Ucak korkusu

Biranne01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2018
1.051
695
43
37
Kizlar bu gece ucaga binegim ilkkez ve 1 hafta onceki hevesim yok 2 gundur korkudan uyuyamiyorum 4 saat sonra yola cikicam ve yatamiyorum basim agriyor cok panik yapiyorum ne olur sakinlestirici birseyler soyleyin bayilacak gibi hissediyorum kendimi simdiden tesekkur ederim herkese

Kizlar bu gece ucaga binegim ilkkez ve 1 hafta onceki hevesim yok 2 gundur korkudan uyuyamiyorum 4 saat sonra yola cikicam ve yatamiyorum basim agriyor cok panik yapiyorum ne olur sakinlestirici birseyler soyleyin bayilacak gibi hissediyorum kendimi simdiden tesekkur ederim herkese
Korkacak bir sey uok. Bana gore otobuslerden bir farki yok, aslinda otobus daha iyi, en azindan oturacaklari falan genis. Bir kac kere uctum ucakla, hem de kucucuk kizimla tek başima. Bir gram bile korku olmadi.

Ben surekli ucak yolculugu yapiyorum. Ilk baslarda ben de cok korkuyordum oyle boyle degil. Nefesim kesiliyordu bir keresinde ucagi terk edecektim zor sakinlestim o derece yani.

Sonra dusundum ki bu ucak her gun bu rotaya gidip geliyor bir kere bile dusmemis. Onu birak her gun binlerce ucak kalkip iniyor birsey olsa beni mi bulacak.. Milyonda bir ihtimal bile degil kendine gel dedim kendi kendime 🤭 simdi daha iyiyim cok sukur.

Korkacak birsey gercekten yok.

Ben surekli ucak yolculugu yapiyorum. Ilk baslarda ben de cok korkuyordum oyle boyle degil. Nefesim kesiliyordu bir keresinde ucagi terk edecektim zor sakinlestim o derece yani.

Sonra dusundum ki bu ucak her gun bu rotaya gidip geliyor bir kere bile dusmemis. Onu birak her gun binlerce ucak kalkip iniyor birsey olsa beni mi bulacak.. Milyonda bir ihtimal bile degil kendine gel dedim kendi kendime 🤭 simdi daha iyiyim cok sukur.

Korkacak birsey gercekten yok.
Iste bende dusunuyorum boyle ama ne biliyim cok tedirginim ins.dediginiz gibi korkmadan binebilirim 🙏

Iste bende dusunuyorum boyle ama ne biliyim cok tedirginim ins.dediginiz gibi korkmadan binebilirim 🙏
Her gun binlerle, milyonlarla insan araba kazasi yapiyor ve bir suru insan öluyor ama arabadan korkan yok. Ucak kazalari cok az oluyor, parmakla sayilacak kadar. Oyuzden korkacak bir sey uok.

Çok zevklidir.Hele gündüz olursa daha da güzel.Ben her defasında"Bir şey olacaksa ben ne yaparsam olur,engelleyemem ki"der;tevekkül edip dua ederek binerim.Çok şükür şimdiye kadar bir sıkıntı olmadı.Sizinle birlikte bir çok insan var.Değişik,yeni bir deneyim yaşamanıza odaklanın.Olumsuza değil.

Kokma bee uçak güzeldir özellikle ilk kalkarken ve inerken güzel oluyor hava dayken zaten bişey hissetmiyorsun

bulutların,fazla oksıjenden dolayı rahatladığın ve uykuya dalacağın anın keyfını çıkar.

Hava yolu kara yolundan daha guvenli bunu dusunun tadini cikarin gokyuzunu izleyin bende ilk bindigimde ilk 10 dakika korktum ama geciyo sakin olmaya calisin

Bütün korkularin en temelinde ölüm korkusu vardir ölümün sizinher yerde bulabilecegiyle yizlesirseniz hicbirseyden korkunuz kalmaz

İlk defa binmeden önce çok korkmuştum, yanımdaki arkadaş korkunç birşey değil, en fazla lunaparktaki oyuncaklar kadar heyecanlı demişti.
Ama lunaparktaki oyuncaklar kadar bile değilmiş 😂 çok keyifli geldi bana uçak yolculuğu.
Ne yaptınız binmişsinizdir artık, nasıl geçti merak ettim :)

Sende benim gibisin titreye titreye binmiştim bende uçağa korkudan arabadan daha iyi tabi gideceğin yere hizli ulasiyosun onu dusunup birazdan inicem deyip kendimi motive ettim simdi alistim tak kulakligi muzik dinle ucagin sesinide duymazsin korkmazsin

Dunyada en guvenilir taşima yolu hava yoludur
Milyonda 1 kez olur.
Hersey nasip dua edin guzelce rahatlayin

umarım üçüşünüz iyi geçmiştir

Back
X