Uçak yolculuğu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabikide çıkmayacaksınız evinizden.
Nesi anlaşılmadı bu durumun hala hayretler içerisindeyim.evinizde kalmanın mantığı sadece kendinizi korumak değil ,dışınızda kalan insanlarıda korumak.belki sizde virüs var ama sizi etkilemedi anne babanıza bulaşırsa ve yaşları gereği daha çok etkilenirlerse neolcak??
Zaten sizin gibi düşünenler , sahil kenarındaki yazlıklarına gitmeye kalkınca virüsün alanı iyice genişledi dahada genişleyecek gibi duruyor.nolur bi an önce sokağa çıkma yasağı gelse.
 
Eğer uzak olmasaydı gidin derdim orası sanki şehirden daha güvenli olur ve birarada olursunuz diye düşünüyorum ama bu aralar uçağa binmek bence doğru değil. Yolda da umumi tuvaletler pek sağlıklı olmaz. En iyisi evde kalın. Bizde de benzer bir durum var, kv'demlerle konuştuk ve herkes lendi yerinde kalsın diye karar verdik.
 
Ailem ıstanbul da yaşıyor eşim ve ben ay sonu yada nisan başı gitmeyi düşünüyorduk bende vazgeçmeyi düşünüyorum bizde uçakla gidecektik
 
İtalya'da bu durumda olmanın en büyük sebebi sizin durumunuz. Herkesin çoluk çocuk bir yerlere gitmesi. 5 dakikalık mesafedeki anneme bu hafta daha hiç oturmaya gitmedim. Ya ben taşıyıcıysam? Oturun lütfen evinizde.
 
Sizin mesafe uzun. Cocuklar yaşi küçükse yolda dağ bayir bir yere yaparlar tuvaletini ama size sorun. Bir de kardeşleriniz filan gitmişler yani orasi kalabalik, yani artik çok anlami yok. Kimse olmasa gidebilirdiniz sizin tuvalet sorununu bir sekilde hallederdiniz.
 
Hâlâ icin de olduğumuz durumu anlamayan insanların olması ne kadar kötü. Sıkıntıdan ölmezsiniz ama covid19 dan ölür yada öldürürsünüz bi oturun artık oturduğunuz yere ya. Devlet güvenli yerlere göçün dedi de bizim mi haberimiz yok herkes evinde dursun diyor 3 hafta içinde kurallara uyarsanız aşacağız bu durumu diyor yoksa Italyaya döneceğiz Allah korusun. Benim ailemde ıssız bir dağ köyünde ama ben kendi evimde oturup sıkıntıdan patlamayı tercih ediyorum çünkü istenilen bu,yapılması gereken bu.
 

sizin bu mesajınızı beğendim diye benim 2018deki mesajlarımı bulup beğenmedime basmış.

@otur SIFIR gerçekten sorunların var
 
Gitmemelisiniz hatta kardesleriniz de gitmemeli idi.cekirdek ailenizden fazla kisi dahi risk faktoru.En fazla 5 kisi kurali var yanlis hatirlamiyorsam, bes kisiden kalabalik ortamlarda dshi bulunmamaliyiz.
 
Bnmde okula dönmem lazm mardine mecbur çıkacam uçakla gidicem eldiven ve maskeyle
 

Ya burdan ailene yolculuk esnasinda virus tasirsan?
Bizde patliyoruz evde ama yok ki baska care..
Annemler bana gel cocuklarla diyor, ben hayatta gitmem, patlayarak oturuyoruz.
Ailenizi dusunun ve gitmeyin.
Gotureceginiz olasi bi virus onlarin hayatina mal olabilir.
 
çıkmayın dışarı evde kalabilme imkanınız varsa evinizde kalın, kızımı annemlere gönderdim özel araçla, ailem riskli grup evden çıkmıyorlar ben çalışmak zorundayım ama hasret olsa da haftasonu yanlarına gitmeyeceğim en azından önümüzdeki hafta sonuna kadar ayrı kalmak tercihim.
çünkü gidersem toplu taşıma kullanacağım, bindiğim araçtakilerin çoğu hastaneden gelen hasta kesim olacak bu nedenle hepimiz potansiyel taşıyıcı iken ve ben gittiğim gibi geri dönmek zorunda olduğumdan gitmemek tercihim..
iyi olsunlar önemli olan sağlık şu günlerde..
 
Havaalanindan gececeksiniz, inince baska bir araca binip eve gececeksiniz. Buyuk risk yani. Ustelik anne babaniz yasliysa onlara da bulastirma riskiniz var
 
Yerinizde olsam yollarda virüs kapar mıyım diye endişelenmekten çok, kapar da farkında olmadan anne babama taşır mıyım, yaş itibariyle onlar tehlike grubundalar, onları riske atmaya değer mi diye düşünür, gitmezdim.
 
Evinizde oturun. Annenizi niye riske atıyorsunuz? Çocuklarla da evinizde etkinlik yapın; herkesin yaptığı gibi.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…