Ben özel hastaneye gitmiştim zatenen son gittiğimde bıçaklanmış bir adamla yakındım orada.kanları gördüm benim tansiyon iyice düştü .bir daha da büyük devlet hastanesi aciline asla gitmedim .butik özel hastaneler sakin oluyor.
Ben gördüm nasıl bir durum olduğunu merak etmeyin. Babam yaşadı. Gördüğüm Adamı da sedyede getirdilerAcil de kalp krizi de hiç sizin "ben olsam şöyle yapardim" diyeceginiz durumlar değil
Sendikanız var mı, sendikadan yardım isteyin, böyle bir durumda mazeret izni alma hakkınız var, müdür güç gösterisi yapıyor.İyi akşamlar herkese,
İstanbul Sabiha Gökçen'den Mardin'e uçmak istemiştim. Biletleri aylar öncesinden almıştım, lâkin uçağı kaçırdım. En erken pazartesi gününe uçak bulabildiğim için o güne bilet aldım. Bununla ilgili müdürden izin almak istedim, bana rapor almam gerektiğini söyledi. Bir rahatsızlığım olmadan da rapor alamıyorum, doktor hangi gün rapor alırsam o günü yazabileceğini söyledi. Ama hafta içi şehir dışında rapor almak ceza hükmüne giriyormuş. PCR testi de yaptırdığım için hem şehirden daha erken çıkamıyorum, hem de müdür izin konusunda yardımcı olmuyor. Ben de adaylık sürecinde olduğum için ne yapacağımı bilemiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var.
Uçaktan iner inmez bir acil servise veya aile hekimine giriş yapın eğer mesai saatleri içerisinde iniyorsanız tabii kiİyi akşamlar herkese,
İstanbul Sabiha Gökçen'den Mardin'e uçmak istemiştim. Biletleri aylar öncesinden almıştım, lâkin uçağı kaçırdım. En erken pazartesi gününe uçak bulabildiğim için o güne bilet aldım. Bununla ilgili müdürden izin almak istedim, bana rapor almam gerektiğini söyledi. Bir rahatsızlığım olmadan da rapor alamıyorum, doktor hangi gün rapor alırsam o günü yazabileceğini söyledi. Ama hafta içi şehir dışında rapor almak ceza hükmüne giriyormuş. PCR testi de yaptırdığım için hem şehirden daha erken çıkamıyorum, hem de müdür izin konusunda yardımcı olmuyor. Ben de adaylık sürecinde olduğum için ne yapacağımı bilemiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var.
Olabilir. Yazmaya bilirsiniz. Onca hastaya yardım ediyorsunuz da mesleğini kaybetme, işinin riske girme durumu olan bir insana neden yardım etmekten bu kadar cekiniyorsunuz anlayamıyorum. Elbette yalan yanlış beyanlarda bulunarak rapor almak isteyenler oluyordur. Fakat gerçekten ihtiyacı olan kendini belli eder diye düşünüyorum .Bu benim kişisel fikrim değil çoğu doktor yazmaz acilde
Ama herkes sedyede olmayabilir belki birazdan geçirecek, belki ramak kaldı bu konuda doktor arkadaşa saygi duymak daha doğru bence.Bizim gördüklerimiz doktorlara sunu soyle yap ,bunu böyle yap hakkini bize tanimazBen gördüm nasıl bir durum olduğunu merak etmeyin. Babam yaşadı. Gördüğüm Adamı da sedyede getirdiler
Henuz yaklaşık 1.5 gun varken bunlari konuşmak ne kadar doğru kiOlabilir. Yazmaya bilirsiniz. Onca hastaya yardım ediyorsunuz da mesleğini kaybetme, işinin riske girme durumu olan bir insana neden yardım etmekten bu kadar cekiniyorsunuz anlayamıyorum. Elbette yalan yanlış beyanlarda bulunarak rapor almak isteyenler oluyordur. Fakat gerçekten ihtiyacı olan kendini belli eder diye düşünüyorum .
Vallahi zor da olsa müdğrle papaz olmaktan iyidir. Ben mardine gidecek diye anladım. Doğuda müdürler kendini kral zannediyor, çok uğraştırıristanbuldan mardine yazmış.mesafe çok fazla otobüs yolculuğu çok zor olur
Adana -Mardin arası da otobüsle 6-7 saat civarı. En iyi seçenek Diyarbakır.Merhaba çok zor bir durum. Umarım halledersiniz. Ben sizin yerinizde olsam haftasonu gidebileceğim en yakın havaalanı şehrine gidip oradanda otobüsle Mardin geçerdim. Eğer çevre şehirlerde de uçakla ulaşım sıkıntısı varsa direkt otobüsle de Mardine gidilebilir. Evet yol uzun ama ben rapor alamama riskini göze almak istemezdim. Mardin civarındaki büyükşehirlere bakın ama önce. Urfaya Adanalı falan varsa uçak oradan otobüsle geçmek daha kolay olur
Genel olarak söylüyorum sadece konu sahibi için değil. Hayatın içinde bu tip durumlar ne yazık ki yaşanabiliyor. Doktorlar son yıllarda çok zor çalışma şartlarına mecbur bırakıldılar ne yapıp ne deseler haklılar ama zor şartlarda olan başka meslek grupları da var herkes birbirine elinden geldiğince yardımcı olmalı.Henuz yaklaşık 1.5 gun varken bunlari konuşmak ne kadar doğru ki
Gerçekten teşekkür ederim çünkü mide bulantısıyla gelip de kalp krizi olan tonlarca hasta gördüm hepsi sedyede gelmiyorAma herkes sedyede olmayabilir belki birazdan geçirecek, belki ramak kaldı bu konuda doktor arkadaşa saygi duymak daha doğru bence.Bizim gördüklerimiz doktorlara sunu soyle yap ,bunu böyle yap hakkini bize tanimaz
Siz sadece babanızı görmüşsünüz ben 1000 tane hasta görüyorum 1 nöbette, her kalp krizi sedyede gelmezBen gördüm nasıl bir durum olduğunu merak etmeyin. Babam yaşadı. Gördüğüm Adamı da sedyede getirdiler
Hangi durumda? Okulun başlamasına bir buçuk gün varken ve komşu şehirlere kalkan uçaklar varken yine de pazartesi ise gitmemeyi düşünürken mi ??Sendikanız var mı, sendikadan yardım isteyin, böyle bir durumda mazeret izni alma hakkınız var, müdür güç gösterisi yapıyor.
Ben doktora şöyle yap böyle yap diyelim demedim ki. Gördüğüm uygulamayı anlattımAma herkes sedyede olmayabilir belki birazdan geçirecek, belki ramak kaldı bu konuda doktor arkadaşa saygi duymak daha doğru bence.Bizim gördüklerimiz doktorlara sunu soyle yap ,bunu böyle yap hakkini bize tanimaz
Sadece Mardin otobüslerine bakmayın. Batman, Şırnak otobüslerine de bakabilirsiniz. Ben Mardin'de çalıştığım zaman Cizre otobüsleriyle giderdim hep.Babam da otobüs bileti bulamadığını söylüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?