Üç sene sonra ansızın bir gecede terk edildim ne yapacağım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alıştım valla ben bilmem kaç yıldır üyeyim bansız olduğum 6 aydır. Deli ediyorlar ya insanı. Babasıyla içermiş. İçer. Ee ne var bunda? Onlar kocalarının önünde kına gecesinde testiyle dans ediyorlar biz bişi diyoz mu:d
Dimi yaa:D
Ay babamla içtiğim gunleri ozledim şimdi bak, 2,5 yildir goremedim paşamı

Dimi yaa:KK70:
Ay babamla içtiğim gunleri ozledim şimdi bak, 2,5 yildir goremedim paşamı
Ben de dün içtim yalnızdım ama buradan birileri eşlik etti. Çok eğlendim. Çok güzeldi. Harikaydı. Yakında kulübe de gidicez arkidaşlarla. Örgüyü de onlar örsün napim yani:D

Bak tatlım sana bir abla tavsiyesi; kimseye hak etmediği değeri verme, hayatındaki insan sana kendi hayatında ne kadar söz hakkı tanıyorsa sende o kadar söz hakkı tanı, ilişkiler terazi gibidir, eğer bir taraf diğerinden daha çok fedakarlık yapar bir kefe diğerinden daha ağır basarsa; o terazi bir yerde kırılır. Bence bu yaşadığını hayat tecrübesi olarak gör, o karaktersizin ne yapıp ne yapmadığı ile ilgilenme, bırak ne hali varsa görsün.
Abla hemen beni takipten çıkarttım onu ve bende takipten çıktım ama beni merak ediyor mu ya da bunu görünce ne tepki verdiğini falan merak etmeden duramıyorum

Yahu konu burda nasıl bara giden kız vs dantel ören kız mevzusuna döndü??Herkesin hayat tarzı kendine isteyen bara gider isteyen dantel örer kime ne??Kimsenin birine bara gidiyor diye ahlaksız,namussuz gitmeyenlerede sümsük damgası yapıştırmaya hakkı yok.Güya içkiden,bardan,dekolte giyinmekten uzak durupta milletin arasına fitne fesat sokup birbirine düşüren nice tipler de gördüm.Eve erkek arkadaşı geliyor içki içip müzik açıp eğleniyorlar diye namussuz damgası yapıştırılan karşı komşumun öğrenci haliyle,cebindeki son parasıyla sokak kedisini veterinere götürdüğünüde gördüm.İçiyor mu??KENDİNE.Burada insanlık önemli.Tasvip etmiyorsanız öyleleriyle muhattap olmazsınız çevrenizde tutmazsınız olur biter ama gidipte yargılayamazsınız şöyledir böyledir diye.

simdi ic sene boyunca alttan alip idare ettigine yansin. Ne yaoacak hayatina devam edicek zaten taviz veren taraf hep kuzeninizmis cocuk cokta sallamiyormus. Degmeyen kisilere deger vermemeyi ogrenicek. Ayrica bencede o kizla alakali muhtemelen cikmaya basladikar yada baslayacaklar bu cok acik. He bu is olmazsa cocuk geri donmek isteyebilir sakin kanmayin.

Sadece intikam hissi var içimde evet seviyorum ama sinirden de meraktan da duramıyorum
En iyi intikam onu unutmak hayatına bakıp sosyalleşmek onsuz da dimdik durmaktır bence 😉 sizin intikam adına bir şey yapmanıza gerek yok zamanla göreceksiniz zaten.

Yahu konu burda nasıl bara giden kız vs dantel ören kız mevzusuna döndü??Herkesin hayat tarzı kendine isteyen bara gider isteyen dantel örer kime ne??Kimsenin birine bara gidiyor diye ahlaksız,namussuz gitmeyenlerede sümsük damgası yapıştırmaya hakkı yok.Güya içkiden,bardan,dekolte giyinmekten uzak durupta milletin arasına fitne fesat sokup birbirine düşüren nice tipler de gördüm.Eve erkek arkadaşı geliyor içki içip müzik açıp eğleniyorlar diye namussuz damgası yapıştırılan karşı komşumun öğrenci haliyle,cebindeki son parasıyla sokak kedisini veterinere götürdüğünüde gördüm.İçiyor mu??KENDİNE.Burada insanlık önemli.Tasvip etmiyorsanız öyleleriyle muhattap olmazsınız çevrenizde tutmazsınız olur biter ama gidipte yargılayamazsınız şöyledir böyledir diye.
Olur mu öyle? İlla ayrım yapacak.

Konu sahibi demek ki neymiş, her dediğini yapıp salla baş olursan bara giden kızlar diye amiyane bir şekilde bahsettiğin o kızlara gidiverirmiş sevgilin. Pardon eski sevgilin. Karakterinden ödün vermemeyi öğren. Diyeceklerim bu kadar. Bb.

Aynen de düşündüğünüz gibi olmuş.
Kuzeninize söyleyin, her şeyini kısıtlayan, kendisi her türlü haltı yerken sevgilisine izin vermeyen, aslında her konuda izin alma zorunluluğumda bırakan biriyle asla ama asla olmasın. Birey olarak dünyaya geliyorsa, hayatının sonuna kadar onu bir birey olarak kabul edecek biriyle olsun. 20li yaşlarda o kadar cazip geliyor ki sevgiliyi kısıtlamak, izin vermek- izin almak, sosyal medya şifrelerini bilmek, karşı cinsleri engelletmek vs. Ama iki sene sonra baktığında ne kadar aptalmışım diyorsun. Çünkü hayat telaşesinde seni daha fazla yormayacak birini istiyorsun yanında. O yüzden çeksin acısını ama asla geri dönmesin. Anne babasının ona yapmadığı şeyleri elin adamına yaptırmasın.

adam kuzeninizi hiç sevmemiş, her daim aranıyormuş. bulduğu an da bırakmış. hepsi bu.

Olur mu öyle? İlla ayrım yapacak.

Konu sahibi demek ki neymiş, her dediğini yapıp salla baş olursan bara giden kızlar diye amiyane bir şekilde bahsettiğin o kızlara gidiverirmiş sevgilin. Pardon eski sevgilin. Karakterinden ödün vermemeyi öğren. Diyeceklerim bu kadar. Bb.
Bara git sen :) by by

Boşversin kuzenin bay bay deyip yoluna devam etsin sevgilisi hiç öyle gözünü arkada bırakacak düşündürecek biri değil sadece onunla geçen zamana yazık olmuş ama olsun

Sevmemiş seviyormuş gibi davranmış. Yoklukta idare eder kafasını yaşamış...

20yaş tamda aşk acısı çekme yaşı.
Merak etme düzelecek :)

Merhaba hanımlar bu konuyu kuzenim için yazıyorum aklımıza sadece sizden akıl almak geldi. Kuzenimin üç senedir hiçbir ayrılık olmadan sürdürdüğü çok düzenli bir ilişkisi vardı. Araları o kadar iyidi ki hatta daha öncesinde bir sene boyunca çok yakın arkadaşlardı. Sonrasında çıkmaya başladılar. Ama bu çocuk çok aşırı kıskançtı kuzenime açık şeyleri asla giydirmezdi ama kendisi kız arkadaşlarından asla vazgeçmedi üç sene boyunca. Kuzenim bunun için trip attınca kızı yerin dibine sokardı çocuk sanki bütün suçlu oymuş gibi ama tüm bunlara rağmen hiç ayrılık olmamıştı aralarında. Hatta tüm bunlara rağmen şaşırtıcı bir şekilde çok da iyi anlaşıyorlardı. Çocuk en son bir hafta önce bir arkadaşı ve sevgilisiyle buluştu. Kuzenim gitme demesine rağmen gitti. Ne olduysa ondan sonra oldu ve çocuk bir gün önce çok iyiyken ertesi gün soğuk yapmaya başladı. Bir gün önce sen benim hayatımsın diyen çocuk birden " ben yapamıyorum eski ilişkilerin aklıma geliyor kaldıramıyorum " diyip ayrıldı. Ve hemen ertesi gün bütün şifreleri değiştirip o gün arkadaşının sevgilisinin kuzeniyle ve arkadaşının sevgilisiyle takipleşmeye başladı. Bizde o gün arkadaşıyla ve arkadaşının sevgilisiyle buluştuğunda yanında o kızın kuzeni de vardı o kuzen yüzünden ayrıldı diye düşündük. Benim kuzenim cidden çok kötü durumda bir haftada beş kilo verdi kız. Bir de sizden tavsiye almak istedik bu durumda ne yapmamızı önerirsiniz?
‘’Ama bu çocuk çok aşırı kıskançtı kuzenime açık şeyleri asla giydirmezdi ama kendisi kız arkadaşlarından asla vazgeçmedi üç sene boyunca. Kuzenim bunun için trip attınca kızı yerin dibine sokardı çocuk sanki bütün suçlu oymuş gibi ama tüm bunlara rağmen hiç ayrılık olmamıştı aralarında.’’
Kuzeninizin ilişkisini ‘’düzenli’’ olarak adlandırmışsınız ama bu durumda zaten pekte düzenli bir ilişkileri yokmuş bana göre.Bencil sevgilisini kaybetmemek adına kuzeniniz kendinden ödün verirken sevgilisi istediği gibi davranmış.

Takıldığı kızları da görseniz bardan çıkmayan tipler yani anlam veremiyoruz
O zaman kuzeninin arkadaşı yüzünden olup olmadığı önemli mi ? Adam zaten karaktersiz mis. Kuzeninse daha genç ilk aşkı ve masum şekilde sevdiği için herşeye boyun eğmiş. Farkında değilsiniz ama şiddet görmüş. O yüzden iyi olmuş bir süre ağlar sonra unutur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X