- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
Minicik bir sırt çantam olacak sadece. Çok teşekkür ederim yorumunuz için.Ya artık gidip sirada bekleyip Check in yapmanıza da gerek yok eğer büyük valiziniz yoksa. Bir dijital ekran var hemen ordan check in yapıp uçağa biniyorsunuz. Zaten kapı numarasi falan yazıyor bilette. Ordan takip edersiniz. Sorarsiniz. Bir sürü yolcu işleri sorumlusu geziyor ortalıkta çünkü. .
Çok kolay aslında hiç endişelenme.
Çok Teşekkür ederimUçağın kalkış saatinden minimum 45dk -1 saat kadar önce havaalanında olun.bol bol xraylerden geçeceğiniz için üzerinizde metal olmamasına dikkat edin.sonra kimliğiniz ve biletinizle birlikte uçuş kartınızı almak için biletinizi satın aldığınız firmanın kuyruğuna girin.uçuş kartınızda uçağa bineceğiniz kapı ve koltuk numaranız yazar.numarası yazan kapıya gidip son kez bilet ve uçuş kartınızı kontrol ettirdikten sonra ya otobüsle(büyük havaalanlarında) yada yürüyerek uçağa bineceksiniz.
Korkmayın
Edit:
İnternetten de checkin yapabilirsiniz
Minicik bir sırt çantam olacak sadece. Çok teşekkür ederim yorumunuz için.
Önce nüfus kağıdın ile hangi hava yolundan (atlas, thy vb.) bilet aldıysanız onların bankalarına gidip biletini resmilestireceksin chek.in diyoruz buna.Merhabalar...
Ben hiç uçağa binmedim. Ama çarşamba günü uçağa bineceğim mecburen. Aslında bana kalsa otobüsle giderim ama çok yorulacağım ve çok uzun sürecek. Uçağa bineceğim binmesine ama bu konu hakkında çok yersiz belki de endişelerim var.
Mesela havaalanına varınca ne yapacağım? Ordan biletleri bişey yapıyorlar ya. Bakın adını dahi bilmiyorum bu da benim cahilliğim olsun.. Sonra ya uçağı orda bulamazsam felan.
Bana kısacası ne yapmam gerektiğini anlatır mısınız.. İnanılmaz derecede korkuyorum
Rica ederim.sırt çantanı yanına alacak iseniz uçağa sokulması yasaklı maddelere göz gezdirin.belli bir miktarın üzerinde su yada herhangi bir sıvı,parfüm,aseton, törpü daha bir sürü şey yasak bilginize.sonra atmak zorunda kalırsınız.iyi yolculuklar bu arada.Çok Teşekkür ederim
Ben olsam bende milleti takip ederdim heraldeHavalanına gir milleti takip et
İlk kontrolden sonra bilet için 'hangi şirketten aldıysanız' ilerleyin sıraya giren insanların yanına doğru gidin ve siz de sıraya girin.
(Eğer alt bagajınız yoksa çekın şeysini evde yap. Barkodu telefona indir. Bilet sırasına girmeden ikinci kontrole doğru yol al)
Bileti aldıktan sonra eğer sabiha gökçenden binecekseniz, ilerleyip sola dönün biraz gittikten sonra ikinci kontrolden geçmek için önce dolambaçlı labirentten geçeceksinizciddiyim.
Biletinize görevli bakacak ve uzerinizde ne var ne yok kontrol icin sepete koyup bakmaları için yollayacaksınız.
Geçtiniz mi?
Evetse biletinizde sağ orta tarafta kapı girişinin numarasi yazar.
Yazmıyorsa henüz uçağın nereden kalkacağı belli değildir, ikinci kontrolden geçtiğiniz yerde hemen kafanızı kaldırıp panoya bakıyorsunuz ve orada çıkacaktır.
Orda cafeler falan var. Biraz ilerleyip sağ tarafa dönün.
308-315 kapıları aşağıda
200'lu kapılar yukarıda.
A ve B girişi diye ayrılıyor. Dikkat edin.
Olmadı birilerine sorun tabi.
Daha nasıl anlatılır bilmiyorum.
Hoş sabiha değilse bunların hepsini unut
Ben olsam bende milleti takip ederdim heralde
Artık wcyede gitse ayrılmazdım falan
Ben de ilk uçak yolculuklarimi milleti takip ederek yapiyordum
Hatta öyle bir cahildim ki allahın sevgili kuluymusum valizimi sansa alıyordum resmen
Bagajların geldiği yerlerde ki sehir İsimlerine bakmıyordum millet nereye giderse ben oraya tabi zamanla öğrendim dakikalarca bekleyip valiz gelmeyince
Hahahah olur böyle şeylerBen de ilk uçak yolculuklarimi milleti takip ederek yapiyordum
Hatta öyle bir cahildim ki allahın sevgili kuluymusum valizimi sansa alıyordum resmen
Bagajların geldiği yerlerde ki sehir İsimlerine bakmıyordum millet nereye giderse ben oraya tabi zamanla öğrendim dakikalarca bekleyip valiz gelmeyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?