merhaba arkadaşlar.
yaşadığım ilginç durumu sizlerle paylaşmak istedim.bana 3 transfer oldu ama bu gün öğrendiğime göre dört tane kese var.buna benzer örnekler yaşayan ya da yakınlarından bileniniz var mı.bi tanesi tek yumurta ikizi olmuş.ama henüz keselerin içi dolu mu belli değil
merhaba arkadaşlar.
yaşadığım ilginç durumu sizlerle paylaşmak istedim.bana 3 transfer oldu ama bu gün öğrendiğime göre dört tane kese var.buna benzer örnekler yaşayan ya da yakınlarından bileniniz var mı.bi tanesi tek yumurta ikizi olmuş.ama henüz keselerin içi dolu mu belli değil
merhaba arkadaşlar.
merhaba arkadaşlar.
canım..ilk micro denememin sonucunda 3 embriyo transfer edilmişti bana da ..keseleri ve kalp atışlarını gördüğümüzde 4 tane vardı...4 embiyo ve 4 kalp atışı..Bir yumurtam bölünmüş yani..Bölünen ayrı bir keseydi..yalnız benim ilk gebeliğim kayıpla sonuçlandı...
6 ay sonrasında dondurulmuş tedavisyle tekrar gebelik elde ettim..şu an tekrar hamileyim yani..şimdi de 3 embiyo transfer edildi..1.i tutmamış..yalnız keselerin biri bölünmüş tekrar..bir kesenin içinde iki bebek var şimdi de..diğeri ayrı bir kesede..
yeni her iki gebeliğimde de bölünme var..birinde bölünme ayrı kesede embriyo oluştururken..şimdi ise tek kesede iki bebek...
ALLAHIN TAKDİRİ..ne denilebilirki..Şimdi 11 haftalık üçüzlere gebeyim..Dilerim herbirimizin gebelikleri sağlıkla devam eder...
TEDAVİDE BAŞARI..Çoğul gebelik elde etmek değil...Eve bir sağlıklı bir bebek götürebilmektedir..
Ultrasona her girdiğinizde rahim ağzınızın boyunu ve açıklık olup olmadığını ölçtürün..Bu çok önemli...ben bu yüzden ikizlerimi kaybettim..Çoğul gebeliklerde özellikle dikkat etmek lazım servikal yetmezlik olup olmadığına...Tekrar çok tebrik ederim..
merhaba seybay
deneyimini benimle paylaştığın için çok teşekkür ederim. ne kadar ilginç bi durum bu sanırım tamamen bizim bünyemiz ya da genetiğimizle ilgili bir durum.ilk gebeliğini kaç haftalıkken kaybettin.ben korkuyorum canım çünkü zaman bayağı geçti sat ım 25 aralık yumoş toplama 8 ocak ve transfer 12 ocak ve hala kalp atışı ortada yok.yerleşmenin geç ve hepsinin farklı tarihlerde olduğunu ve büyüklüğünün bu yüzden farklı olduğunu söyledi dr.bi tanesi bayağı büyük.ikisi çok küçük.ne olur bilemiyorum
son cümlene çok katılıyorum önemli olan eve giden sağlıklı bebek.bu o kadar süpriz ve beklenmediklerle dolu bir süreçki.insan ne ile karşılaşacağını kestiremiyor.görüşmeye devam edelim.haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?