kuzeninizin verilmiş sadakası varmış kurtulmuş ne demek kısıtlamak falan bırakın çocuk başkasının hayatını mahvetsin
Ben bundan sonra bna yaptığı kısıtlamayı yapabileceği biriyle görüşeceğini sanmıyorum o takip ettiği kızlar bu formatın dışında

Ben bundan sonra bna yaptığı kısıtlamayı yapabileceği biriyle görüşeceğini sanmıyorum o takip ettiği kızlar bu formatın dışında
Peki sen neden o formatsın bunu bir sorgula kendi aklın fikrin yok mu giyinmeyi nereye gidip geleceğini kendin akıl edemiyor musun da birinin müdehalesine ihtiyacın sr hayatına seni değiştirecek değil seninle sen olduğun için mutlu olacağın birilerini al başkasının kuklası olma

Gerçekten döner mi dönmesi için can atıyorum diyeceğim o kadar çok şey var ki söveceğim yani içim yanıyor

Kukla olmadım yine giyeceğimi giyiyordum ama sorun hep bu sebepten kavga etmemizdi.

Bakın hayatta mutlu olmanın birinci kuralı kendine değer vermektir. Çünkü siz kendinize değer vermezseniz, hayatınızdaki insanın size değer vermesini beklemeyin. Kıyafet konusuna gelecek olursak; bir erkek hayatındaki kadına kıyafet konusunu dayatırken, kendisi sevgilisine giydirmediği kıyafetleri giyen insanlarla arkadaşlık ediyorsa kusura bakmayın ama en hafif tabirle riyakardır. Ayrılmanız konusunda ise, o kızla sevgili olmayı garantileyip sana öyle kapıyı gösterdiğini düşünmekle beraber bir an için öyle birşey olmadığını düşünelim, 3 yıldan beri sevgilisi olan, daha öncede arkadaşı olarak hayatını paylaştığı kadını birden bire adam gibi bir gerekçe göstermeden ortada bırakan, sonrada sanki kız hayatındaki bir virüsmüş gibi, hayatından çıkarmak için her yerden engelleyen adama hala umut beslemeniz gerçekçi mi? Kendinize biraz öz saygınız varsa o size dönse bile o adamı affetmeniz kendinize yapacağınız en büyük kötülük olur. Zira bir erkek bir kadını haklı bir gerekçe sunmadan terk edecek haddi gösterdikten sonra, kadın onu geri kabul ederse adama vereceği tek mesaj; bana ne yaparsan yap seni bırakmam olacağı için ikinci terk ediliş daha ağır olur haberiniz olsun.

Abla sen nasıl bir kralsın, evet aynı zamanda ismimi de profilinden hemen kaldırdı. Kızı garantilediğini düşünmüyordum ama şimdi içime nir şüphe düştü... Ve kızla aynı üniversitedeler

aaa bu küçük ben
geciyor arkadasim geciyor biraz aglasin sonra oda insan oldugunu bu iliski surecinde insanliktan ciktigini anlayacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…