Üç yılım...

Sessizliğini koru bence bu devrede. Ara vermek iyi bir tercih olmuş. Özellikle de teklifin senden gelmesi. Bu teklifinin üzerine adım atarsan iyice yukarıda belirttiğin şeyleri düşünecek. Bence çok önemli çok ince çizgidesiniz şu anda. Ya titreyip kendine gelecek napıyorum lan ben diye ya da umursamaz tavrı devam edecek.

Konum Ağustos ayında açılmıştı:)

Çoooktan bitti ilişkim hatta dün yeni biriyle yeni bi'maceraya atıldım hayırlısıyla
Yine de teşekkür ederim yorumun için:)

canm sankı kendı ılskmı gordum bende erkek arkadasıma hep sorardm o da senın erkek arkadasn gibi cevap verırdı su an askerde :) ınan tecılı bozdurdugunu duyunca sok oldum hıc beklemıodum cunku ıstedıgı ıse gıreblmek ıcın askere gtmesı gerekıyordu.. bende 3 yıldr calısıyrm ve halıyle hanı evlılık sorularyla onu bazen cok kasıyorum o da ıstıyor ama zamanı var tabi.. sende anladgm kadaryla hanı bı cevap beklıosun cok haklısın o konuda.. ama bu yuzden ılskı btmez btmemelı :)

Konum Ağustos ayında açılmıştı:)

Çoooktan bitti ilişkim hatta dün yeni biriyle yeni bi'maceraya atıldım hayırlısıyla
Yine de teşekkür ederim yorumun için:)
Miss abla şoktayım gerçekten.
Bayadır girmiyodum foruma konunu okur okumaz giriş yaptım ve nasıl kötü olduğumu anlatamam.
Gerçekten çok şaşırdım,rabbim sana herşeyin hayırlısını versin yemin ederim oturup ağlayasım geldi

Bence çok güzel yapmışsın. İşe yarayacağını düşünüyorum. Bir sensizliği görsün. Ve o zaman aslında senin isteklerini de daha net görüp anlayabilir. İnsan ne yazıkki herşey tastamamken düşünmüyor bazen. Ama bir denge bozulunca aslında onun ne kadar önemli olduğunu anlıyor. Bence bu iş olumlu sonuçlanır. Ama o gelip barışmak isteyene kadar hiçbişi yapma. Naza çek kaçan kovalanır uygula yani. Kazanan sen olucaksın.

Kıyamam deme öyle:)
İyiyim gerçekten, yani düşünmemeye çalışıyorum.
İnşallah kuzum hayırlısı olsun her şeyin.

Vallahi de bitti bu konular yüzünden.
Bitesi varmış demek ki:)

Kaybettim ama onu napiiiciiiz
Arada bi'kendini gösterip, unutturmamaya çalıştı ama yemedim.
Gol öyle atılmaz böyle atılır deyip yeni insanlar tanımaya çalıştım ve iyi de yaptım bence.

Yanlış okumaktan kaynaklı yorum yaptim duzeltiyorum kusura bakma

Göremedim ki ilk ne yazdığını, ne kusuru:)

Kaybettim ama onu napiiiciiiz
Arada bi'kendini gösterip, unutturmamaya çalıştı ama yemedim.
Gol öyle atılmaz böyle atılır deyip yeni insanlar tanımaya çalıştım ve iyi de yaptım bence.
Tabiki kaybetmedin. Eğer sırf bu sebepten tamamen ayrılıp bir daha konuşmuyorsanız da bitsin gitsin yani daha iyi olur senin için. Seni seven bir erkek asla bu kadar kolay pes etmez, vazgeçmez. Gerçekten erkekler böyle böyle yola geliyor Şaka bir yana sen ona seni anlaması için bir fırsat veriyorsun. Gerçekten seviyorsa anlayacaktır.

Ben yeni birine evet dedim ya şu saatten sonra anlasa nolucakGeçmiş olsun derim en fazla
Bi'de utanmadan 1 yıl geçse de 3 yıl geçse de bana dönecekmiş öyle demişti. Malım ya beklerim diye düşünmüştü

Sen birdaha istemiyormusun??? Evet araya hemen birinin girmesi tabi onun açısından geri dönülmez bişi olabilir.

Fazla rahatmış ama ilk mesajınızdan sizi sevdiğini değer verdiğini sadece şu an için evliliğe hazır olmadığını biraz iteklemek gerektiğini düşünmüştüm ama sanırım daha fazlası. Sizin tahammül sınırınız kalmamış. Hayırlısı olsun hakkınızda işallah yeni ilişkinizde mutlu olursunuz.

Yalan söyleyemeyeceğim üzüldüm. Bitti artık bu iş x dediğinde memleketten döner dönmez bir şeyler yapacak sanmıştım ben. Hiç bir şey söylemeyip, bir anda hiç bir şey yokmuş gibi de odasının fotoğraflarını atması falan tamamen kendini unutturmama gerçekten. Bazı adamlar böyledir. Ne tam anlamıyla gelebilirler ne de gidebilirler. Kendi bencilliklerinden geliş gidişlerinin açtığı veya açabileceği hasarı görmezler. Ya bunu gerçekten bilmiyorlardır ya da O'nsuz yapıp yapmadığına bakmak için gelip bir uğrarlar. Açık kapı görürseler, özlediğini unutamadığını hissederseler kendi belirsizlikleriyle dolu ilişkilerini bir daha kabul ettirmeye kalkışırlar. Yapabileceğin en güzel şeyi yapmışsın bence o aralık olan kapıyı onun yüzüne kapatmakla. Çünkü ya gelirsin ya gidersin bunun ortası yoktur...
Yeni ilişkini tebrik ederim, en iyisini yapmışsın. Şansın bol, her istediğin hayatında olsun...

Hemen değil ki bak konuyu teee geçen sene 7 Ağustos'ta açmışım.
Aylarca ayrı kalabildiğimize göre bitmiştir bu ilişki.
Beklemek salaklık olacaktı ben de bıçakla kestim.
İnşallah öyle olur

Hemen değil ki bak konuyu teee geçen sene 7 Ağustos'ta açmışım.
Aylarca ayrı kalabildiğimize göre bitmiştir bu ilişki.
Beklemek salaklık olacaktı ben de bıçakla kestim.
İnşallah öyle olur
Kusura bakmayın ben tarihe bakmadan yorum yapmışım.

Haklısınız aynen bu kadar süre ayrı kalabildiğinize göre zaten olay bitmiş.

Çok doğru yapmışsınız o zaman gerçekten.

Çok teşekkür ederim.
Mesajın inan çok iyi geldi, içim rahatladı biraz olsun.
Çünkü bilmiyorum neden garip hissediyorum.
Hayatıma soktuğum insan görseniz el üstünde tutuyo tanıştığımızdan beri, nazar değmesin...
Ama hala beynim yeni ilişkiyi kabullenemedi. Sanki dünyanın en kötü şeyini yapmışım gibi suçlu hissediyorum.
Bilemedim inşallah çok çok mutlu olurum da gelen gideni aratmaz.
Tekrardan çok teşekkür ederim, eksik olmayın

Seni çok iyi anlıyorum. Gerçi Bizim iliskimiz sizin kadar uzun değil fakat senin beklentilerin bende de var. Geleceğe dair sıfır plan ve ben çok plancıyım her şeyim planlı programlı yürüsün isterim o da zamana bırak ben ne bilim beklentilere girip kendimi mi üzeyim der. Bir insanın hic mi planı beklentisi olmaz ya ? onu tanıdıgımda beri askere gidecek sözde.. ha gittim ha gidicem diye diye bir sene geçti. Bana ilk söylediği zaman askere gitseydı teskeresini alalı 2 ay olmus olacaktı.. 2014 lük konu hortlamıısss yeni diikatımı çekti

Planlarını bilemem ama . Evlilik hakkında konu acmaması ilginç. Yani en azından atıyorum evlendikten sonra söyle olur falan diye konu acılması gerektiğini düşünüyorum 3 yıllık bi ilişkide. Olmuyorsa zorlama bence bi ömürü gözden cıkarmak yerine 3 yılı çıkar bitsin gitsin.

Evet arkadaşlar aradan okadar zaman geçti ve ben ayın yedisinde benim için çabalayan, mutlu etmeye çalışan beni anlayan birisine evet dedim. Ne mi oldu benim X gecenin bi'vakti onca zamandan sonra yine yazdı. Bana artık yazmamalısın deyince anladı ve baya yıkıcı bi'konuşma geçti.

O bana bi'şeyleri ispat etmek için gitmişmiş, hergün beni sosyal medyada takip etmiş, hep çok sevmiş, bekleyeceğime çok inanmış, ben nasıl olur da 8 ayda başkasına evet dermişim, o olsa 10 sene bile beklermiş, başlamamalıymışım, neden başlamışım biriyle, neden beklememişim, söz vermişmiş gelecekmiş, ben hiç sevmemişim, nasıl unutacakmışım yaşadıklarımızı, zorunda değilmişim ayrılabilirmişim, of neden başlamışım, o bunca zaman kimseye bakmamışmış.... ve buna benzer bi'dünya cümle...

Twitter da yazdığımı görüp de yazmış. Birinin olduğunu anlayıp yani... Yoksa yine döneceği yokmuş anlayacağınız...

Bencillik değil mi bu açık açık diyemese de ayrıl gel dedi resmen... Bu adam 8 ay benim sesimi bile duymadan yaşadı ya. Lanet olsun ne güzel toparlanmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…