Üç sene sonra ansızın bir gecede terk edildim ne yapacağım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba hanımlar bu konuyu kuzenim için yazıyorum aklımıza sadece sizden akıl almak geldi. Kuzenimin üç senedir hiçbir ayrılık olmadan sürdürdüğü çok düzenli bir ilişkisi vardı. Araları o kadar iyidi ki hatta daha öncesinde bir sene boyunca çok yakın arkadaşlardı. Sonrasında çıkmaya başladılar. Ama bu çocuk çok aşırı kıskançtı kuzenime açık şeyleri asla giydirmezdi ama kendisi kız arkadaşlarından asla vazgeçmedi üç sene boyunca. Kuzenim bunun için trip attınca kızı yerin dibine sokardı çocuk sanki bütün suçlu oymuş gibi ama tüm bunlara rağmen hiç ayrılık olmamıştı aralarında. Hatta tüm bunlara rağmen şaşırtıcı bir şekilde çok da iyi anlaşıyorlardı. Çocuk en son bir hafta önce bir arkadaşı ve sevgilisiyle buluştu. Kuzenim gitme demesine rağmen gitti. Ne olduysa ondan sonra oldu ve çocuk bir gün önce çok iyiyken ertesi gün soğuk yapmaya başladı. Bir gün önce sen benim hayatımsın diyen çocuk birden " ben yapamıyorum eski ilişkilerin aklıma geliyor kaldıramıyorum " diyip ayrıldı. Ve hemen ertesi gün bütün şifreleri değiştirip o gün arkadaşının sevgilisinin kuzeniyle ve arkadaşının sevgilisiyle takipleşmeye başladı. Bizde o gün arkadaşıyla ve arkadaşının sevgilisiyle buluştuğunda yanında o kızın kuzeni de vardı o kuzen yüzünden ayrıldı diye düşündük. Benim kuzenim cidden çok kötü durumda bir haftada beş kilo verdi kız. Bir de sizden tavsiye almak istedik bu durumda ne yapmamızı önerirsiniz?
Evet konduramıyorum ona hiçbir şey ben olayı yaşan kişiyim bu arada -(s)
Konuyu açan üyelik sahibi ama sonra topikte bahsi geçen kuzen yazmaya başlamış.

xxeck,
kurallar gereği üyeliğinizle sizden başkası konu açamaz yorum yazamaz yasaktır, tekrarı halinde üyelik iptali dahi yapılabilir, bu sebeple lütfen kuzen, abla, kardeş, arkadaş vb kişiler kendilerine ayrı bir üyelik açsınlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back