Üç sene sonra ansızın bir gecede terk edildim ne yapacağım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bi de dantel ören ev tipleri var dimi, haklısınız:KK70:

Tabi tabi....
Ya evet:) milenyum çağındayız :) tabiki bara gider kuzular hatta babalarıyla aynı masada içki içer, va vs :) siz çocuklarınızı böyle yetiştirin o duyarı da kasarsınız yeniden;)

Merhaba hanımlar bu konuyu kuzenim için yazıyorum aklımıza sadece sizden akıl almak geldi. Kuzenimin üç senedir hiçbir ayrılık olmadan sürdürdüğü çok düzenli bir ilişkisi vardı. Araları o kadar iyidi ki hatta daha öncesinde bir sene boyunca çok yakın arkadaşlardı. Sonrasında çıkmaya başladılar. Ama bu çocuk çok aşırı kıskançtı kuzenime açık şeyleri asla giydirmezdi ama kendisi kız arkadaşlarından asla vazgeçmedi üç sene boyunca. Kuzenim bunun için trip attınca kızı yerin dibine sokardı çocuk sanki bütün suçlu oymuş gibi ama tüm bunlara rağmen hiç ayrılık olmamıştı aralarında. Hatta tüm bunlara rağmen şaşırtıcı bir şekilde çok da iyi anlaşıyorlardı. Çocuk en son bir hafta önce bir arkadaşı ve sevgilisiyle buluştu. Kuzenim gitme demesine rağmen gitti. Ne olduysa ondan sonra oldu ve çocuk bir gün önce çok iyiyken ertesi gün soğuk yapmaya başladı. Bir gün önce sen benim hayatımsın diyen çocuk birden " ben yapamıyorum eski ilişkilerin aklıma geliyor kaldıramıyorum " diyip ayrıldı. Ve hemen ertesi gün bütün şifreleri değiştirip o gün arkadaşının sevgilisinin kuzeniyle ve arkadaşının sevgilisiyle takipleşmeye başladı. Bizde o gün arkadaşıyla ve arkadaşının sevgilisiyle buluştuğunda yanında o kızın kuzeni de vardı o kuzen yüzünden ayrıldı diye düşündük. Benim kuzenim cidden çok kötü durumda bir haftada beş kilo verdi kız. Bir de sizden tavsiye almak istedik bu durumda ne yapmamızı önerirsiniz?
O daha önce terketmeyi kafasına koymuş. Yoksa bir gecede değil. Kuzenin asssllaaaaa iletişim kurmasın asla aramasın. Adamin Bi tarafları kaldırmasin.gezsin tozsun sosyallessin. Kimseye de adamı sormasın. Her şekilde kendine baksın yeni arkadaşlar edinsin.birkac ay içinde adam geldi gelirse duruma göre. Ha gelmezse daha gelmez. Zaten bence gelmese daha iyi

Bakınız Google :)
Ulan ne hadsiz insanlarsınız ya. Yaşayamadığınız hayata pislik atmaktan başka işiniz yok. Özgürüz, geziyoruz, içiyoruz, eğleniyoruz. Açık saçık da giyiniyoruz. Sana ne ulan sana neee? Bir de göz kırpmış kendince:d Kendi hayatının bilincinde olup evini çekip çeviren kadınlara lafım yok ama sen otur evde kocanı bekle:d

Ya evet:) milenyum çağındayız :) tabiki bara gider kuzular hatta babalarıyla aynı masada içki içer, va vs :) siz çocuklarınızı böyle yetiştirin o duyarı da kasarsınız yeniden:KK66:
Siz de lütfen dantel ogreterek yetistirin milli degerimiz yokolup gitmesin yazik:))

Bara giden kızlar çok iyidir tertemiz pürü pak, gelebileyim annesi, hanımefendi tam Türk kadınıdır :) hım hım ha bi de örgü Ören ev kızları var tüh onlar tü kaka onlar, niye bara gitmiyorsunuz kop kop kop () Allah sizin zihniyetinizi ıslah etsin

Ya evet:) milenyum çağındayız :) tabiki bara gider kuzular hatta babalarıyla aynı masada içki içer, va vs :) siz çocuklarınızı böyle yetiştirin o duyarı da kasarsınız yeniden:KK66:
Sana ne? İsteyen istediğiyle içer. Milletin ağzı mısın midesi misin yoksa boşaltım sisteminin son durağı mısın anlayamadım :d

Ulan ne hadsiz insanlarsınız ya. Yaşayamadığınız hayata pislik atmaktan başka işiniz yok. Özgürüz, geziyoruz, içiyoruz, eğleniyoruz. Açık saçık da giyiniyoruz. Sana ne ulan sana neee? Bir de göz kırpmış kendince:d Kendi hayatının bilincinde olup evini çekip çeviren kadınlara lafım yok ama sen otur evde kocanı bekle:d
Üsluba bak :) çekilebilirsin

Ve hemen ertesi gün bütün şifreleri değiştirip o gün arkadaşının sevgilisinin kuzeniyle ve arkadaşının sevgilisiyle takipleşmeye başladı.
Bence o kuzen denen kızla bir şeyler başladı aralarında.Umduğunu bulamayınca geri dönecektir.Umarım kuzeniniz kabul etmez kendisini bir daha.

Banlanacaz biliyon dimi:KK70:
Alıştım valla ben bilmem kaç yıldır üyeyim bansız olduğum 6 aydır. Deli ediyorlar ya insanı. Babasıyla içermiş. İçer. Ee ne var bunda? Onlar kocalarının önünde kına gecesinde testiyle dans ediyorlar biz bişi diyoz mu:d

Bence o kuzen denen kızla bir şeyler başladı aralarında.Umduğunu bulamayınca geri dönecektir.Umarım kuzeniniz kabul etmez kendisini bir daha.
Sadece intikam hissi var içimde evet seviyorum ama sinirden de meraktan da duramıyorum

Abla sen nasıl bir kralsın, evet aynı zamanda ismimi de profilinden hemen kaldırdı. Kızı garantilediğini düşünmüyordum ama şimdi içime nir şüphe düştü... Ve kızla aynı üniversitedeler
Bak tatlım sana bir abla tavsiyesi; kimseye hak etmediği değeri verme, hayatındaki insan sana kendi hayatında ne kadar söz hakkı tanıyorsa sende o kadar söz hakkı tanı, ilişkiler terazi gibidir, eğer bir taraf diğerinden daha çok fedakarlık yapar bir kefe diğerinden daha ağır basarsa; o terazi bir yerde kırılır. Bence bu yaşadığını hayat tecrübesi olarak gör, o karaktersizin ne yapıp ne yapmadığı ile ilgilenme, bırak ne hali varsa görsün.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X