Birini çok seversin, çok aşık olursun, her şeyin ama her şeyin olur ve sonra bir anda puffff...

Rüya biter... :26: Peki, hatalı kim? Suç kimde? Çok sevdiğin ve hep hatalarına göz yuman sende mi? Değilse o zaman kim bu işin sorumlusu?
Ben bunca fedakarlık yapıp sevmiştim, nasıl yapar bunu bana, nasıl olur bu? :44::26:
Yukarıdakiler ve benzeri bir çok soruyu sürekli sorup durursun kendine sevdiğin kişiden ayrıldığında. Çünkü kolay değildir, kalbin, için acır ve o kişiyi çok özlersin. Acılı olur bu rüyadan gerçek hayata uyanma süreci... Acını azaltmak için bu soruların cevabını bulman gerektiğini hissedersin sanki. Böylelikle o kişiyi daha kolay unutabileceğini ve acının biteceğini umarsın ama öyle değil hiçbir şey...
Sana şunu söylemem gerek önce. Bir erkeğin sözlerine değil tavırlarına bak onu gerçekten tanımak istiyorsan. Çünkü bir erkek bir kadının duymak istediği sözleri söyler hep, nitekim bilir ki kadın bu sözleri duyunca mutlu olacak ve daha çok aşık olacak ona. Ama önemli olan hareketleridir, tavrıdır, özellikle de senin olmadığın yerlerde. Sana verdiği sözlerin ne değeri var ki onca çapkınlıktan, seni paranoyağa dönüştürdükten sonra? :26: Seni sevmesinin ne anlamı kalmış ki artık beni boğuyorsun dedikten sonra? Senin gözünün önünden biriyle çıkmasının ne önemi var ki seni onca kırdıktan sonra? Peki, senin bu yukarıdaki sorularının cevabını alman neyi değiştirir bütün bu olanlardan sonra? Bütün bu soruların cevabı belli: Koca bir HİÇ!
Üstelik şuan sen onun için üzülüyorsun, kendini eve kapatmışsın, o kişinin zehri yetmezmiş gibi sigarayla kendini daha da zehirliyorsun... :26:
3 yıl az uz bir zaman değil ama belli ki o kişi senin değerini hiç hak etmemiş, sadece kürkçü dükkanı hesabı yürütmüş kafasında hep. O yüzden değil gözünün önünde biriyle çıkmak evlense bile dönüp bakma bile. Hayatına devam et, kimse için üzülmeye değmez, bir tanecik hayatın var, onu da böyle birine harcamak istemeyeceğine eminim...