Ilaç ismi vermesem olur dimi:)
Hem hamilesiniz sanirim.
Ilaç sakinleştirmis olabilir tabi bende oyle düşündüm
O uygulamada rahatlattı beni.
Eşim bir yere gittiğinde bile uçuş numarasıyla anlık takip edebiliyorum uçağın hangi şehir ya da ülkenin üzerinde olduğunu. O anda yüzlerce uçağın hava da olduğu ve hiç kaza haberi olmamasini da bu düşüncelere eklersek ben yendim sayılır.umarim geçicidir sizin ki de.ki ben öyle düşünüyorum.
Bikere bindim korkmadım gene korkmam korku hiç bana göre birşey değilama mesela binek arabadansa otobüsle yolculuk daha güvenilir gelir bana uçakta öyle
Neden öyle oldu bişey mi tetikledi acaba
Bir uçak bakım merkezinde yönetici olarak çalışıyorum. Yaptığım iş uçak bakımının eksiksiz ve işinin ehli kişiler tarafından yapıldığından emin olmak olarak özetlenebilir. Ayrıca pilotların yeterlilik takiplerini de yapıyorum.
Havacılıkta kurallarda gri alan yoktur. Kurallar siyah ve beyazdır. Kurallara uygun iş yapmamamın bedeli de son derece ağırdır. Mesela benim eksik kontrolümden kaynaklı bir bulgu ortaya çıkması durumunda yetki belgem iptal oluyor ve bir daha hiç bir şekilde havacılık sektöründe yönetici pozisyonunda çalışamıyorum.
Pilotlar çok ciddi acil durum koşullarına göre yıllık periyotta eğitim alıyorlar. Uçak teknisyenleri de öyle. Yetkisi yoksa, bırakın uçağa dokunmayı,lastiğe hava basamıyor bile.
Kullandığınız tüm araçlar arasında en güvenlisi hava yollarıdır. Otobüs veya tren çok daha risklidir aslında. İçiniz rahat olsun.
Bu arada kaptan pilotlardan biri "Ağır türbülansta uçakta ateist kalmaz" demişti
Babam derdi ki "İhtimaller için bu kadar endişe edersek, hakikaten başımıza geldiğinde ne yapacağız?"Biraz olsun rahatladım ama yine de o korkuyu göze alabilir miyim bilmiyorum :))) aslında en güvenilir yolculuk uçak yolculuğunun olduğunun bilincindeyim. Ama kontrol edemiyorum bu korkuyu :)
Üzerine gidicem artık yapıcak birşey yok :))
Hayatımda hiç böyle korktuğumu hatırlamıyorum hatta öyle ki bazen uçak gördüğümde havada,ve ben karadayım :)))
Resmen acaba düşer mı diye düşünüyorum. Özellikle alçak olduğu zaman neden bu kadar alçakta diye düşünüyorum :))))