Üç yıllık ilişkim bitti... yardım lütfen.

bibloella

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
2
1
16
Ankara
arkadaslar sızden yardım rıca edıyorum. uc yıl once yaptıgım cocukca bır hata yuzunden ılıskım bıttı. uc yıl once aldatmıstım sevgılımı. o uc yıl sonra ogrendı. ılk ogrendıgınde ıkı gun ayrı kaldık cok yalvardım ozur dıledım sonra ben sensız yapamıyorum deyıp gerı dondu. aradan bır ay gectı. aldattıgım cocugu gormus yolda ve bırı benım hakkımda sacma sapan seyler soylemıs ona. yıne ayrıldı benden. bu sefer bır bucuk aydır ayrıyız. artık senı sevmıyorum dıyor. ama hangı ınsan uc yılı bır gunde sılebılır. ne yapmalıyım yardım edın lutfen

sen hem cocugu aldat hemde buraya gel dert yan bu nasıl bir mantıktır ben anlamıyorm. nasıl yakıştırdınız kendinize aldatmayı..
cocuk deli gibi sevsede artık kaldıramamış. dayanamamış bencede en iyisini yapmış siz hak etmişsiniz k. bkmayın ama hemde sonuna kadar :ssz:

haklısınız ama o zaman cocuktum dusunemedım. elbette hata yaptım ama bu uc yıl once ılıskının en baslarında yapılan bır hata. uc yıl boyunca ona sadık kaldım. ınsanlar hata yapar. pısmanım ama donmuyor ıste. mutlaka yapabılecegım bır sey vardır donmesı ıcın.

haklısınız ama o zaman cocuktum dusunemedım. elbette hata yaptım ama bu uc yıl once ılıskının en baslarında yapılan bır hata. uc yıl boyunca ona sadık kaldım. ınsanlar hata yapar. pısmanım ama donmuyor ıste. mutlaka yapabılecegım bır sey vardır donmesı ıcın.

Gerçekten seni sevmişse dönmez arkadaşım.
Çünkü sevgi kirlendiği zaman anlamsızlaşır.
Seven yürekler kırılırsa yapışmaz artık.

güven bitince ilişkide biter bitmesede biter anlata bildim mi? kırmak istemem ama bi hata değil 3 yıl sürdürülen bi yalanmış ilişkiniz.

o zamanlar oda cocukmuz kaldırabileceiğini zannetmiş ama yapamamış. artık sevginiz kirlenmiş sizin gerçekten sevdiği içinde gitmeyi seçmiş yapılabilecek hiç bir şey yok.

ihanetin oldugu bir iliskiyi kurtaramazsiniz artik, seni affetse bile her aklina geldiginde seni sadakatsizlikle sucluycak, kendi gururuna yedirebilir misin bunu ? hic bir sevgi böyle bir asagilamayi kaldiramaz. bence kendine yeni bir yol ciz.

:(
ne desem bilemedim
sadece bu durumları yaşayan bilir
dua et ve çok kötü hissediyorsan psikolojik destek al
ama kuvvetli bir kız olduğuna inanıyorum dünyanın sonu değil bunu hiç unutma

çok büyük yannış yapmışsın canım senle tekrar birlikte olsa bile sana hiç bir zaman güvenmez hep aklında şüpheyle yaşar ve tek ona zehir olmaz hayat sanada zehir eder güvenmediği için herşeyde şüphe arar sende bundan rahatsız olursun artık yani ayrılmanız daha iyi olmuş canım

Gerçekten seni sevmişse dönmez arkadaşım.
Çünkü sevgi kirlendiği zaman anlamsızlaşır.
Seven yürekler kırılırsa yapışmaz artık.

her zamanki gibi doğru şeyler söylemiş Lale abla.
Öğrendikten sonra,geçmişte kalmış birşey diye kendini avutup sana bir şans vermiş,ama belli ki yapamamış.
ben de sevgilimin bir yalanını yakalamıştım.Gerçekten en samimi halimle "bunu evli-çocukluyken bile öğrensem yine seni terkederdim" demiştim...
3 sene önce diyorsun,ilişkinizin daha en başı...yalanla başlamış demekki
o çocuğun sana daha nasıl güvenmesini bekleyebilirsin ki??

kendi hayatımda bana yolgösteren bi şiiri paylaşayım senle,Ahmet Telli'den
Hiç kimse bir aşkı onarmaya kalkmasın
Kaybedilmeye değer,
En güzel anında bitirilmişse eğer

arkadaslar sızden yardım rıca edıyorum. uc yıl once yaptıgım cocukca bır hata yuzunden ılıskım bıttı. uc yıl once aldatmıstım sevgılımı. o uc yıl sonra ogrendı. ılk ogrendıgınde ıkı gun ayrı kaldık cok yalvardım ozur dıledım sonra ben sensız yapamıyorum deyıp gerı dondu. aradan bır ay gectı. aldattıgım cocugu gormus yolda ve bırı benım hakkımda sacma sapan seyler soylemıs ona. yıne ayrıldı benden. bu sefer bır bucuk aydır ayrıyız. artık senı sevmıyorum dıyor. ama hangı ınsan uc yılı bır gunde sılebılır. ne yapmalıyım yardım edın lutfen

bazı şeyler vardır sonucuna katlanırsın paşa paşa:34:
bu yardım edilecek bir durum değil. sen aldatılsan ne tepki verirdin?

ya sevgiliniz sizi 3 yıl önce aldatsaydı?

üzerinden zaman geçince affedilmek zorunda mı??

bence ayrılmak en iyisi yarın o adam sizi aldattığında diyecek tek sözünüz olmaz çünkü

GÜVEN tek kullanımlıktır.
Bir daha sana güvenmez.
Seni deli gibi sevse de güvenemez sana.
Sen kendi elinle GÜVENSİZLİK aşılamışın.

Bazen bi yanlış koccaman bi doğruyu götürebiliyo.. Seviyosan savaş ama hatan büyük. ilişkide güven önemlidir. Bi kırılırsa kolay düzelmez... Düzeltmeye çalışan çok yıpranır...Bunun altından kolay kolay kalkamazsın

Back
X