Uçağa ilk defa binmek

Ay o kadar iyisiniz ki çok seviyorum hepinizi tek tek öpüyorum, uzun uzun yazmışsınız çok teşekkür ederiimm

Yalnız bir şey daha soracağım müsadenizle, uçağım 1.30da ben 12de gittim. Check in imi yaptırdıktan sonra, o güvenlik şeylerinden saatim gelince mi geçeceğim yoksa check in yaptırdıktan sonra mı

Ay bende ilk kez tek basina binicem ucaga. Ben kaybolmaktan falan degil ucaktan korkuyorum. Yanimdada kimse olmicak kiminle konusup ucaga binicegimi ucakta oldugumu unutucam ben. Daha cok var ama stres oluyorum. Benimki sadece psikolojik istesem yere inemeyecegim aklima gelince korkuyorum... Nasil rahatlayabilirim ya

Check in yaptirdiktan sonra gecebilirsin.

Hahaha ben hala milleti takip ediyorum valla daha kolay bikere de en önde ben vardım uçaktan inerken. Tuvalete yoneldim arkama bi baktım 20 kişi benimle yuh Allah canınızı almasın diyesim geldi

Cahilleri havaalanindan alalım "ilber ortaylı "

Yapacak bir sey yok suru psikolojisi normaldir

Uçak otobüsten daha güvenli. Ve kalkiş ve iniş sırasında hafif bir basinc hissediyorsunuz sonra geçiyor ama korku yok yani metrelerce yüksekte olacaksiniz ve bunu hissetmeyeceksiniz

Artık check-in 24 saat önce internetten yapılıyor, uçakta istediğiniz koltuğu da seçme şansınız var, telefonunuz uygunsa mobil biniş kartı bile cebinize geliyor, hiç o sıralarda beklemeden kimliğinizle uçağa biniyorsunuz, üstünüzde metal içeren kemer ayakkabı tokası takı vs olmasın. Monitörlerden hangi kapıdan uçağa bineceğinize bakarsınız, yine de zorluk yaşarsanız görevlilere sormaktan çekinmeyin, sora sora Bağdat bulunurmuş . İyi yolculuklar :)

Saatini beklemek zorunda degilsin gecebilirsin hemen
Konunada kendi derdimi yazdim kusura bakma yaa ama yarama tuz bastin su an gece gece,cok korkuyorum off

Korkacak bişey yok hostesleri inceleyin bol bol ucagida inceleyebilirsiniz. Korkmayin yani düşerse hepiniz oleceksiniz sonu belli yine de exit kapılarına oturmayin malum düşerse size de görev verecekler uçağı bosaltmak da yardım edeceksiniz tabi o korkuyla ilk siz atlamazsaniz

Uçak otobüsten daha güvenli. Ve kalkiş ve iniş sırasında hafif bir basinc hissediyorsunuz sonra geçiyor ama korku yok yani metrelerce yüksekte olacaksiniz ve bunu hissetmeyeceksiniz
Hissediyorum ben amaa yaa. Ilk kez binmiyorumki. Ama ilk kez tek basina binicem. Aslinda hissedio falan deilim sadece bunu biliyorum ve unutamiyorum ucaktayken. Iki dakika unutuyorum ve sonra hop gene aklima geliyo. Aslinda bi saatlik ucuslar gene neyse ama uc bucuk dort saat suruyo cok uzun geliyo. Zaten ben hayatimda oyle miamiymis, maldivlermis gidemem sirf bu ucak korkum yuzunden. Vallaha kas yasina geldim, en guvenli tasima araci oldugunuda biliyorum ama yok yinede korkuyorum

Atlarim hahaha hic supem yok

Bişey olmaaaz :))

Bende hiç uçağa binmedim ya Aynı sizin gibi benim de korkularim var .
Nerden girilir ne yapilir ne edilir hiç bilmiyorum .
Check-in falan hiç anlamıyorum böyle şeyleri
Çok cahilim ya

İnternetten check-in yapabilirsiniz uçuşa 24 saat kala.ilk güvenlikten geçersiniz sonra hangi firma ise o bankoya gider kimliğiniz vererek biniş kartınizi alırsınız check in yapmadı iseniz netten yine kimlikle onlar ekrandan görür işlemlerini hallederler bagajiniz var mi diye sorarlar el bagajim var dersiniz biniş kartını verirler.Hangi kapıya gideceğiniz büyük ekranda yazar elinizdeki biniş kartinda da oraya giderken ikinci güvenlikten geçersiniz kesici alet makas vs bile bulunmasın alirlar .Güvenlikten geçip kapıya yonelirsiniz gideceğiniz yerde kapı üstünde yazıyordur.iyi uçuşlar

Hic endise etmeyin kalkistan en az 1 saat once havaalanunda olun.check in islemleri kisa suruo ztn dijital ekrani takip edin ayrica anonsta oluyor kayip olmazsin ztn seningibi cok yolcu olacak sasirdigin yerde gorevliye sorarsin iyo ucuslar

Takilirsan sormaya cekinme yeter. Herkes soruyor hava alaninda cekinmek gereksiz. Sora sora bulursun. Simdi sana sirali sirali yazardim ama sadece bi kere istanbula indim, hafizamda yok oranin inisleri cikislari. Genellikle memleketime giderim ben.

Ama dedigim gibi sor, resmen ' smdi ne yapmam gerek" diye sor calisanlara. Onlar yonlendirir. Acemi oldugunu anlat daha ayrintili olsunlar.

Delilleriniz var degil mi bisanma icin?

Hic endise etmeyin kalkistan en az 1 saat once havaalanunda olun.check in islemleri kisa suruo ztn dijital ekrani takip edin ayrica anonsta oluyor kayip olmazsin ztn seningibi cok yolcu olacak sasirdigin yerde gorevliye sorarsin iyo ucuslar

Çok sağolun, herbirinize teşekkür ediyorum yardımlarınız için

Çok şeker
Zaten görevliler oluyor. Kimse sorsan ne yapacağını gösterir.

Arkadaşlar özetlemiştir. Check-in yapıyorsunuz, verdikleri kart da zaten uçağı bekleyeceğin kapı nosu yazıyor. Yurt içi sanırım, 1 saat önce orada ol, herşey garanti olsun. Telaş yapma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…