- 19 Ocak 2010
- 743
- 153
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar tatile gidecegim 2-3 gun sonra 2 ayligina . Ucakta 15 kiloya kadar bagaj hakkin varmis . Dogrumudue . Zaten benim ayakkabilar toplasan 15 kilo eder 2 aylik kiyafet goturmem lazim . Nedir bu isin oluru fikri olan varmi?
Kizlar tatile gidecegim 2-3 gun sonra 2 ayligina . Ucakta 15 kiloya kadar bagaj hakkin varmis . Dogrumudue . Zaten benim ayakkabilar toplasan 15 kilo eder 2 aylik kiyafet goturmem lazim . Nedir bu isin oluru fikri olan varmi?
Kargoyu son ihtimal dusundum ama iki is olmasin dedim. Eve gidince bavulu tarticam insallah 15 cikar yoksa odeyecegim yapcak bir sey yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Pegasusta 20 kilo hak veriyor,el bagajıda 5 kilo ile sınırlı..
Geçtiği an kilo başına 4 euro ücret alıyorlar...
Arkadaşım biraz erken git valizi olmayan veya hafif olan kişilerden rica edip onların yerine verirsin problem olmaz.
Delirdiniz mi siz? Hangi akıllı insan başkasının valizini kendi hakkıyla uçağa sokar? O valizde ne olduğunu bilmiyorsunuz, uyuşturucu, bomba, kaçak içki sigara her şey olabilir. Nasıl ispat edersiniz sizin olmadığını sonra? Bir çok örgüt bu yöntemi kullanıyor sıkça. Özellikle yaşlı insanlarda işe yarıyor.
Arkadaşım sen de başkasına veririm diye güvenip gitme kabul etmez kimse kalırsın öyle. Kabin boy bir valiz daha al yanına bir kısmını ona koy eşyalarının.
Bavullar verilmeden önce zaten arama yapılıyor. Belli miktarın üzerindeki ürünlerin girişi yasak olduğundan dikkat ediliyor. Hemen hemen her gelip gidişimde bu tarz olaylarla karşılaşıyorum hiç de kabul etmeyen kişi görmedim.