Uçak yolculuğu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

belkiimm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
1.651
2.734
133
Ankara
Arkadaşlar dert mi evet şuan dert ben ailemden kilometrelerce uzakta yaşıyorum evliyim annemlerin evi ormanlık bir yerde havadar ve etrafında ev yok..iki çocuğum var işlerde kapanma noktasında biz annemlere gitmeyi düşünüyoruz fakat arabayla gitmek uzak ve tehlikeli geliyor cunku hadi yemeyi içmeyi evden koysam tuvalet sorunu var mecbur ara verip durmak gerekicek vs. Uçağa binmeyide tehlikeli buluyorum hadi uçağı dezenfekte ederler fakat yolcular hastaysa diye korkuyorum malum karantina altında olması lazım gelen hatunu sırf babası bilmem kim diye aldılar cingar çıkınca hava alanından aldılar o kadın hasta olabilirdi ve uçağa binebilirdi bunun gibi babası dayısı olan çok o yakalandı ama yakalanmayanlar olursa diye korkuyorum özeti gitmek istiyorum tehlikeli bir iş mi yapmış olurum evde mi kalmaliyim?

Evde kalmalisin. Ben yurtdisi seyahatimi erteledim. 3 hafta evde kalmayi oneriyorlar. Risk almaya gerek yok. Var mi?
Yok fakat okullar daha açılmaz gibi geliyor çocuklar bunaldi annemler sokağa çıkma iç seyahat yasağı çıkar diye ve bulundukları yer daha güvenli diye aklım karisiyor

A AklinYolu1 şaka mısınız acaba? Başka bir postta yazdığınız bazı yorumları beğenmedim diye, birebir aynı yorumu yaptığımız yorumumu beğenmemeniz?
Tabii istediğinizi yaparsınız da olgunluk dışı davranışlara alerjim var. Tepkimi koymazsam rahat edemiyorum

Aynı seyi düşündüm aynı yorumu yapmissiniz arkadas begenmemis . tuhaf

Biriktirmis icinde sanirim cok komik ya
Oysaki ayni seyi soylemissiniz. Hahaha

İlla gidecekseniz kendi arabanızla gitmeniz en mantıklısı bence. Çocuklar olunca hadi biz biliyoruz karantina vs ama onlar anlamıyor ve dinlemiyor. Gitme sebebinizi çok iyi anlıyorum. Bulunduğunuz yerde idare edebilirseniz çıkmayın hiç.

Yol uzun yaklaşık 18 saat tuvalet ihtiyacı dinlenme ihtiyacı gerekecek oda tehlike oluşturacak bulunduğum yerde apartmana tikandim annemin evi öyle değil......ama tehlikeli bir risk kendim olsam alırdım fakat iki cocugumu bu riske atmamam en mantiklisi galiba

18 saat çok fazla

Bence kendinden çok anne ve babani dusun hadi sen gençsin bi ihtimal virüs kapsan olmeyebilirsin ama virüs kapıp anne babana bulastirsan değermi bence evde dur

Bence kendinden çok anne ve babani dusun hadi sen gençsin bi ihtimal virüs kapsan olmeyebilirsin ama virüs kapıp anne babana bulastirsan değermi bence evde dur
Oda var fakat kizkardesim erkek kardeşim geçti onlar aynı sehirdeler 2ser saat araları var birazda herkesin orda olması tetikledi galiba beni ve aşırı israrda..ben ve çocuklarım yaklaşık 10 gündür evdeyiz fakat eşim çıkmak durumunda ondan birşey olmadıysa ve yolda bir şey olmasa temizdik fakat yol uzun gitmemek en hayırlısı senede bir görüyorum ailemi bu sene muhtemelen artık goremiycem üzülüyorum

Arabanizla gidebilirsiniz. Kendinize yiyecek yaparsınız arabada yersiniz zaten sürekli tuvalet ihtiyacıda olmaz. Güvenli yer nereyse oraya geçin. Sakin kimse yoksa havasızda kalmassiniz . Uçak yolculuğu tehlikeli

Canım benm ya üzülme inan kardeşlerinde hata yapmis ben ailemle 15dk mesafedeyim ona rağmen gitmiyorum bir aymi sürecek 1 yilmi bilmiyoruz esim ise gidiyor biz evdeyiz ama onlar cktgi icin yine risk altındayız haklsin ama üzülme bol bol görüntülü konuş hersey olacağına varır bence seyehat etme giderken olmadi diyelim donuste de kapablrsin salgın hızla yayılıyor vaka sayısı hergun ikiye katliyor ölümlerde başladı dikkatli ol derim cikma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…