Ailem ıstanbul da yaşıyor eşim ve ben ay sonu yada nisan başı gitmeyi düşünüyorduk bende vazgeçmeyi düşünüyorum bizde uçakla gidecektikArkadaşlar dert mi evet şuan dert ben ailemden kilometrelerce uzakta yaşıyorum evliyim annemlerin evi ormanlık bir yerde havadar ve etrafında ev yok..iki çocuğum var işlerde kapanma noktasında biz annemlere gitmeyi düşünüyoruz fakat arabayla gitmek uzak ve tehlikeli geliyor cunku hadi yemeyi içmeyi evden koysam tuvalet sorunu var mecbur ara verip durmak gerekicek vs. Uçağa binmeyide tehlikeli buluyorum hadi uçağı dezenfekte ederler fakat yolcular hastaysa diye korkuyorum malum karantina altında olması lazım gelen hatunu sırf babası bilmem kim diye aldılar cingar çıkınca hava alanından aldılar o kadın hasta olabilirdi ve uçağa binebilirdi bunun gibi babası dayısı olan çok o yakalandı ama yakalanmayanlar olursa diye korkuyorum özeti gitmek istiyorum tehlikeli bir iş mi yapmış olurum evde mi kalmaliyim?
@otur SIFIR şaka mısınız acaba? Başka bir postta yazdığınız bazı yorumları beğenmedim diye, birebir aynı yorumu yaptığımız yorumumu beğenmemeniz?
Tabii istediğinizi yaparsınız da olgunluk dışı davranışlara alerjim var. Tepkimi koymazsam rahat edemiyorum
Bnmde okula dönmem lazm mardine mecbur çıkacam uçakla gidicem eldiven ve maskeyleArkadaşlar dert mi evet şuan dert ben ailemden kilometrelerce uzakta yaşıyorum evliyim annemlerin evi ormanlık bir yerde havadar ve etrafında ev yok..iki çocuğum var işlerde kapanma noktasında biz annemlere gitmeyi düşünüyoruz fakat arabayla gitmek uzak ve tehlikeli geliyor cunku hadi yemeyi içmeyi evden koysam tuvalet sorunu var mecbur ara verip durmak gerekicek vs. Uçağa binmeyide tehlikeli buluyorum hadi uçağı dezenfekte ederler fakat yolcular hastaysa diye korkuyorum malum karantina altında olması lazım gelen hatunu sırf babası bilmem kim diye aldılar cingar çıkınca hava alanından aldılar o kadın hasta olabilirdi ve uçağa binebilirdi bunun gibi babası dayısı olan çok o yakalandı ama yakalanmayanlar olursa diye korkuyorum özeti gitmek istiyorum tehlikeli bir iş mi yapmış olurum evde mi kalmaliyim?
Yol uzun yaklaşık 18 saat tuvalet ihtiyacı dinlenme ihtiyacı gerekecek oda tehlike oluşturacak bulunduğum yerde apartmana tikandim annemin evi öyle değil......ama tehlikeli bir risk kendim olsam alırdım fakat iki cocugumu bu riske atmamam en mantiklisi galiba
çıkmayın dışarı evde kalabilme imkanınız varsa evinizde kalın, kızımı annemlere gönderdim özel araçla, ailem riskli grup evden çıkmıyorlar ben çalışmak zorundayım ama hasret olsa da haftasonu yanlarına gitmeyeceğim en azından önümüzdeki hafta sonuna kadar ayrı kalmak tercihim.Arkadaşlar dert mi evet şuan dert ben ailemden kilometrelerce uzakta yaşıyorum evliyim annemlerin evi ormanlık bir yerde havadar ve etrafında ev yok..iki çocuğum var işlerde kapanma noktasında biz annemlere gitmeyi düşünüyoruz fakat arabayla gitmek uzak ve tehlikeli geliyor cunku hadi yemeyi içmeyi evden koysam tuvalet sorunu var mecbur ara verip durmak gerekicek vs. Uçağa binmeyide tehlikeli buluyorum hadi uçağı dezenfekte ederler fakat yolcular hastaysa diye korkuyorum malum karantina altında olması lazım gelen hatunu sırf babası bilmem kim diye aldılar cingar çıkınca hava alanından aldılar o kadın hasta olabilirdi ve uçağa binebilirdi bunun gibi babası dayısı olan çok o yakalandı ama yakalanmayanlar olursa diye korkuyorum özeti gitmek istiyorum tehlikeli bir iş mi yapmış olurum evde mi kalmaliyim?
Ay yok artık yaaaasizin bu mesajınızı beğendim diye benim 2018deki mesajlarımı bulup beğenmedime basmış.
@otur SIFIR gerçekten sorunların var
Bende sizin mesajınızı beğendim diye bana da beğenmedim e basmış cidden sorunlu yasizin bu mesajınızı beğendim diye benim 2018deki mesajlarımı bulup beğenmedime basmış.
@otur SIFIR gerçekten sorunların var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?